تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 323 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

یه دوستی دارم اسمش البرزه.میگه که ملت یه مشت بی سوادن که هیچی سرشون نمیشه و فقط بازاری حرف میزنن.میگه باید هر حرفیو مستند بگی نه اینکه سر یه مشت ظاهر بینی بیای و عیب روی گوشی بیچاره بزنی.

خلاصه حرف های من دقیقا مثل بازاری هاست اما خب من میگم و شننونده باید عاقل باشه و بره تحقیق کنه.

من وقتی ایکس 6 را یک هفته پیش خریدم 352 هزار تومن 16 گیگ را خریدم.

گوشی توی عکس ها ظاهری تقلیدی شبیه به ان 73 داره در حالی که وقتی قابو دستت میگیری تازه میفهمی که چقدر عکس ها گول زننده دارن و گوشی ظاهرش و طراحیش کاملا جدیده.

وزنش اصلا غیر قابل تحمل نیست و منی که سال ها با 6120 و وزن 98 گرمیش سر کردم اصلا وزنش واسم محسوس نبوده.

جی پی اس من از همون اولش اکتیو بود.

اما به محض خریدن با یه فریمویر کوک شده فلشش کردم که خیلی دلمو زد.

منم رفتم و دنبال فایل های فلشی گشتم که تنها تغییرش اضافه شدن رم پچر باشه.

وقتی که فلش زدم گوشی سرعت کانکتش به جی پی اس حتی به 3 دقیقه هم رسید.هر چند که با 15 مین کانکته.

تا قبل از اولین فلش گوشیم نزدیک به 4 بار ریستارت شده بود اونم الکی!!

نمیدونم ایراد از کجا بود اما یهو ریستارت میشد.

درب باتری ایکس 6 از نظر من مزخرفه.حس میکنم به زودی میشکنه !!

یه پلاستیک خاص که موقع باز کردنش بارها تا میشه و با خودت میگی : یه وقت نشکنه؟؟!!!

گوشی 6120 من بارها موقع فیلمبردادری هنگ میکرد.جوری که گریم انداخته بود.تا اینکه فهمیدم ایراد از مموریه و رفتم یه مموری ترنس کند خریدم دیگه هنگ نکرد.

اما با این چه کنم؟این که دیگه مموری سر خوده؟تا حالا چند بار هنگ کرده.

هندزفیریش از نظر من مزخرفه.هر چند فقط نظر شخصیه منه.من کوشم چربه و دائم به خاطر سبک ژلاتینیش از گوشم لیز میخوره.الان که دارم تایپ میکنم دارم از اهنگ گوش دادن عذاب میکشم چون 3 دقیقه نشده لیز خورد و من دارم یک سوم صدای اهنگو گوش میدم.

اما مژده به عشق -- کردن ها !

این گوشی -- شدنش قطعیه فقط یکم حوصله و دانش میخواد.کال رکوردر بدون بوق هم روش تست شد.نرم افزار چراغ قوه هم بدون هیچ مشکلی کار کرد و فلشو روشن نگه داشت.
    صدای شات دوربین روی سایلنت بسته شد و ال ای دیه قرمز پهلویه دوربین با یه پچ خاموش شد.

بلک لیست هم که هندی بلک لیست نصب کردم و مثل هولو جواب داد.

تاچ این گوشی دلنشینه.اما خب به دقت هم نیاز داره.متاسفانه روی نرم افزار های ال سی جی اصلا جالب نیست.مثلا توی پلیرش گاهی باید 5 بار دکمه را فشار بدی تا یه اهنگ بره عقب.

والا من در عجبم !!!چند بار باتریو در اوردم بدون خاموش کردن ، تنظیمات ساعتو تاریخ به هم ریخت !!!بابا این دیگه نوبره !!!قشنگ یک در میون که باتریو در میاوردم یه بار تنظیمات بهم میریخت و یه بار نمیریخت !!!

حدس زدم به خاطر فعال بودن پچ اپن ال باشه.واسه همین دیسیبلش کردمو 3 بار باتریو در اوردم اما دیگه تنظیمات بهم نریخت !!!

تا جایی که من میدونم 1202 سر همین مسخره بازیش دهن منو سرویس کرد !!!

اما مشکل بعدی اینه که فلش دوربین در تاریکی شب حتی اگه اف هم باشه باز هم میزنه !!!اینم در نوع خودش تحیر بر انگیزه !!!اخه من تا عادی عکس میگرفتم فلش نمیزد اما تا دستمو میگرفتم جلوی لنز که تاریک بشه فلش میزد !!!

نزدیک 100 بار هم تست کردم که تنظیمات روی فلش اتوماتیک یا فلش آن نباشه !!!

از محاسن دیگش اینه که عکسیو که بک گراند میزاری فول اسکیرین نشون میده.

اما از اساتید میخوام بپرسم که میشه دو مشکل من حل بشه؟؟

یکی مشکلم با روشن شدن فلش در مواقع تاریکی.(مثلا به کمک پچ)

علت بهم ریخته شدنه تاریخ و ساعت گوشی بعد از در اوردن باتری.(گاهی به هم میریزه گاهی نمیریزه)
    دوست عزیز فریمور -- شده خیلی از مشکلات رو به همراهش داره که نمیشه دونه دونه گفت
    ولی این فریمور ها ممکنه گوشیت رو به فنا بده یا با نرم افزار هیدن شده تمام اطلاعاتت رو واسه شخص خاصی ارسال کنه اعم از مخاطبین ومسیج هات
    و این که مشکلاتی که گفتی مثل ریستارت و هنگ و برنامه ها به نظرم به خاطر استفاده از فریمور کوک شده و نرم افزار های جانبی زیاد هستش
    اگه دقت کنی این گوشی در حالت معمولی نرم افزار های خودشو به سختی میاره چه برسه به بقیه نرم افزار ها

و در هنگام خروج گیر می کنه و لمسیش یه وقت هایی قاطی می کنه

در مورد باطری بکاپ بهت بگم خیلی عجیبه که یه گوشی نو به این سرعت باطری بکاپش خراب بشه

خسته شدم بس که تایپ کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ولی این فریمور ها ممکنه گوشیت رو به فنا بده یا با نرم افزار هیدن شده تمام اطلاعاتت رو واسه شخص خاصی ارسال کنه اعم از مخاطبین ومسیج هات
    و این که مشکلاتی که گفتی مثل ریستارت و هنگ و برنامه ها به نظرم به خاطر استفاده از فریمور کوک شده و نرم افزار های جانبی زیاد هستش
    اگه دقت کنی این گوشی در حالت معمولی نرم افزار های خودشو به سختی میاره چه برسه به بقیه نرم افزار ها

در مورد باطری بکاپ بهت بگم خیلی عجیبه که یه گوشی نو به این سرعت باطری بکاپش خراب بشه

خسته شدم بس که تایپ کردم
    مرسی دوست عزیز.

اما این اصطلاحات جدید چیه؟اگه ممکنه توضیح بدید.

باتری بکاپ چیه؟اولین باره میشنوم.چرا اخه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یه دوستی دارم اسمش البرزه.میگه که ملت یه مشت بی سوادن که هیچی سرشون نمیشه و فقط بازاری حرف میزنن.میگه باید هر حرفیو مستند بگی نه اینکه سر یه مشت ظاهر بینی بیای و عیب روی گوشی بیچاره بزنی.

خلاصه حرف های من دقیقا مثل بازاری هاست اما خب من میگم و شننونده باید عاقل باشه و بره تحقیق کنه.

من وقتی ایکس 6 را یک هفته پیش خریدم 352 هزار تومن 16 گیگ را خریدم.

گوشی توی عکس ها ظاهری تقلیدی شبیه به ان 73 داره در حالی که وقتی قابو دستت میگیری تازه میفهمی که چقدر عکس ها گول زننده دارن و گوشی ظاهرش و طراحیش کاملا جدیده.

وزنش اصلا غیر قابل تحمل نیست و منی که سال ها با 6120 و وزن 98 گرمیش سر کردم اصلا وزنش واسم محسوس نبوده.

جی پی اس من از همون اولش اکتیو بود.

اما به محض خریدن با یه فریمویر کوک شده فلشش کردم که خیلی دلمو زد.

