تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 674 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این دریبل هایی که تو قسمت فینس تنظیم می کنن رو میشه با کیبرودم انجام داد؟؟؟؟؟؟؟/

آره البته باید آنالوگ رو روی کیبورد تنظیم کنی .

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از بچه ها خواهش می کنم تاریخ انتشار بازی رو با تاریخ انتشار فیفا 11 قاطی نکنن:

تاریخ انتشار بازی توی گیم اسپات برای کنسول های X360 , PS3 روز 19 اکتبر درج شده و توی سایت tothegame روز 25 اکتبر
    این در حالی هست که توی سایت گیم اسپات تاریخ مشخصی برای نسخه PC درج نکرده و توی سایت tothegame همون تاریخ قبلی که 8 اکتبر هست درج شده. ولی مشخصا این تاریخ تاخیر خواهد خورد. بد نیست بدونید نسخه PS2 بازی در تاریخ 2 نوامبر منتشر میشه. چیزی که مشخص هست بازی تا قبل 8 اکتبر منتشر نمیشه. و تا اون روز بیش از 2 هفته باقی مونده پس دوستانتون رو به اشتباه نندازید اگه جایی نوشته که بازی قراره سپتامبر عرضه بشه اونجا رو به من نشون بدید.

آرمین جان تو دیگه چرا؟ تو که خودت اخبار متحرکی.

اینم اونجا که باید نشون بدیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

14

از بچه ها خواهش می کنم تاریخ انتشار بازی رو با تاریخ انتشار فیفا 11 قاطی نکنن:

تاریخ انتشار بازی توی گیم اسپات برای کنسول های X360 , PS3 روز 19 اکتبر درج شده و توی سایت tothegame روز 25 اکتبر
    این در حالی هست که توی سایت گیم اسپات تاریخ مشخصی برای نسخه PC درج نکرده و توی سایت tothegame همون تاریخ قبلی که 8 اکتبر هست درج شده. ولی مشخصا این تاریخ تاخیر خواهد خورد. بد نیست بدونید نسخه PS2 بازی در تاریخ 2 نوامبر منتشر میشه. چیزی که مشخص هست بازی تا قبل 8 اکتبر منتشر نمیشه. و تا اون روز بیش از 2 هفته باقی مونده پس دوستانتون رو به اشتباه نندازید اگه جایی نوشته که بازی قراره سپتامبر عرضه بشه اونجا رو به من نشون بدید.

شرمنده دوستان آخه من با توجه به تاریخ نگار دوستان توی همین تاپیک اینو گذاشتم که فک کنم اشتباه شده پس پاکش میکنم!
    بازم میگم شرمنده

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

توضیحات لازم رو به علی جان دادم...
    درسته تاریخ انتشار رو برای فرانسه اسپانیا واینالیا زده 30 سپتامبر ولی مشخصا دکور هست این تاریخ ها... گرچه توی سایت رسمی بازی هم همینطوریه ولی ملاک همون تاریخ رسمی هست که 8 اکتبره. به نظر من زودتر از این نخواهد اومد

5. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

امسال رو خدا خواست ما زجر بکشیم با Pes2011 چون سیستم fifa11 رو جواب نمیده! ولی خوبه بدک نیست تا وقتی سیستم رو ارتقا بدم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamsah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام.
    من تازه نحوه دریبل زدن رو یاد گرفتم و نظرم نسبت به PES 2011 تغییر کرد.واقعا سیستم دریبل بسیار بهتر شده.

آیا می دانید؟
    می دونستید می تونید برای مثلا stick up پنج تا دریبل قرار بدید وقتی که L1 رو با شوک راست بالا بزنید 5 تا دریبلی که قرار دادید به ترتیب زده میشن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.
    من تازه نحوه دریبل زدن رو یاد گرفتم و نظرم نسبت به PES 2011 تغییر کرد.واقعا سیستم دریبل بسیار بهتر شده.

آیا می دانید؟
    می دونستید می تونید برای مثلا stick up پنج تا دریبل قرار بدید وقتی که L1 رو با شوک راست بالا بزنید 5 تا دریبلی که قرار دادید به ترتیب زده میشن؟

آره همینطوریه ولی باید دریبل هایی رو که با هم همخوانی دارند پشت سر هم قرار داد .

---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

امسال رو خدا خواست ما زجر بکشیم با Pes2011 چون سیستم fifa11 رو جواب نمیده! ولی خوبه بدک نیست تا وقتی سیستم رو ارتقا بدم!

خدا بهت لطف کرده .

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینکه بازی کی میاد مهم نیست مهم اینکه هر وقت میاد بی نقص باشه یا حداقل کم نقص

10. 8 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض Team list and camera angles in PES2011

سلام به همه ی دوستان عزیز

چند روز پیش نسخه ی کاملی از بازی برای تست در اختیار سایت Prorevo قرار گرفت و حالا اونا دو تا ویدیو از این نسخه را منتشر کردند...

ویدیوی اول لیست کامل تیم های بازی را نشون میده...
    کد:
    و ویدیوی دوم زوایای مختلف دوربین را نشون میده...
    کد:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

این ویدیو هم آموزش دریبل هاست که چند روز پیش منتشر شده بود...

کد:
    منبع : Prorevo

12. 17 کاربر از fouladiali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه chealsea_cfc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این ویدیو هم آموزش دریبل ها
    اقا این ویدیو رو یک نفر یجا دیگه اپلود کنه ما دانلود کنیم .

14. 3 کاربر از chealsea_cfc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •