تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 451 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    من در خصوص این برنامه power 4GEAR hybrid یه سری سوالات دارم،اول اینکه این چهار تا حالت مختلف توی برنامه High performance, quite office و .... به ذات با هم تفاوت دارن یا نه،براساس تنظیمات ما هستش که با هم فرق میکنن
    و 2ومی اینکه این min و max که برای CPU قرار داده به چه صورت هستش ؟
    مثلا اگه MIN رو بزاریم روی 20% چه حالتی پیش میاد واسه سی پی یو ؟ یعنی اینکه فرکانس پایش چند میشه ؟ و همینطور MAX
    ممنون مشم هرکس اطلاعاتی در خصوص این برنامه داره اینجا قرار بده

---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

به طور موقت این لپ تاپ تو ایران کم شده باید یه کم صبر کنین تا بیاد

ببین اون درصد فکر میکنم درصد بوست باشه. یعنی تو اون چهار حالت فرقی وجود نداره و همون درصد بوست تو حالت با باتری و با آداپتور عملکرد رو مشخص میکنه. من میخواستم تست کنم ببینم کلاک کلی سی پی یو یا مالتیپلایر چند میشه ولی برنامه ها درست فکر میکنم نشون نمیدادند. یه راه میمونه ... استفاده از کل سی پی یو و بررسی سرعت کار که معلوم بشه کلاک واقعی چنده.

برسه دستم تست میکنم و نتیجه رو میذارم.

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

اقا جلو لپتاپه جای سیمکارتم داره یعنی یه چیز یاز توش در میاد سیمکارت میره توش . بنظرتو سیمکارتو بفرستم توش مشکلی یش نمیاد؟ یعنی بوردشو داره . اخه بنظر نمیرسه فقط جاش باشه؟ کسی نمیدونه از کا باید بفمم بردشو داره ؟ میشه از اینترنت سیمکارت استفاده کرد؟ تخه ایرانسل تو تبلیغاتش اینو نشون میده؟
    1558 داداشه منم جای سیم کارت داشت دفترچشو خوندم فقط نوشته بود که جای سیم کارته از اون لحاظ خیالت راحت جای سیم کارته ولی نمیدونم چه استفاده ای داره!؟!؟!؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آقا نمایندگیه پخش ویستا میگه تا شنبه میاره ولی خداییش دیگه اگه تا شنبه نیوورد میرم همون لنوورو میخرم با یکی از دوستامم صحبت کردم میگه چهارم ، پنجم مهر میره دبی دهم، یازدهم برمی گرده یعنی ارزش داره اینقدر منتظر بمونم؟؟ مردیم از بی لپ تاپی :(

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این همون قطعاتیه که میگم ازش بیرون میاد یکیش که مموری خونه اون یکی اگه سیم کارت نیست پس چیه؟ داخلشو هم نگاه کردم بورد داشت هر 2 داره یکی جواب منو بده اگه باشه واقعا جوابمو میده من کلا با ایرانول کانکتم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    الن میرم ببینم تو سایت خودشون چیزی گفتن یا نه

ویرایش میکنم تو بخش اپدیتهای این لپتاپ یه بخش هست به نام . Networking: WWAN (3G)(2)

دوتا درایور هم داره به این نامها

Ericsson Mobile Broadband Driver

Huawei Wide Wireless Lan Driver
    حالا نظرتون چیه؟ از کجا بفهمم بردش رو هم داره با نه؟ میشه نداشته باشه؟
    Last edited by hasanoooooooo; 19-09-2010 at 12:00.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

این همون قطعاتیه که میگم ازش بیرون میاد یکیش که مموری خونه اون یکی اگه سیم کارت نیست پس چیه؟ داخلشو هم نگاه کردم بورد داشت هر 2 داره یکی جواب منو بده اگه باشه واقعا جوابمو میده من کلا با ایرانول کانکتم .

کد:
    الن میرم ببینم تو سایت خودشون چیزی گفتن یا نه

ویرایش میکنم تو بخش اپدیتهای این لپتاپ یه بخش هست به نام . Networking: WWAN (3G)(2)

دوتا درایور هم داره به این نامها

Ericsson Mobile Broadband Driver

Huawei Wide Wireless Lan Driver
    حالا نظرتون چیه؟ از کجا بفهمم بردش رو هم داره با نه؟ میشه نداشته باشه؟
    اینو دانلود کن :(دفترچه ی راهنماشه)
    کد:
    صفحات 36 تا 39 رو بخون کامل توضیح داده...

7. این کاربر از bakhishman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان متخصص مخصوصا داش امیر که رفیق خودمه!!!!!!!!
    از اونجایی که در مورد لپ تاپ من نقل قول شده موظف میدونم که اطلاعات بدم!!من n82jqدارم!!
    اول بار دمای پایه 56 بود!!با اورست گرفتم.بعد hw monitorنصب کردم و حالت رو گذاشتم رو balanced دما توی همون بازی که 85 شده بود از 78 تجاوز نکرد!!!!کیف کردم ولی بعد از 2 ساعت کار دیگه روی 46 رو ندیدم و 50 پایین تر نیومد!!!با بازی prison break بعد از 10 دقیقه بازی دور فنش اومد بالا و صدا دار شد و دما به 89 رسید..در مورد اورست امتحان کردم با مانیتور که 50 بود وقتی اورست رو باز می کردم 52 میشد(هر جفتش!!!!!)که برام عجیب بود..این از ما!!!!!!!!!!!!!!!اگه نکته ای هست بفرمایید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