منم رفتم و دنبال فایل های فلشی گشتم که تنها تغییرش اضافه شدن رم پچر باشه.

وقتی که فلش زدم گوشی سرعت کانکتش به جی پی اس حتی به 3 دقیقه هم رسید.هر چند که با 15 مین کانکته.

تا قبل از اولین فلش گوشیم نزدیک به 4 بار ریستارت شده بود اونم الکی!!

نمیدونم ایراد از کجا بود اما یهو ریستارت میشد.

درب باتری ایکس 6 از نظر من مزخرفه.حس میکنم به زودی میشکنه !!

یه پلاستیک خاص که موقع باز کردنش بارها تا میشه و با خودت میگی : یه وقت نشکنه؟؟!!!

گوشی 6120 من بارها موقع فیلمبردادری هنگ میکرد.جوری که گریم انداخته بود.تا اینکه فهمیدم ایراد از مموریه و رفتم یه مموری ترنس کند خریدم دیگه هنگ نکرد.

اما با این چه کنم؟این که دیگه مموری سر خوده؟تا حالا چند بار هنگ کرده.

هندزفیریش از نظر من مزخرفه.هر چند فقط نظر شخصیه منه.من کوشم چربه و دائم به خاطر سبک ژلاتینیش از گوشم لیز میخوره.الان که دارم تایپ میکنم دارم از اهنگ گوش دادن عذاب میکشم چون 3 دقیقه نشده لیز خورد و من دارم یک سوم صدای اهنگو گوش میدم.

اما مژده به عشق -- کردن ها !

این گوشی -- شدنش قطعیه فقط یکم حوصله و دانش میخواد.کال رکوردر بدون بوق هم روش تست شد.نرم افزار چراغ قوه هم بدون هیچ مشکلی کار کرد و فلشو روشن نگه داشت.
    صدای شات دوربین روی سایلنت بسته شد و ال ای دیه قرمز پهلویه دوربین با یه پچ خاموش شد.

بلک لیست هم که هندی بلک لیست نصب کردم و مثل هولو جواب داد.

تاچ این گوشی دلنشینه.اما خب به دقت هم نیاز داره.متاسفانه روی نرم افزار های ال سی جی اصلا جالب نیست.مثلا توی پلیرش گاهی باید 5 بار دکمه را فشار بدی تا یه اهنگ بره عقب.

والا من در عجبم !!!چند بار باتریو در اوردم بدون خاموش کردن ، تنظیمات ساعتو تاریخ به هم ریخت !!!بابا این دیگه نوبره !!!قشنگ یک در میون که باتریو در میاوردم یه بار تنظیمات بهم میریخت و یه بار نمیریخت !!!

حدس زدم به خاطر فعال بودن پچ اپن ال باشه.واسه همین دیسیبلش کردمو 3 بار باتریو در اوردم اما دیگه تنظیمات بهم نریخت !!!

تا جایی که من میدونم 1202 سر همین مسخره بازیش دهن منو سرویس کرد !!!

اما مشکل بعدی اینه که فلش دوربین در تاریکی شب حتی اگه اف هم باشه باز هم میزنه !!!اینم در نوع خودش تحیر بر انگیزه !!!اخه من تا عادی عکس میگرفتم فلش نمیزد اما تا دستمو میگرفتم جلوی لنز که تاریک بشه فلش میزد !!!

نزدیک 100 بار هم تست کردم که تنظیمات روی فلش اتوماتیک یا فلش آن نباشه !!!

از محاسن دیگش اینه که عکسیو که بک گراند میزاری فول اسکیرین نشون میده.

اما از اساتید میخوام بپرسم که میشه دو مشکل من حل بشه؟؟

یکی مشکلم با روشن شدن فلش در مواقع تاریکی.(مثلا به کمک پچ)

علت بهم ریخته شدنه تاریخ و ساعت گوشی بعد از در اوردن باتری.(گاهی به هم میریزه گاهی نمیریزه)
    مرسی اما خیلی مختر گفتی.

یعنی من خیالم راحت باشه که توی تارکی شب منو لو نمیده که دارم عکس مخفی میگیرم؟مثلا جایی به تاریکی پارک یا یه کافیشاپه تاریک؟!!

