تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 231 از 291 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

داره خودمونی میشه victor203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

1

سلام اقا من قاطی کردم من بازی زیپ شده رو دی ال کردم با پی سی کیز هم اخرین ورژن نصب کردم بازیارو از زیپ در اوردم wave spoofer هم دی ال کردم الان باید چیکار کنم خواهشا مو به مو توضیح بدین من گیج شدم الان در ضمن فریمور من jpjh2 هست این خوبه یا عوض کنم فارسیم داره 5 روزه خریدم گوشیو ممنون از لطفتون
    در مورد قسمت اول سوالتون چون من با این روش بازی نصب نکردم نمیتونم جواب درستی بهتون بدم اما براتون یک پیام خصوصی فرستادم فکر کنم مشکلتون رو حل کنه
    در مورد فریمور گوشیتون هم تا اونجایی که من میدونم این فریمور عالیه و اگه اشتباه نکنم بهترین فریمور منتشر شدست و احتیاجی به اپدیت نداره ایشالا تا 1.2 فارسی بشه

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا من قاطی کردم من بازی زیپ شده رو دی ال کردم با پی سی کیز هم اخرین ورژن نصب کردم بازیارو از زیپ در اوردم wave spoofer هم دی ال کردم الان باید چیکار کنم خواهشا مو به مو توضیح بدین من گیج شدم الان در ضمن فریمور من jpjh2 هست این خوبه یا عوض کنم فارسیم داره 5 روزه خریدم گوشیو ممنون از لطفتون
    آموزش spoof

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من از این گوشی خوشم میاد همه چیزشم کامله اما نمی دونم چرا همش حس می کنم یک چیزیش کمه و نمیشه باهاش خیلی وقت حال کردم و چند ماه دیگه باید یکی دیگه بگیرم و آینده نداره
    از وقتی هم ویو 2 دیدم اومده بیشتر شک کردم
    به نظرتون 3.3 اینچ ویو با 3.7 اینچ ویو دو خیلی فرق می کنه؟ من الان می تونم اینو بدم و تعویش کنم کدوم بهتره؟ کلا گوشیه خوبیه و میشه روش حساب باز کرد ؟
    ممنون

---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

ذاستی این چرا همش بازی داره نرم افزار درست و حسابی و خوب هیچی هست؟
    ممنون

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

SUPER AMOLED فعلا بهترین صفحه نمایش هست.
    SUPER CLEAR LCD هم کیفیت قابل قبولی داره.
    این 0.4 اینچ بیشتر سبب میشه که یک توازن بین 2 تا گوشی برقرار بشه.
    الان که تازه گرفتی چرا میخوای بفروشی
    بزار حداقل یک ماه بگذره گوشی های جدید توی سال میلادی جدید معرفی بشن بعد تصمیم بگیر.

5. 3 کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چون الان می تونم به قیمت نو بفروشم
    کلا ویو یا ویو 2 یا چیز دیگه ای؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوستان
    كسي تا به حال s8530 رو تو بازار ديده؟ اين سايتي كه دوستمون براي s8530 معرفي كرد قابل اطمينانه؟
    شما باشيد كدوم رو ميگيريد؟ اگه شرايط منو داشيد يعني هنوز هيچ كدومو نگرفتم؟(منظورم اينكه اونهايي كه s8500 دارند اگه تا به حال نخريده بودند بازم اينو ميگرفتند يا نه منتظر s8530 ميموندند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستدار شما ياشار
    Last edited by Yashar Cross; 02-12-2010 at 22:44.

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    كسي تا به حال s8530 رو تو بازار ديده؟ اين سايتي كه دوستمون براي s8530 معرفي كرد قابل اطمينانه؟
    شما باشيد كدوم رو ميگيريد؟ اگه شرايط منو داشيد يعني هنوز هيچ كدومو نگرفتم؟(منظورم اينكه اونهايي كه s8500 دارند اگه تا به حال نخريده بودند بازم اينو ميگرفتند يا نه منتظر s8530 ميموندند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوستدار شما ياشار
    والا اون سایت که یک سایت خرید نیست بلکه معرفی گوشی ها و فروشنده هاست و البته مطمئنه.این گوشی هم هنوز وارد ایران نشده.اون دو عدد هم معلومه قاچاقی از مرزهای شمالی وارد شده و الان تو اردبیل واسه فروش گذاشته شده.منم مثل شما هنوز این گوشی رو نگرفتم و اگه نظر من رو بخواین انتخاب این بین این دو تا کاملا سلیقه ایه.از یه طرف صفحه ی بزرگتر داریم اما از نظر کیفیت به دلیل سوپر آمولد نبودن و داشتن رزولوشن برابر با 8500 اما ابعاد بزرگتر مسلما کیفیتش پایین تره ضمن اینکه این صفحه چون هم 0.4 اینچ بزرگتره و هم lcd هستش باید مصرف باتری بالاتری داشته باشه!!

9. 3 کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezamrl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام بچه ها من هنوز نتونستم بازی نصب کنم اعصابم خورده.اول باید با اینترنت گوشی از کایز برنامه دی ال کنیم یا با پی سی هم میشه برنامه رو گرفت بعد با کابل نصب کرد!تازه هنگام نصب با کابل اگه میشه باید به نت وصل باشه پی سی یا نه! بازی بروس لی هنوزم هست من دوسش دارم لینک سالمشو کسی داره؟ help me please......

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض عرضه Samsung S8530 Wave II در 4رنگ مختلف

سلام

Grey Ebony:

Light gray:

pink:

Black:

12. 4 کاربر از mahroo_z1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    آقا بالاخره الان این گوشیه ویو در قیمت زیر 500 تومان بهترینه؟ من الان می تونم اینو به قیمت نو بدم به یکی دیگه اگه گوشیه ی=بهتری هم هست مثلا ویو 2 بهتره بگید تعویض کنم
    من مثلا در بعضی بازی ها مثل فوتبال که باید قسمت سمت راست صفحه رو بگیریم بعد به یک طرف بریم کمی کمبود جا هست برای اینطور بازی ها کمی می تونه اذیت کنه به همین دلیل دودل شدم
    ویو دو چقد بزرگتره ؟ ارزششو داره کیفیت پایین تری رو داشته باشیم و مصرف بیشتر باتری؟
    راستی قیمت ویو الان چنده؟ بدون گارانتی؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •