تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 1291 اولاول ... 1311812212272282292302312322332342352412813317311231 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اول از همه که لازم نکرده تو یکی ادب و نزاکت رو به من یاد بدی بعدشم شما 24 ساعته 30 روز ماه دانلود کن اون وقت که محدودت کردن بهت سلام میکنم در ضمن با 707 هم تماس گرفتم چندین بار همشون هم گفتن محدودیت داره منتهی من نمیدونم چرا فکر میکنی از اپراتور ایرانسل بالاتری و حرف تو رو باید گوش کنن نه حرف اپراتور ایرانسل رو حتما وقتی که محدودشون کردن هم میتونی از محدودیت درشون بیاری نه؟
    فقط میتونم برات آرزوی موفقیت کنم..
    البته شاید هم اقتضای سنیتون اینطور ایجاب میکنه..
    کودکان معمولا وقتی کم میارن دقیقا رفتار مشابهی دارن..

2. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهش میکنم ، اگر بیشتر نباشه کمتر نیست!

ببین دوست من من کاری ندارم ایرانسل چی میگه. ولی دوتا از بچه های همین فروم که 256 و 1 مگ نامحدود داشتن گفتن که بعد از 32 GB دانلود ایرانسل واسه ماه بعد بهشون نامحدود نداده.و همینطور یکی دیگه از دوستان بعد از 185GB دانلود توی سرویس 1 مگ نتوسته واسه دور بعد سرویس 1 مگ بگیره . از این موارد زیاده.حالا شایدم یکی شانس بیاره بهش گیر ندن که بعید میدونم. به حرف اپراتورشون اعتباری نیست.میبینی گرفتی و بعدا دیگه نامحدود بهت ندادن! البته تو سایتش هم اینو نوشته:

"به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود."

به هر حال خود دانید. من اطلاعاتی رو که توی این مدت بدست آوردم گفتم.شایدم من اشتباه میکنم. در هر صورت اگر شما گرفتی به ما هم بگو که چی شد!
    با تشکر
    متشکر دوست عزیز من دوباره تماس میگیرم و دقیقا میپرسم این محدودیت های حجمی رو..

4. 2 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

12 شفاف سازی سرویسهای وایمکس 100% موثق

آقایون 3تا مطلب دارم که بگم..

1- با اطمینان کامل میگم هیچگونه محدودیتی در سرویس های نامحدود اعمال نمیشود..و میتونید 24 ساعته تمام ماه دانلود کنین.. با سرعتی که قرارداد دارین.. برای مثال با سرعت 256Kbs شما 2.63GB در روز و 79.1GB در ماه میتونین دانلود کنین بدون هیچ مشکلی..
    و نقل قول زیر از سایت ایرانسل برای کسانی هست که بااستفاده از یک سری کد ها سرعتی بیشتر از سرعتی که قرارداد دارند رو دانلود میکنند..
    به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود
    واقعا نمیدونم چرا بعضی ها دوست دارن مثل کبک سرشونو بکنن لای برف.. یا حداقل معنای نامحدود رو نمیفهمند..

2- شما میتونین تا 10 عدد مودم (مثلا یک WIFI برای منزل و یک USB برای خارج از منزل ) داخل حسابتون ثبت کنین و از همشون استفاده کنین البته نه بطور همزمان(طبق گفته امور مشترکین در یک لحظه فقط یک مودم میتواند از ID & pss وایمکس استفاده کند)..

3- لیست سیاه هم فقط برای زمانی که مودم شما سرقت شده .. حلا چه USB که امکان گم کردن یا به سرقت رفتنش بیشتر هست یا OUTDOOR یا WIFI ..

نکات فوق دقیقا مطالبی بود که از امور مشترکین پرسیدم...

لازم به ذکر هست تماس با 707 از خطوط ایرانسل کاملا رایگان بوده و خواهش میکنم تماس بگیرین بپرسین و دیگه این بحث رو کشش ندین..

موفق باشین..
    Last edited by farzin1986; 28-01-2011 at 01:50.

6. 3 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به آقا فرزین
      محتوای مخفی: آف تاپیک ! 
    میبینم که نظرت در مورد 707 تغییر کرده و حالا میگی که بچه ها زنگ بزنن بهش و دیگه سخت نیست

بعدش هم شما مگه نامحدود داری ؟ اگر داری خوب این ماه رو امتحان کن، همش دانلود کن، ببینیم محدود میشی یا نه !
    (ببین اصولا تو ایران، نامحدود یعنی یک سقف مشخص! مثل همراه اول که نامحدودش به معنای 32 گیگه !)

