من حدود 2 ماهه که ای سرویس رو گرفتم و راضی ام.
سرعت روزانه ام 130 و شبا هم 70 تا 130 هست و تا حالا قطعی نداشتم. میانگین شبا حدود 2 گیگ دانلود دارم.
برای من 10 روزه راه افتاد.
من حدود 2 ماهه که ای سرویس رو گرفتم و راضی ام.
سرعت روزانه ام 130 و شبا هم 70 تا 130 هست و تا حالا قطعی نداشتم. میانگین شبا حدود 2 گیگ دانلود دارم.
برای من 10 روزه راه افتاد.
1.من سرویس fp1-5x1دارم روزا سرعتش تا 60کیلوبایت هم میرسه البته بعضی موقع ها
2.سرعت دانلود شبانه بعضی موقع ها تا50 بالامیره وبعضی موقع هم از 5کیلوبایت بالاتر نمی ره از ساعت 1تا 6البته یکی از دوستان تا 7دانلود می کنه
3.بستگی داره بعضی موقع ها100مگ وبعضی موقه تا900مگ
4.مال من تابحال قطعی نداشته خوشبختانه ببخشید اشتباه شد باورت میشه همین الان که میخواستم جوابمو ارسال کنم یهمو قطع شد برای اولین بار بهمین خاطر پستمو ویرایش کردم
5.پشتیبانی رو نمی دونم تابحال زنگ نزدم بهشون
6.من که هیچ هزینه ای ندادم
7.خط من بعد از10دقیقه وصل شد
8.در کل میشه گفت راضی ام نسبت به آسیاتک که قبلا داشتم خیلی بهتره اون آشغال بود باورتون میشه سرعتش از Dial upپایینتر شده بود
Last edited by salmankhan9989; 12-11-2010 at 12:56.
چرا EP1-4X با اینکه ترافیکش کمتر از FP1-5X1 هست ولی قیمتش بیشتره؟!
چون سرعت پیش فرضش 256هست ولی اون یکی128
یعنی اون ارزونه سرعتش 60کیلوبایت هست.گرونتره 120؟
به قول یکی از دوستان سرعت شبانه تو یکی دو روز هفته بالا میره بقیه شبا سرعت پایینه
100 روز دیگه از قراردادم موندهاین 100 روز هم بگذره باز برمیگردم رو شاتل اکو 512
ترافیک های اضافی بخوای بخری هر گیگ 5 هزار تومان یکم بالاست و اینکه شاتل تو ایام مختلف ترافیک رایگان و هدایایی برای کاربرانش در نظر میگرفت اینجا انگار خبری از این چیزا نیست
البته این چیزا مهم نیست مهم کیفیت خدمات هست که اگه خوب باشه این چیزا به چشم نمیاد اگه مثل قبل سرعت شبانه هاش بره بالا و دانلود های سنگین بشه انجام داد واقعا حرف نداره ولی سرعت ها خیلی افت کرده و ضدحال شده
منظور از پیش فرض یعنی سرعت دیگه مثلا از128پایین تر نمیاد ودرضمن سقف سرعت دوتایشون512کیلوبایت هست یعنی تا همون60 هردوتاشون بالامیرند واون یکی 120 نیست
این مشکل کلیه و همه isp ها مشکل دارند. پورتها از طرف مخابرات بسته میشه.
سلام
ببخشید باید اصلاح کنم این جمله را :
شما نوشتید 512 کیلوبایت واحد سنجش سرعت اینترنت کیلوبیت و مگابیت هست و سرعت دانلود 512کیلوبیت میشه 64 کیلوبایت در ثانیه .سقف سرعت دوتایشون512کیلوبایت هست یعنی تا همون60
موفق باشید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)