البته 60% شما درست می گی، ولی منظوره من این بود که همه این امکانات رو ELM هم داره اون هم با 160 هزار تومن... اگه بخوایم اقتصادی ترین رو پیدا کنیم انتخاب های بهتری هم هست... بعدش ELM به این بدی هایی هم که می گین نیست...![]()
البته 60% شما درست می گی، ولی منظوره من این بود که همه این امکانات رو ELM هم داره اون هم با 160 هزار تومن... اگه بخوایم اقتصادی ترین رو پیدا کنیم انتخاب های بهتری هم هست... بعدش ELM به این بدی هایی هم که می گین نیست...![]()
sharmande english mizanam
bebinid in ke migid fargi ba ELM nadare fek konam kamelan eshtebah bashe choon omnia lite:
1.windows mobile
2.windows mobile
3.windows mobile
4.cpu 800
dare!!!
va behetoon etminan midam ke ash dahansoozi hast!!
dar mored android ham bache ha man internetam moshkel dare yeki dige baiad zahmatesho bekesh
دوستانی که lite دارید! آیا این گوشی تو بازار هست یا نه؟؟؟ من شنبه میخوام بیام تهران ببینم اگه هست بخرم!!!!
دوستان من توی کف این اندروییدم.ورژن چنده؟برنامه های اندرویید روش نصب میشه؟
kakhmal عزیز الان چقدر فضای خالی داری؟یه کم بیشتر توضیح بده چند تا عکس بذار ببینیم میصرفه 78 مگ دانلود کنیم!!!!
سلام.
شما یه نگاهی به این لینک بندازید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
are hast!!!
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
***bebakhshid finglish mizanam ubuntu(linux) ye moshkely daremajbooram live bala biaram hala ki hosele dare har bar keyboard tanzim kone?!!
bebinid man alan dargir kariam(yaani ye seri mosabegat ke baramam kheili moheman toie ham oftadan) alan najoor saram shologhe in ubuntu am ke nemidonam chera dorost nasb nemishe!!!
alan man barnameye monaseb nagashtam ke nasb konam vali har chi bashe ye tajrobe jadide az man miporsi download kon!!!![]()
bacheha in link ye noskhe ye paiin tare andri=oid hast(2.0.1):
bedoon filter!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اين لينك اون 70 مگي هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم يه 30 مگي كه رو بيشتر سيستم ها بالا اومده!
تو رپيد باز و بي -----!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:
دوست عزيزم حسام
mamnoon
rasti fek konam oon 30 file 30 mbnoskheye paiin tar bashe!!!
اره!
زباد مهم نيست!
فعلا در حده تجربه هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)