بعد هم این جمله :
    و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی
    این دانلود بیش از حد یعنی چی ؟ دقیقا یعنی یک میزان مشخص گیگابایت ...

در هر حال ما که فعلا نامحدود نداریم، ولی همچنان (با توجه به شواهد و قرائن) میگیم محدودیت داره.

8. 2 کاربر از LordMMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میبینم که نظرت در مورد 707 تغییر کرده و حالا میگی که بچه ها زنگ بزنن بهش و دیگه سخت نیست

بعدش هم شما مگه نامحدود داری ؟ اگر داری خوب این ماه رو امتحان کن، همش دانلود کن، ببینیم محدود میشی یا نه !
    (ببین اصولا تو ایران، نامحدود یعنی یک سقف مشخص! مثل همراه اول که نامحدودش به معنای 32 گیگه !)

بعد هم این جمله :
    این دانلود بیش از حد یعنی چی ؟ دقیقا یعنی یک میزان مشخص گیگابایت ...

در هر حال ما که فعلا نامحدود نداریم، ولی همچنان (با توجه به شواهد و قرائن) میگیم محدودیت داره.
    درود دوست من..
    بعضی از دوستان نمیدونم چرا نمیخوان قبول کنند این بود گفتم خودشون بپرسند از 707 چون فکر میکنن wimax یا مال من هست یا بابام..
    متاسفم یکدنده و لج باز هستند و حقیقت رو با اینکه به سودشونم باشه بازم نمی خوان قبول کنن البته حق دارن انقدر حق ایشون رو پایمال کردن دیگه عادت شده واسشون که زور رو بالا سرشون تحمل کنند و حرف هم نزند..
    آقایون یک بار دیگه با دقت بخونین
    "سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، "

استفاده غیر معمول..(بااستفاده از یک سری کد ها با سرعتی بیشتر از سرعتی که قرارداد دارند رو دانلود میکنند..)

دوست عزیز من اطلاعاتی درباره سرویس های نا محدود همراه اول ندارم..

-- اگه شما در متن قرار داد یا هر جایی از سایت ایرانسل مطلبی راجع به سقف دانلود در سرویس های نا محدود پیدا کردین خوشحال میشم ببینم..

در ضمن اگر هم همچین چیزی باشه که مطمئن هستم نیست شما میتونین حتی در موارد مشابه بدلیل فریب مشتری و کم فروشی به سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت کنید..
    واقعا یکم فکر کنید وقتی ذهنیت شما این باشه که باید سرتون کلاه بگذارن مطمئن باشید غیر از این نمیشه..
    موفق باشین..
    Last edited by farzin1986; 28-01-2011 at 11:48.

10. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا فرزین شما کی سرویس نامحدود میگیری؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا فرزین شما کی سرویس نامحدود میگیری؟
    دوست عزیز من از برج 8 سرویس نامحدود 256 دارم..

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من الان 6 ماه هست که 128 سه گیگ از ایرانسل گرفتم
    می خواستم بدونم برای شارژ مجدد گجا باید رفت ؟ همون جایی که ثبت نام اولیه کردم یا این که فقط هزینه اشتراک رو باید بریزم به حساب ایرنسل ؟
    3 گیگ واقعا برای من کم هست از طرفی قیمت نامحدودش که به صرفه نیست (128 شش ماهه)
    می خواستم بدونم ایرنسل روشی داره که مثلا 6 ماهه ثبت نام کنم ماهی 5 گیگ ؟
    ممنون میشم کامل توضیح بدید

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من الان 6 ماه هست که 128 سه گیگ از ایرانسل گرفتم
    می خواستم بدونم برای شارژ مجدد گجا باید رفت ؟ همون جایی که ثبت نام اولیه کردم یا این که فقط هزینه اشتراک رو باید بریزم به حساب ایرنسل ؟
    3 گیگ واقعا برای من کم هست از طرفی قیمت نامحدودش که به صرفه نیست (128 شش ماهه)
    می خواستم بدونم ایرنسل روشی داره که مثلا 6 ماهه ثبت نام کنم ماهی 5 گیگ ؟
    ممنون میشم کامل توضیح بدید
    تو خود سایت (ecare) بسته های افزایشی میفروشن، البته تقریبا هر گیگ 5 تومن.

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز من از برج 8 سرویس نامحدود 256 دارم..
    خب میانگین هر ماه چقدر دانلود داشتید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •