تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 1049 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه FAHIM2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان عزيز سلام
    من بالاخره با كمك شما دوستان يك امپلي فاير 819 پايونير با دي وي دي پلير 420 پايونير گرفتم
    يك چند تا را هنمايي ميخوام از دوستان و چند تا مشكل

مشكل اول ساب اصلا كار نميكنه
    دوم اين كه نميدونم چگونه وارد منو بشم براي تنظيمات
    سوم براي تنظيم auto mcacc از بلندگو ها كه شروع به صدا ميكنه براي تنظيم از بلند گو هاي جلو (راست -چپ -وسط ) و كناري چپ صدا مياد و قطع ميشه مشكل از كجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان عزيز سلام
    من بالاخره با كمك شما دوستان يك امپلي فاير 819 پايونير با دي وي دي پلير 420 پايونير گرفتم
    يك چند تا را هنمايي ميخوام از دوستان و چند تا مشكل

مشكل اول ساب اصلا كار نميكنه
    دوم اين كه نميدونم چگونه وارد منو بشم براي تنظيمات
    سوم براي تنظيم auto mcacc از بلندگو ها كه شروع به صدا ميكنه براي تنظيم از بلند گو هاي جلو (راست -چپ -وسط ) و كناري چپ صدا مياد و قطع ميشه مشكل از كجاست

آقا مبارک باشه . شما هم مثل من خریدی بالاخره ایشالا ولومش برات بچرخه حالشو ببری
    در مورد ساب و اسپیکر ها خدمتت عرض کنم که من چون فعلا 2تا اسپیکر وصل کردم و استریو گوش میکنم رفتم توی تنظیماتش که روی اسکرین ( tv ) نشون میده و اسپیکر هامو روی Large تنظیم کردم و سنتر و ساب و سراند رو off کردم . احتمالا ممکنه مال شما هم Off باشه و باید بری On کنی .
    حتما حتما بشین manual شو کامل بخون خیلی خوب و مرحله به مرحله توضیح داده تمام اینارو . من 1 روز فقط داشتم صفحه به صفحه دفترچشو میخوندم و روی دستگاه تست میکردم . اما خوب من چون ساب و اینا ندارم نمیدونم الان دقیق مشکل شما کجاست . اما دفترچشو بخونی حتما مشکلت حل میشه . حالا من رفتم خونه باز یه نگاهی میندازم اگه چیزی پیدا کردم برات مینویسم . راستی چه رنگی گرفتی ؟ من سیلورشو گرفتم . هم قشنگ تر بود هم صفحه جلویی آمپ از ورق استیل (شایدم آلومینیوم) بود و خیلی با کیفیت تر از مشکیش بود ( که صفحه جلویی آمپ با پلاستیک مشکی بود) اما خوب مشکیشم به ست مشکی میاد و قشنگه .

3. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام مرسي از راهنمايي mr-rayan عزيز من قصد خريد سوني يا سامسونگ رو داشتم ولي فكر كنم با توجه به مطالبي كه اينجا در مورد سينماي خانگي فيليپس شنيدم از قابليت بلوتوث منصرف بشم نظرتون در مورد HTS-3578W چيه ؟ايا از اين دستگاه بهتر هم هست من سقف بودجم 600 تومن هستش ممنون ميشم كمك كنيد.

با اجازه از دوستان و اساتید من نظر شخصی خودمو میگم
    به نظر من شما که میخوای 600 هزینه کنی یه 50 تومن دیگه هم بزار روش و rs-30 بخر . فکر کنم از این فیلیپس خیلی بهتر و قوی تر باشه . آمپش که حداقل از فیلیپس کامل تر هستش.و همچنین از نظظر تعداد ورودی و خروجی ها باز هم rs-30 بهتره به نظر من . البته باز نظر شخصی و سلیقه ای هستش .

5. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون از راهنمائيت دوست عزيز منم با نظرت موافقم با توجه به تعاريفي كه از rs30 ميشه احتمالا همينو خريد كنم
    البته به توصيه دوستان ميخام پليرش رو عوض كنم و پلير rs70 رو بگيرم فقط يه مشكل كوچيكي با اين دستگاه دارم اونم اينكه باندهاي عقبش پايه نداره نميدونم اگه پائين بذارم فكر كنم كيفيت صدا افت داشته باشه يا اون حالت دالبي كم احساس بشه بازم اساتيد اگه راهنماي كنن ممنون ميشم .