اما باتری cmos چیه دیگه؟یعنی این گوشی با اون ابهتش باید مشکل 1202 را داشته باشه؟

چطور 6120 کلاسیک این مشکلو نداره با اینکه قدیمی تره؟؟

دقیقا چه مواقعی این مشکل پیش میاد؟واسه خلاصی ازش چیکار باید کرد؟
    دوست عزیزم باید بگم در مورد سوالتی که مطرح کردید و یکی از دوستان جوابشو اجمالی دادن

دوست عزیز شما از تنظیمات گوشی میتونی فلش رو آف کنی فقط ایرادی که داره وقتی فلش یا تنظیمات دیگه رو آف کنی و دوربین رو ببیندی و دورباره بازش کنی تمام تنظیمات به حالت اولیه بر خواهد گشت پس حواست جمع باشه. نکته ای که باید بگم موقع عکاسی یا فیلمبرداری بدون فلش یه نور قرمز نارنجی رنگ برای پیش فوکوس روشن خواهد شد که به فوکوس کمک می کنه و این غیر قابل حذفه. البته بگم این نور خیلی خفیفه!

در مورد نداشتن باتری سی موس و ارتباطش با پریدن ساعت و تاریخ گوشیت موقع درآوردن باتری باید بگم که باتری سیموس یا باتری بک آپ دقیقا شبیه باتری ساعت روی مادربرد کامیپتره که تنظیمات بایوس کامیپتر وساعت و تاریخ رو حفظ می کنه. متاسفانه نمی دونم چرا که این باتری چرا از برد این گوشی حذف شده! دقیقه مثل 1200 می مونه که جای ناراحتی داره! نبود این باتری بک آپ که البته بصورت خازن هم روی مدار دیده میشه و همیشه به صورت باتری نیست باعث میشه هر وقت باتری رو دربیاری ساعت بپره!
    بازم سوالی داشتین در خدمتم مفصل تر هم بخوای بازم بگم

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

مرسی اما خیلی مختر گفتی.

یعنی من خیالم راحت باشه که توی تارکی شب منو لو نمیده که دارم عکس مخفی میگیرم؟مثلا جایی به تاریکی پارک یا یه کافیشاپه تاریک؟!!

اما باتری cmos چیه دیگه؟یعنی این گوشی با اون ابهتش باید مشکل 1202 را داشته باشه؟

چطور 6120 کلاسیک این مشکلو نداره با اینکه قدیمی تره؟؟

دقیقا چه مواقعی این مشکل پیش میاد؟واسه خلاصی ازش چیکار باید کرد؟
    نه دیگه گفتم حتی اگه فلش خاموش باشه ، برای فوکوس کردن یک لحظه روشن میشه همچنین صداش هم قطع نمیشه البته نرم افزارش هست که صدا رو قطع کنه اما فلش رو نمیدونم (99 درصد اونم خاموشه)

در مورد باتری cmos یا باتری بکاپ باید بگم که یـکی ار نقطه ضعف های این گـوشی محسوب میشه!
    که البته ضعف بزرگی هم نیست مگه چند بار آدم مجبور به در آوردن باتری یا تموم شدن شارژ میشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

خسته شدم بس که تایپ کردم
    دوست عزیز این گوشی اصلا باتری بک آپ نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    یه ایرادیه که خیلی وقتها روش مانور داده شده ولی اونقدر چیز مهم و بغرنجی نیست چون یبار سیمکارت رو من موقع خرید میندازم تو گوشی و موقع فروش درش میارم! ولی واسه اونایی که سیمکارت بازی میکنن واسشون دردآوره ولی کلا ایراد محسوب میشه
    Last edited by Help118; 12-11-2010 at 02:59.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

با تشکر از شما احتمال داره بخاطر این باشه که 2 تا 3 ساعت مدام دارم باش کار میکنم داغ کردنش و یا برنامه های زیاد یا تم های سنگین روش ولی اصلآ شارژ خالی نمیکنه
    رستی اچ تی سی دیزایس شده 500 اما زمانی که قصد خرید داشتم 750 بود
    عجب روزگار غریبیست نازنین
    راستی ان هشت گرفتی یا نه در کل ازش راضی هستم دوست دارم داداش
    فقط می تونی بگی برنامه پلی لیست دی جی چطور کار میکنه تو ایکس شش
    5 ساعت هم استفاده کنی بازم اینجوری که گفتی گوشی داغ نمی کنه! فقط تو دفترچه گوشی نوشته قسمت بالایی گوشی همونجایی که آرم ایکس 6 و نوکیا روشه و اون قسمتی که بلندگو یا بازر مکالمه هستش یکم داغ می کنه اما نه به این حد!!!!گوشیت مشکل سخت افزاری داره اگه به اون معنای واقعی کلمه که فرمودی داغ می کنه عزیز دلم!

من hTC دیزایر HD رو پسند می کنم واسه خریدن! نه هنوز نگرفتم

من این برنامه رو نصب نکرده بودم!

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض سلام

5 ساعت هم استفاده کنی بازم اینجوری که گفتی گوشی داغ نمی کنه! فقط تو دفترچه گوشی نوشته قسمت بالایی گوشی همونجایی که آرم ایکس 6 و نوکیا روشه و اون قسمتی که بلندگو یا بازر مکالمه هستش یکم داغ می کنه اما نه به این حد!!!!گوشیت مشکل سخت افزاری داره اگه به اون معنای واقعی کلمه که فرمودی داغ می کنه عزیز دلم!

من hTC دیزایر HD رو پسند می کنم واسه خریدن! نه هنوز نگرفتم

من این برنامه رو نصب نکرده بودم!
    برنامه روی گوشی بخش موسیقی نصب هست .

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام دوست عزیز

وای خدا 40 تم 20 نرم افزار

میدونی چقدر به گوشیت فشار میاره ؟

اخه 40 تا تم میخوای چیکار میدونی تم های غیر استاندارد با روشن کردن پیکسل بیشتر و رنگ های بیشتر باعث مصرف شارژ بیشتر و زود از بین رفتن ال سیدی میشه من الان 2 ماه دارم هنوز به تمش دست نزدم نرم افزار هم 6 تا نصبه

سعی کن استارت اپتو خالی کنی و گوشیتو دفرگ کنی

روزی 6 ساعت چیکار می کنی ؟ میشه بگی من خیلی کار کنم روزی 1 ساعت

با سلام همون روز اول 30 تم و هفتاد برنامه نصب کردم کمی کند شد و روزانه ده ها برنامه نصب میکنم و ده ها تم نصب میکنم و روزی 1 ساعتی توی نت و ایمیل هام هستم با گوشی و ساعتی تو برنامه ها و 3 ساعتی تو دیدن کلیپ و ویدیو و موسیقی هستم .

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزيز

آقا من دنبال يه ديكشنري ميگردم واسه X6 كه هم فارسي به انگليسي توش باشه هم انگليسي به فارسي...

يدونه پيدا كردم واسه سري 60 ويرايش 5 كه اسمش ASGATech UniDicFa v3.0 S60v5 بود و 4.6 مگ حجمش بود اما وقتي ريختم تو گوشي و خواستم نصبش كنم ارور داد !!!

لطفا اگه موردي مثل مورد بالا ميشناسيد بهم معرفي كنيد

لازم به ذكره كه من بازي و تم مخصوص سري60 ويرايش 5 رو ريختم و بدون مشكل اجرا كردم اما اينو .......

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان عزيز

آقا من دنبال يه ديكشنري ميگردم واسه X6 كه هم فارسي به انگليسي توش باشه هم انگليسي به فارسي...

يدونه پيدا كردم واسه سري 60 ويرايش 5 كه اسمش ASGATech UniDicFa v3.0 S60v5 بود و 4.6 مگ حجمش بود اما وقتي ريختم تو گوشي و خواستم نصبش كنم ارور داد !!!

لطفا اگه موردي مثل مورد بالا ميشناسيد بهم معرفي كنيد

لازم به ذكره كه من بازي و تم مخصوص سري60 ويرايش 5 رو ريختم و بدون مشكل اجرا كردم اما اينو .......
    دوست عزیز از همون دیکشنری فابریک نوکیا استفاده کن و از سایتش پک هر زبونی بخوای میتونی دریافت کنی به نظرم دیکشنری خوبی هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •