سلام
قسمت دوم مقاله شیئ گرایی در انریل اسکریپت هم اماده شد
ادرس : امضای اینجانب را مشاهده کنید![]()
سلام
قسمت دوم مقاله شیئ گرایی در انریل اسکریپت هم اماده شد
ادرس : امضای اینجانب را مشاهده کنید![]()
سلام به همگی؛ من اولین باره که دارم اینجا چیز میپرسم ولی تقریبا همه ی صفحات این تاپیک رو خوندم!
![]()
سلام به دوستان
سیلسین جان شما الانه آخرین مرحله ی یادیگیری اسکریپتو داری می گذرونی. یعنی 3 مرحله رو تموم کردی. سوال اولتو تو مرحله 2 قرار بوده یاد بگیری، تو مرحله 3 هم تکرار شده برات. سوال سومت هم تو هر سه مرحله ای که گذروندی، آموزش می بینی.
شما اگه واقعا این سوالا برات پیش اومده فقط و فقط یه پیشنهاد می تونم بهت بکنم: برگرد از اول شروع کن به یادگیری. البته این دفعه واقعا یاد بگیر نه فقط روزنامه وار بخونی.
این مورد دقیقا همون چیزیه که با Tessellation اشتباهش گرفتی.
در ضمن MinTessellation که گفتی 6 گذاشتی اصلا بیشتر از 4 نمی گیره. تو عکس خودت هم نگاه کن، هر مثلث تو عکس بالا، شده 16 تا مثلث تو عکس پایین، یعنی 4 به توان دو.
دوست عزیز ورودتو به تاپیک خوش آمد می گم.
بذار دوستانه بهت بگم: بدون انگلیسی نمی تونی این انجینو یاد بگیری. البته دست و پا شکسته هم انگلیسی بفهمی می تونی باهاش کار کنی، ولی اینکه بخوای فارسی کار کنی، اصلا راه نداره.
دوست عزیز خیلی خوبه که تاپیکو خوندی، فقط من سوالتو نمی بینم.
هنوز زندست!
دیگه این طورام نیس. پس شما اساتید چیکاره این.
راستش حسابی سرم شلوغه. معلوم نیس کی به کی بتونم بیام. فعلا تا یه مدت هم همین جور میمونه.
خودتون هوای هم دیگه رو داشته باشین یه مدت خب.
تا بعد.![]()
Last edited by tovamohammad; 09-02-2011 at 19:16.
به به اقا محمد نمردیمو بلاخره شما رو زیارت کردیم .
اون سوالم رو هم مشکل اینه که داخل اموزش ها همچین چیزی نبود . اگه بود به قول یارو مسیر بده.
دومی هم هنوز امتحانش نکرده بودم واسه همین قبل از امتحان کردن خواستم ازت سوال کنم.همین.
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
به به اقا محمد نمردیمو بلاخره شما رو زیارت کردیم .
اون سوالم رو هم مشکل اینه که داخل اموزش ها همچین چیزی نبود . اگه بود به قول یارو مسیر بده.
دومی هم هنوز امتحانش نکرده بودم واسه همین قبل از امتحان کردن خواستم ازت سوال کنم.همین.
سلام دوستان من خیلی وقته که به این تاپیک سر نزده ام اون اوایل خیلی مشتاق یادگیری این انجین شدم ولی به دلایلی نتونستم
ادامه بدم حالا میخواستم بدونم که کتابی که قرار بود در مورد انریل اسکریپت خود سایت udk یا 3d buzz بده بیرون اون العان در دسترس هست
یا نه اگه دارین لینکشو بزارین مرسی
اولا سلام
دوما خبر بدش اینه که اون کتاب کنسل شده و نمیاد . اخه می خوای یاد بگیری چندتا فصل از اون توی udn هست
سلام
برای من یه مشکلی پیش اومده که داره کم کم میره تو اعصابم(اگه بره دیگه رفته!!!!)
من بازیمو به طور مثال با نام new سیو کردم
بعد که دوباره میام بازی رو باز میکنم به طور مثال یه package به نام pak میسازم و توش یه دونه render to texture cube میذارم و از اون در بازیم استفاده میکنم
بعدش من package رو سیو میکم
حالا دوباره از بازی خارج میشم
وقتی برمیگردم (چشمتون روز بد نبینه)
میبینم پکیجه نیست!
پیغام هم میده که نمیدونم این missed شده و از این حرفا
میرم دوباره اون پکیج رو از جایی که سیو کردم ور میدارم اپن میکنم
میره تو اکسترنال پکیج
حالا وقتی دوباره میخوام package رو سیو کنم میگه که نمیشه (خداییش نمیفهمم چی میگه . یه ربطی به اکسترنال داره فک کنم)
یه چیز دیگه فرق اون پکیج هایی که یه کم سبزن با اون یکیا چیه
چون اولش که پکیج رو اپن میکنم اون سبزه رو نداره نمیدونم بعد از یه مدت سبزمیشه
حالا چیکار کنم؟![]()
Last edited by عادل سلیمی 20; 10-02-2011 at 18:56.
سلامبرای من یه مشکلی پیش اومده که داره کم کم میره تو اعصابم(اگه بره دیگه رفته!!!!)
من بازیمو به طور مثال با نام new سیو کردم
بعد که دوباره میام بازی رو باز میکنم به طور مثال یه package به نام pak میسازم و توش یه دونه render to texture cube میذارم و از اون در بازیم استفاده میکنم
بعدش من package رو سیو میکم
حالا دوباره از بازی خارج میشم
وقتی برمیگردم (چشمتون روز بد نبینه)
میبینم پکیجه نیست!
پیغام هم میده که نمیدونم این missed شده و از این حرفا
میرم دوباره اون پکیج رو از جایی که سیو کردم ور میدارم اپن میکنم
میره تو اکسترنال پکیج
حالا وقتی دوباره میخوام package رو سیو کنم میگه که نمیشه (خداییش نمیفهمم چی میگه . یه ربطی به اکسترنال داره فک کنم)
یه چیز دیگه فرق اون پکیج هایی که یه کم سبزن با اون یکیا چیه
چون اولش که پکیج رو اپن میکنم اون سبزه رو نداره نمیدونم بعد از یه مدت سبزمیشه
حالا چیکار کنم؟![]()
یه سری پکیج ها هستن که مخصوص اون مرحلتون هستن که وقتی مرحله رو سیو میکنی اون پکیج هم سیو میشه مثلا terrain layer ها ...فکر میکنم شما مشکلتون اینه که مرحلتون رو سیو نکرده بودید..
یه سری پکیج دیگه هستن که شما تو کانتن برازر ایجادشون میکنی و بعد سیوشون میکنی و توشون هر مش یا پارتیکل سیستم یا متریال یا .... که میخوای Import میکنی یا میسازی که اونها رو میتونی راحت با راست کلیک و انتخاب سیو ، سیوشون کنی....
داشتم آموزشهای 3dbuzz روش میدیدم به یه آموزشش برخوردمکه تقسیم بندی کلی Unreal ed هست یه شات گرفتم ، گفتم شاید واسه کسایی که آموزشها رو ندیدن جالب باشه:
سلام
چجوری میتونم یه ui درست کنم؟من با این ورژن آخری کار میکنم. هر چی دنبالش میگردم نیستش.
سلام
تو چندتا ورژن آخری این رو برداشتن بجاش شما می تونید داخل پنجره کیسمت از New Action بعد GFX UI و بعد هم از Open GFX Movie یا از دیگر چیزهای که تو این بخش هستش استفاده کنیدالبته قبلش مثلا شما یه هود می خواهید داشته باشید یاید اون رو تو فلش ساخت (که خودش نیاز به توضیح کامل داره که چه چیزایی رو باید در نظر بگیری) بعد به وسیله همین GFX ازش استفاده کنی
![]()
Last edited by aliscan; 11-02-2011 at 12:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)