حامد ایکس 10 رو بذارش جلوی کاسکو با نوکش نقاشی کنه بلکه ضد خش بودن ال سی دی مشخص بشه
حامد ایکس 10 رو بذارش جلوی کاسکو با نوکش نقاشی کنه بلکه ضد خش بودن ال سی دی مشخص بشه
من با اپ اینستالر کار نکردم چون لزومی نداره این باشه.شما به هر حال یه فایل منیجر باید بریزی که خیلی لازمت میشه.اون هم کار نصب برنامه رو برات آسون میکنه.برنامه Apps installer رو پیدا و نصب کردم به نظر شما این برنامه کار فایل منیجر و انجام میده..؟
بعد من الان یک بازی دانلود کردم ولی باز هم پسوند apk به من نمیده آیا خودمون باید این ها رو تبدیل به apk بکنیم یا کار دیگری باید انجام بشه..
ببین اول این کار رو کن:
توی ویندوز برو به قسمت folder options بعد به تب view حالا اون پایین از توی لیست تیک کنار این گزینه رو بردار:
hide extensions for known file types
حالا اوکی کن و بیا بیرون.حالا نوع فرمت هر فایل توی سیستم جلوش نوشته میشه.
هر فایلی که دانلود میکنی برای اندو باید apk باشه.
اگه زیپ هست بازش کن روی کامپیوتر تا به این فرمت فایل برسی اگه دیدی داخلش فولدری به نام Meta- info هست بدون که این فایل رو باید به apk تغییر اسم بدی.
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
@فرهوده:
باشه.این دفعه که دیدمش میدم بوخورتش..
تشکر از شما
درست شد و یک بازی هم نصب کردم..
فقط اگر یکی دوتا برنامه کاربردی و همچنین طریقه نصب فارسی رو بگین ممنون میشم..
راستی برای کانورت ویدئو ها شما کانورتری دارین که از رزولیشن این گوشی یعنی 480*850 ساپورت کنه چون من تا حالا همچن رزولیشنی ندیدم..
راستی این فلش دوربین چه طوری روشن میشه..؟
سلام دوستان
شاید سوالم تکراری باشه آخه این تاپیک 230 صفحه س!!!!!
من میخوام X10 بخرم اما نگرانم که آپدیت بالاتر از 2.2 واسش نیاد...!؟؟؟
من آدمیم که خیلی گوشی رو انگولک میکنم و نمیتونم مثل یه کاربر معمولی باهاش رفتار کنم...
روی X1 خودم آندروید نصب کردم!!!!!
نگرانم که اگه X10 بگیرم ، دیگه آپدیت بالاترش نیاد و ....!
کلا شما گوشی آندرویدی تا 450 چی پیشنهاد میکنید؟
سرعت ، نوع صفحه نمایش و تاچ ، آپدیت و تنوع و پخش موزیک واسم مهم تره!
راستی دست دوم X10 چنده؟
ممنون...
خواهش میکنم.
برنامه های کاربردی از نظر من:
supper task killer /advance task manager/ advance task killer
bluetooth file transfer
astro file manager
yahoo messenger
yahoo mail
gallery
maverick
handcent
google map 5
barcode scaner
color note
dolphine browser
opera mini
power AMP
google reader
smart keyboard pro
system app remover
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
اگه آپدیت واست مهمه نخر!چون نمیاد.سلام دوستان
شاید سوالم تکراری باشه آخه این تاپیک 230 صفحه س!!!!!
من میخوام X10 بخرم اما نگرانم که آپدیت بالاتر از 2.2 واسش نیاد...!؟؟؟
من آدمیم که خیلی گوشی رو انگولک میکنم و نمیتونم مثل یه کاربر معمولی باهاش رفتار کنم...
روی X1 خودم آندروید نصب کردم!!!!!
نگرانم که اگه X10 بگیرم ، دیگه آپدیت بالاترش نیاد و ....!
کلا شما گوشی آندرویدی تا 450 چی پیشنهاد میکنید؟
سرعت ، نوع صفحه نمایش و تاچ ، آپدیت و تنوع و پخش موزیک واسم مهم تره!
راستی دست دوم X10 چنده؟
ممنون...
مگه اینکه 2.2 یا 2.3 غیر رسمی بریزی.
سرعت و تاچ و اینا که گفتی خوبه همگی.
ملت الان با کاستوم رام تا 2.3 رفتن !!!
پخش موزیکش که زیاد صداش بلند نیست !! البته یه برنامه هست این اکولیزرشو دستکاری کنی صداش زیاد میشه !!
power AMP کرک شده کی داره؟
تشکر اگر باقی سئوال ها جواب بدین ممنون میشم..فقط اگر یکی دوتا برنامه کاربردی و همچنین طریقه نصب فارسی رو بگین ممنون میشم..
راستی برای کانورت ویدئو ها شما کانورتری دارین که از رزولیشن این گوشی یعنی 480*850 ساپورت کنه چون من تا حالا همچن رزولیشنی ندیدم..
شما اول از همه گوشیتو رووت کن (با برنامه Z4root) ! بعدش رووت منیجر رو نصب کن تا بقیش رو بگم !فقط اگر یکی دوتا برنامه کاربردی و همچنین طریقه نصب فارسی رو بگین ممنون میشم..
اگه هم نمیدونی چجوریه بگو برات توضیح بدم
کانورتور هم نمیخاد ! چه فایلی میخای روش بریزی که نگرانی نخونه ؟ ROCKPLAYER یا Vplayer بریز رو گوشیت اکثر فرمتهارو ساپورت میکنه !
توی دوربین اون دکمه (3تا دکمه فیزیکی و اصلی گوشی) سمت چپ (بالاش چهار تا مربع توخالیه) رو بزن بعد برو تو ادونس آپشن و اولین گزینه فتولایت هست ! اونو آن کن فلاشش روشن میشه !
آپدیت جدید:
دوال تاچ
مدیا اسکیپ در landscape هم کار میکنه.سرعت و قابلیتهاش کمی بیشتر شده.
سرعت کیبورد بهتر شده.
زبان عربی اضاف میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)