از اونجایی که در مورد لپ تاپ من نقل قول شده موظف میدونم که اطلاعات بدم!!من n82jqدارم!!
    اول بار دمای پایه 56 بود!!با اورست گرفتم.بعد hw monitorنصب کردم و حالت رو گذاشتم رو balanced دما توی همون بازی که 85 شده بود از 78 تجاوز نکرد!!!!کیف کردم ولی بعد از 2 ساعت کار دیگه روی 46 رو ندیدم و 50 پایین تر نیومد!!!با بازی prison break بعد از 10 دقیقه بازی دور فنش اومد بالا و صدا دار شد و دما به 89 رسید..در مورد اورست امتحان کردم با مانیتور که 50 بود وقتی اورست رو باز می کردم 52 میشد(هر جفتش!!!!!)که برام عجیب بود..این از ما!!!!!!!!!!!!!!!اگه نکته ای هست بفرمایید

واسه اطمینان هم که شده با gpu-z هم دما رو نگاه کن. این جی فورسها یه بخشی تو برنامه ی خودشون هم باید باشه واسه نگاه کردن دما. شاید هم نباشه ... خیلی وقت پیش داشتمش و الان یادم نیست. ولی GPU-z خوبه بعیده اشتباه کنه.

اون 89 یه جورایی خیلییییییی بعید به نظر میاد. دمای اتاق و گردش هوا اگه بد باشه ممکنه خب ...
    کلا این گرافیک تو حالت بار از 5730 یه 10 15 درجه خنک تره.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام مجدد اینجا همه من رو بنام حسن میشناسن
    داداش اگه تو برق باشه لپتاپت این پلن ها هیچ فرقی با هم ندارن هر چند میتونی بری خودت تنظیم انجام بدی . 50 هم خوبه یعنی نرماله دیگه نکنه میخوای یخچال بشه؟ برو حالشو ببر دور فن هم که معمولیه نه فقط تو بازی باهاش رندر بگیر تا ببینی صدای فن یعنی چی! مشکلی نداره . PRISON BREAK رو نمیدونم اما کسایی که نظر دئادن بگن که بازی سنگینه؟ . در کل من که این لپتاپو مشکلدار نمیدونم فقط بهش 1 دقیقه استراحت تجویز میکنم بلکه تبش پایین بیاد اگر پاشورشم کنی که بهتره

11. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام مجدد اینجا همه من رو بنام حسن میشناسن
    داداش اگه تو برق باشه لپتاپت این پلن ها هیچ فرقی با هم ندارن هر چند میتونی بری خودت تنظیم انجام بدی . 50 هم خوبه یعنی نرماله دیگه نکنه میخوای یخچال بشه؟ برو حالشو ببر دور فن هم که معمولیه نه فقط تو بازی باهاش رندر بگیر تا ببینی صدای فن یعنی چی! مشکلی نداره . PRISON BREAK رو نمیدونم اما کسایی که نظر دئادن بگن که بازی سنگینه؟ . در کل من که این لپتاپو مشکلدار نمیدونم فقط بهش 1 دقیقه استراحت تجویز میکنم بلکه تبش پایین بیاد اگر پاشورشم کنی که بهتره
    بازیش تو گیم اسپات 2.5 امتیاز فکر کنم از 10 گرفته !!!! یعنی در واقع زیاد روش کار نکردن و گفتن سریالش تازه اومده بیرون مام یه دونه بازیش رو بزنیم فروش کنیم.

فکر نمیکنم چیز سنگینی باشه. ولی اگر هم باشه دمای 89 زیاده ها !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

واسه اطمینان هم که شده با gpu-z هم دما رو نگاه کن. این جی فورسها یه بخشی تو برنامه ی خودشون هم باید باشه واسه نگاه کردن دما. شاید هم نباشه ... خیلی وقت پیش داشتمش و الان یادم نیست. ولی GPU-z خوبه بعیده اشتباه کنه.

اون 89 یه جورایی خیلییییییی بعید به نظر میاد. دمای اتاق و گردش هوا اگه بد باشه ممکنه خب ...
    کلا این گرافیک تو حالت بار از 5730 یه 10 15 درجه خنک تره.
    لینک دانلود این gpu-z رو هم اگه بدید استفاده می کنیمما به هم دما بودن با ati5730راضی هستیم چه برسه به اینکه خنک تر باشه.قبلا هم با این بازی خیلی ور رفته بودم اما صدای فنش در نیومد.اما اون شب جوگیر شده بود.بازم امتحان می کنم و نتیجه رو میگذارم.ولی بعدش دوباره رفتم تو بازی اولیه دماش همون قبلی بود.راستی داش امیر این که میگی موقع کار با برق(من باتری رو در اوردم)این پنل ها فرقی ندارن ،برا من فرق داشت.!!!!!گفته بودم توربو الکی پایین بالا می شد؟؟؟وقتی از hich performanceگذاشتم رو بالانس دیگه بالا پایین نشد.البته اون power saveاش تفاوتی نشون نمی داد که فکر کنم به خاطر نبود باتری طبیعی باشه.من cpu-zپیدا کردم ولی نصب نشد.حالا این gpu-zرو بدید تست کنیم.ممنونراستی تو عکسهeverestعلیرضا دیدم نوشته gpu76% .من هر وقت نگاه می کردم 100% بود و فکر کنم (_اگه اشتباه نکنم3500rpm فنش بود)زیاد نیست؟چی هست اصلا این ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اقا بگید اگه مشکل داره عوضش کنم.
    Last edited by lllhamedlll; 19-09-2010 at 16:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •