اون که باید میخوند خوند ادیت شد
اون که باید میخوند خوند ادیت شد
Last edited by dashmojtaba; 09-05-2011 at 16:33.
این ]ا سرور های ایرانی هستند که می تونی داخلش بازی کنی ؟؟؟؟ بچه اراکی ؟؟؟ جالبه هسم یکی از سرور ها جهرم هستش !!! یعنی اسم محله ما ....بچه ها من باید id کی رو بگیریم برای سرورای ایرانی؟
وقتی بازی رو اجرا کردی دوباره به محیط ویندوز برگرد با کلید های Alt & Tab و توی کادر پایی کنسول اون خط آی پی رو با کلکه کانکت کامل بنویس و اینتر بزن خودش می ره توی بازی ....connect 79.175.165.143
JHRM
.....................
connect 79.175.165.180
Blood Brothers
.....................
البته زیاد به جالب بودن این سرور ها دلخوش نکن چون من دیروز 1 ساعت بازی می کردم همش توی یه مپ بود و همه هم داشتند مود هاردکور می زدند که بعد از نیم ساعت به شدت خسته کننده شد ..ادمین هم رفته بود هوا خوری !!!! داشتند با لانچر پدر همدیگرو در می آوردند ... همه هم ماشا الله camper .......
والا دیگه این بر میگرده به تفسیر هر کی از بازی کن خوب
معمولا در هر سروری میشه رفراندوم گذاشت!
و هر کاری رو با دمکراسی انجام داد حتی کیک یک بازی کنی که به صورت نا معقول بازی میکنه
اگه ادمین نباشه از دستوری رای
vote!
استفاده کنید وقتی ادمینی نیست توی بازی.یا میخوای بیا ادمین سرور های جهرم و بلود بشو راحت![]()
دستت درد نکنه.سرورای ایرانی بخاطر ping می رم وگرنه ارزش رفتن نداره.هر دفعه که ما میریم چند نفرو که می کشیم کیکمون می کنن.من با دوستم بازی می کنم می خوام دو نفری توی یه سرور بازی کنیم وگرنه سرورای غیر ایرنی خیلی بهترن.
بچه ها یه توضیحی میدیم
چطوری میشه یه سرور راه انداخت ؟؟؟
منتظر جوابتون هستم
مواد لارم برای ساخت سرور:
1- بچه مایه دار بودن *
2-وقت داشتن و حوصله داشتن
3-دنبال کردن این
لینککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته غیر از ایکس فایر
palad!n
برنامه fraps بهترین برنامه
از بازی از فیلم از دستکاپ میشه عکس و فیلم گرفت
---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 01:48 PM ----------
سرور رو برای همه نمیخوام مثل سرور هایی که هست
مثلا بعضی وقتها با دوستام میخوام بازی کنم سرور بسازم و چند نفری بازی کنیم
شما بهتره میزبان بشید و آی پی تو به دوستات بدی و بیان بهت جوین بشن البته اگه بتونن بهت وصل بشن.
اما سروری که پینگ زیر 80 باشه نیازمند ماهیانه مبلغی پوله.
برای هاست شدن هم که میری توی پریویت مچ وای میستی و دوستات ای پیتو توی کنسول با یه دستور کانکت قبلش میزنن و وصل میشن.
برنامه fraps بهترین برنامه
از بازی از فیلم از دستکاپ میشه عکس و فیلم گرفت[
دستت درد نکنه . حال دادی داداش .![]()
Last edited by haniehjan; 17-05-2011 at 05:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)