آره البته باید آنالوگ رو روی کیبورد تنظیم کنی .![]()
آره البته باید آنالوگ رو روی کیبورد تنظیم کنی .![]()
آرمین جان تو دیگه چرا؟ تو که خودت اخبار متحرکی.
اینم اونجا که باید نشون بدیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده دوستان آخه من با توجه به تاریخ نگار دوستان توی همین تاپیک اینو گذاشتم که فک کنم اشتباه شده پس پاکش میکنم!
بازم میگم شرمنده![]()
توضیحات لازم رو به علی جان دادم...
درسته تاریخ انتشار رو برای فرانسه اسپانیا واینالیا زده 30 سپتامبر ولی مشخصا دکور هست این تاریخ ها... گرچه توی سایت رسمی بازی هم همینطوریه ولی ملاک همون تاریخ رسمی هست که 8 اکتبره. به نظر من زودتر از این نخواهد اومد
امسال رو خدا خواست ما زجر بکشیم با Pes2011 چون سیستم fifa11 رو جواب نمیده! ولی خوبه بدک نیست تا وقتی سیستم رو ارتقا بدم!![]()
سلام.
من تازه نحوه دریبل زدن رو یاد گرفتم و نظرم نسبت به PES 2011 تغییر کرد.واقعا سیستم دریبل بسیار بهتر شده.
آیا می دانید؟
می دونستید می تونید برای مثلا stick up پنج تا دریبل قرار بدید وقتی که L1 رو با شوک راست بالا بزنید 5 تا دریبلی که قرار دادید به ترتیب زده میشن؟
آره همینطوریه ولی باید دریبل هایی رو که با هم همخوانی دارند پشت سر هم قرار داد .
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------
خدا بهت لطف کرده .![]()
اینکه بازی کی میاد مهم نیست مهم اینکه هر وقت میاد بی نقص باشه یا حداقل کم نقص
سلام به همه ی دوستان عزیز
چند روز پیش نسخه ی کاملی از بازی برای تست در اختیار سایت Prorevo قرار گرفت و حالا اونا دو تا ویدیو از این نسخه را منتشر کردند...
ویدیوی اول لیست کامل تیم های بازی را نشون میده...
و ویدیوی دوم زوایای مختلف دوربین را نشون میده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------------------------------------------------------------------------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ویدیو هم آموزش دریبل هاست که چند روز پیش منتشر شده بود...
منبع : Prorevoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این ویدیو رو یک نفر یجا دیگه اپلود کنه ما دانلود کنیم .این ویدیو هم آموزش دریبل ها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)