بعد از اپل بهترین برند میشه گفت همون ایسوسه ولی اگه بتونی صبر کنی تا وضعیت مالی در حد اپل بشه واقعا میارزه، من هم نزدیک ۲ ماه به خاطر پولش معطل بودم![]()
بعد از اپل بهترین برند میشه گفت همون ایسوسه ولی اگه بتونی صبر کنی تا وضعیت مالی در حد اپل بشه واقعا میارزه، من هم نزدیک ۲ ماه به خاطر پولش معطل بودم![]()
با تشکر از دوستان عزیز
نمیدونم درست پیغام گذاشتم یا نه.
می خواستم بدونم مدل mac book mc516 مال سال 2010 هستش؟ یه جایی با مشخصات ram4 و hdd 500 هم عرضه میکرد با قیمت 1350 بدونه گارانتی که با این شرایط خیلی سر تر از mc374 هستش و قیمتشم مناسبتره.
لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
بله درسته مدل ۲۰۱۰ هست.
اون مدل Customize یا همون سفارشی هست و چون مطمئن نیست بهتره نخرید، اگه به رم ۴ نیاز دارید ۳۷۴ عالیه.
البته بعد از خرید mc516 هم میشه رمش رو ارتقا داد من خودمم همین تصمیمو دارم ولی قیمتشو نمیدونم.و همچنین میتونین یه هارد اکسترنال بخرین.
موفق باشی
سلام به همه، امیدوارم که حالتون خوب باشه.
من نیاز به لب تاپ برای کپچر کردن دارم و هر کاری می کنم نمی تونم برند دیگری رو به اپل ترجیح بدم ،
لطفا راهنمایی نمایید، کدام مدل از مک رو باید بگیرم که جواب گو باشد.
در ضمن آیا کارت کپچری است که برای مک گیرم بیاد؟
فرض کنید می خام خروجی avi رو کپچر کنم.
متشکرم![]()
ممنون از راهنمائیتون
هارد اکسترنال که نیازی نیست همون 250 گیگ خوبه. کارم گرافیکه وفقط با فتوشاپ و کرل به صورت حرفه ای کار می کنم. انتخاب خودم هم mc374 بود ولی چکار کنم که رنگ سفیدش منو کشته.خواهشن کمکم کنید.
سلام به همه ی عزیزان
قیمت ipad 32,64 می خواستم ممنونم
سلام
اگه ممكنه اخرين قيمت و كانفيگ mac book pro هاي موجود در بازر رو بذارين
با تشكر
با سلامی دوباره خدمت همه ی کاربران مکینتاش انجمن های P30World ,
عرض کنم خدمتتون که ، من دیگه زیاد وقت نمی کنم ، تاپیک های بخش اپل P30 رو آپدیت کنم ، هر سؤالی ، ایرادی ، اشکالی ، اگر هست به من پ.خ بدید در خدمتتون هستم!
موفق باشید ،
امید --> مدیریت بخش اپل انجمن های P30World-- > ادمین انجمن های -----.com
Last edited by Microsoft24; 16-11-2010 at 01:36.
رفقا تا یک و 800 اپل لپ تاپ خوب داره؟با VGA بالا؟پیشنهاد شما چیه؟
یه سوال دیگه اینه که میشه رو مک بازی نصب کرد؟
با سلام خدمت دوستان.
من یه چندتا سوال از اساتید داشتم امیدوارم منو کمک کنید...
میخواستم ببینم که برنامه های مربوط به رشته صنایع و MBA مثل Primavera,Enterprise,MSP,... (که البته خدمم نمیدونم اینا چین..واسه کسه دیگه میخوام) ورژن مخصوص Mac دارند یا نه و اگه ندارند آیا اونقدر سنگین هستند که MC516 ازشون برنیاد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)