داره خودمونی میشه FAHIM2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا مبارک باشه . شما هم مثل من خریدی بالاخره ایشالا ولومش برات بچرخه حالشو ببری
    در مورد ساب و اسپیکر ها خدمتت عرض کنم که من چون فعلا 2تا اسپیکر وصل کردم و استریو گوش میکنم رفتم توی تنظیماتش که روی اسکرین ( tv ) نشون میده و اسپیکر هامو روی Large تنظیم کردم و سنتر و ساب و سراند رو off کردم . احتمالا ممکنه مال شما هم Off باشه و باید بری On کنی .
    حتما حتما بشین manual شو کامل بخون خیلی خوب و مرحله به مرحله توضیح داده تمام اینارو . من 1 روز فقط داشتم صفحه به صفحه دفترچشو میخوندم و روی دستگاه تست میکردم . اما خوب من چون ساب و اینا ندارم نمیدونم الان دقیق مشکل شما کجاست . اما دفترچشو بخونی حتما مشکلت حل میشه . حالا من رفتم خونه باز یه نگاهی میندازم اگه چیزی پیدا کردم برات مینویسم . راستی چه رنگی گرفتی ؟ من سیلورشو گرفتم . هم قشنگ تر بود هم صفحه جلویی آمپ از ورق استیل (شایدم آلومینیوم) بود و خیلی با کیفیت تر از مشکیش بود ( که صفحه جلویی آمپ با پلاستیک مشکی بود) اما خوب مشکیشم به ست مشکی میاد و قشنگه .
    ممنون دوست عزیز
    من نمیتونم برم روی اسکرین (tv)
    میشه کامل توضیح بدی ممنون میشم
    من مشکی گرفتم چون تمام وسایل و میز مشکی بود

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

این دو سینمای خانگی سامسونگ چه فرقی با هم دارند ؟

چرا اون که قوی تره ارزونتره ؟

HT-C6950W
    قیمت : 1/100/000

HT-C7550W
    قیمت : 1/200/000
    اونوقت یکی از اینها رو برا خرید چه جور میبینید ؟

با تشکر
    بخاطر دیزاین پلیر هست که مدل c7550 گرون تر هست وگرنه مدل c6950 یه مدل 7.1 کانال هست و به نظر من خریدش به صرفه تر هست.

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

سلام مرسي از راهنمايي mr-rayan عزيز من قصد خريد سوني يا سامسونگ رو داشتم ولي فكر كنم با توجه به مطالبي كه اينجا در مورد سينماي خانگي فيليپس شنيدم از قابليت بلوتوث منصرف بشم نظرتون در مورد HTS-3578W چيه ؟ايا از اين دستگاه بهتر هم هست من سقف بودجم 600 تومن هستش ممنون ميشم كمك كنيد.
    اگر نظرتون رو خرید سینمای بیسیم هست که فکر کنم مورد خیلی مناسبی تو رنج قیمت خودش هست.ولی اگر بیسیم بودن براتون مهم نیست همونطوری که دوستان عرض کردند برید سراغ مدل rs30 پایونیر بهتر هستش.

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه campro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خواهشا نظرتون رو در مورد سینمای سونی مدل DAV-FXG9K بفرمایید.
    کسی این مدل رو میشناسه؟
    مشخصاتش رو با گوگل پیدا کردم و خوندم و همه جوره برام ok بود.
    2 سال پیش قیمتش بالای 600 بوده به نظرتون دست دوی کار نکردش الان چند می ارزه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

کسی این مدل رو میشناسه؟
    بهتره که اول از نزدیک امتحانش کنید و بعد خرداری کنید روی کاغذ اطلاعات خیلی فرق می کنه تا تو واقعیت

12. این کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی این مدل رو میشناسه؟
    اصلا نمي ارزه! فقط ظاهر گنده و گول زني داره! صداشم اصلا چيز تعريفي نيست!
    اين نظر منه! هرچي شما دوست داري

14. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    من نمیتونم برم روی اسکرین (tv)
    میشه کامل توضیح بدی ممنون میشم
    من مشکی گرفتم چون تمام وسایل و میز مشکی بود

سلام .
    برای تنظیمات مربوط به اسپیکر ها که on screen انجام میشه حتما باید از یکی از خروجی های کامپوننت یا همون آنالوگ ها دستگاه رو به tv وصل کنی . یا بهتره از خروجی Monitor Out بدی به تلویزیونت . بعد از روی کنترل دستگاهت بزاری روی همون خروجی که ازش به تلویزیون دادی .
    بعد دکمه reciever رو از روی کنترل بزن و بعدش بلافاصله دکمه Setup رو بزن و تصویر تنظیمات مخصوص اسپیکر میاد رو صفحه تلویزیون .
    برای تنظیم هم کامل توی chapter 6 دفترچش توضیح داده که چجوریه و با توجه به نوع اسپیکر هات و فاصلشون تا محل نشستنت باید تنظیمشون کنی . از صفحه 41 تا 45 رو بخونی کامل توضیح داده . این لینک هم user manual رو برای دانلود گزاشته . باز اگه سوالی بود و در حد سواد و اطلاعات من بود من در خدمتم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 09:54 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------

ممنون از راهنمائيت دوست عزيز منم با نظرت موافقم با توجه به تعاريفي كه از rs30 ميشه احتمالا همينو خريد كنم
    البته به توصيه دوستان ميخام پليرش رو عوض كنم و پلير rs70 رو بگيرم فقط يه مشكل كوچيكي با اين دستگاه دارم اونم اينكه باندهاي عقبش پايه نداره نميدونم اگه پائين بذارم فكر كنم كيفيت صدا افت داشته باشه يا اون حالت دالبي كم احساس بشه بازم اساتيد اگه راهنماي كنن ممنون ميشم .

پایه که مشکل حادی نیست ! یا یه پایه میخری یا خودت میسازی ! کاری نداره که ! خودتم اگه برای ساخت ابزارشو نداری میتونی طرحشو بکشی بدی با چوب یا هر جنس دیگه ای که میخوای باشه برات بسازن.

16. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •