دوستان این بخشنامه جدید که اومده مبنی بر حذف نمره زیر 10 و چند تا بند دیگه هم داره، برای دوره پودمانی علمی کاربردی هم اجرا میشه؟
دوستان این بخشنامه جدید که اومده مبنی بر حذف نمره زیر 10 و چند تا بند دیگه هم داره، برای دوره پودمانی علمی کاربردی هم اجرا میشه؟
به احتمال زیاد
چون برای دروه کاردانی بوده
منتظر ابلاغ و اعلام رسمی اون باشید
موفق باشید
دکتر سعید قدیمی در گفتگوی اختصاصی با واحد مرکزی خبر با اعلام اینکه آیین نامه آموزشی این مقاطع بعد از گذشت ۱۵ سال از اجرای آن بازنگری و اصلاح شد گفت : کاهش ماندگاری دانشجو در دانشگاهها ، ارتقاء کیفیت آموزشی و ایجاد فضای رقابتی از اهداف تدوین آیین نامه جدید است.
وی با بیان اینکه آیین نامه قبلی آموزشی از ۳۵ صفحه و ۸ الحاقیه تشکیل می شد که در بازنگری آن که سه سال زمان برده به ۱۰ صفحه تقلیل یافته است افزود:آیین نامه جدید در مقایسه با قبلی ۱۷ تغییر اساسی داشته است.
دکترقدیمی حذف نمرات زیر ده از کارنامه دانشجو به شرط اخذ نمره بالای ۱۴ در ترمهای بعد، امکان انتخاب واحد از ۱۲ واحد به ۱۴ واحد و در نتیجه امکان کاهش دوره سنوات تحصیلی مقطع کاردانی از ۳ به ۲و نیم سال و کارشناسی از ۶ به ۵ سال ، کاهش مدت ترم تحصیلی از ۱۷ به ۱۶ هفته به علاوه دو هفته بازه زمان امتحانات ، اعطای دو ترم مرخصی زایمان بدون محاسبه سنوات به دانشجویان خانم متاهل و نیز اعطای دو ترم مرخصی بدون محاسبه سنوات به دانشجویان بیمار را از مهمترین ویژگیهای آیین نامه جدید آموزشی برشمرد .
وی همچنین با اشاره به دریافت شهریه از دانشجویان برای دروس افتاده گفت: از آنجا که دولت برای هر درس یکبار یارانه در نظر می گیرد تصمیم بر این شد تا برای افزایش رقابت و سطح علمی دانشجویان از دروس افتاده شهریه دریافت شود که مقدار مبلغ آن نیز بر عهده شورای دانشگاه گذاشته شده است.
دبیر شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم تحقیقات و فناوری همچنین با اشاره به اینکه این آیین نامه مشمول دانشجویان ورودی جدید می شود اضافه کرد: تلاش داریم تا شرایط را برای استفاده دانشجویان ورودی قدیم از مزایای این ایین نامه نیز فراهم کنیم.
اگه کسی متن کامل بخشنامه رو تونست پیدا کنه بزاره اینجا.
این امکان انتخاب 14 واحد رو امیدوارم در دوره کاردانی پودمانی هم لحاظ کنن.
Last edited by mojtaba2321; 17-10-2012 at 01:00.
سلام
من پودمانی کاردانی رشته ابزار دقیق ثبت نام کردم برای ترم اول 16 واحد دادن و هزینش شد 412 هزار تون.16 واحد یکم زیاد نیست؟
حالا با این تفاصیل 2 سال طول میکشه مدرک بگیریم یا 2/5 سال ؟
من هم همین رو گفتم
هنوز به طور رسمی بخشنامه ابلاغ نشده
باید منتظر بود
بچه ها من یه سوال دارم ترو خدا هرکی میتونه منو راهنمایی کنه
من رشته ریخته گری پودمانی کاردانی قبول شدم و متاسفانه 2 روز پیش ثبت نام هم کردم و علاالحساب 50 تومن هم ازم گرفتن و همچنین اصل مدرک دیپلمم هم پیششونه.نشستم یه حساب دو دوتا چهارتا کردم دیدم هیچ علاقه ای به این رشته ندارم.زنگ زدم میگم میخوام انصراف بدم میگن باید 150 تومن دیگه بدی تا بتونی انصراف بدی و دیپلمتو بهت برگردونیم.همچنین برای تغییر رشته هم پرسیدم که گفت باید تا ترم دو بخونی و بعدش تغییر رشته بدی.
حالا چنتا سوال دارم
1-هیچ راهی نیست من بتونم بدون اینکه کل مبلغ شهریه ثابتو به این دزدا بدم انصراف بدم و دیپلممو ازشون پس بگیرم ؟
2-اگه به قول خودشون تا ترم دو بخونم و بعدش تغییر رشته بدم به IT دیگه نباید از صفر شروع کنم درسته ؟یعنی از ترم سه به بعد میخونم دیگه درسته ؟
3-راهی نیست که من همین الان بتونم تغییر رشته بدم ؟
1-چرا مث طلبکارا باهاشون حرف میزنید؟ تغییر رشته و انصرافی قانون خودشو داره و تا شهریه ثابتو ندید هیچ کاری نمیتونید بکنید.
2- فقط درسای عمومی که پاس شدید رو ازتون قبول میکنن ، ریخته گری و IT هیچ درس مشترکی باهم داشته باشن.شما ترم اول رو اصلا سر کلاس هم نری فقط ترم اولت تموم بشه بعد میتونی تغییر رشته بدی.
3- برای علمی کاربردی نه.
سلام
من یک تازه کار هستم شدیدا شدیدا نیاز به کمک دارم
من امسال در یکی از رشته های مهندسی سراسری فارغالتحصیل شدم و مشکل سربازی هم ندارم.....
بدلیل علاقه من به هنر و نبود شرایط آن موفق به تحصیل در این رشته نشدم ...حالا فرصت دارم ولی حوصله ی کنکور دادن هم ندارم...از طرفی مدرک آکادمی می خوام
اطلاعات می خوام راجع به علمی کاربردی
1- آیا ابتدا حتما باید کاردانی امتحان داد و آیا کارشناسی پیوسته نداره
2- کاردانی که بگیریم میشه کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری داد ؟
3 - کدوم مرکز در زمینه هنر ( گرافیک و یا عکاسی ) در تهران قوی هستند؟
4- طول دوره ها چند ساله هستند و هزینه عموما ترمی چقدر هست ؟؟
5- کسی در رشته های هنر خونده و راضی بوده...هرچند دانشگاه سراسریش هم انتظارات آدم رو برآورده نمی کند ولی بهرحال آموزشه ....
شدیدا به پاسختون محتاجم
لطفا جواب بدید ...مرسی...
سلام....
دوستان خبری از دفترچهی کارشناسی پودمانی نشد؟!
سلام....
دوستان دفترچهی پودمانی امسال هم اومد ظاهرا...
رشتهی مورد نظر بنده،( برنامه نویسی تحت وب، ایتی...) رو فقط دانشگاه های بخصوصی درکل کشور داشتن:
داده پردازی تهران!
کارخانجات مخابرات شیراز!
علمی کاربردی قروه 1 سنندج....
جهاد دانشگاهی همدان
بعد تو جدول دیگهای که بعد از جدول دانشگاه ها و رشتههاشون و شهرها بودش،(ظرفیت مرد و زن ازاد و شاغل رو اعلام میکرد مثلا!) دو دانشگاه فرهنگ و هنر10 تهران و جهاد دانشگاهی سنندج هم اضافه شدن....
البته اینها شهرهای مرکزی بودن و مثلا برا اصفهان کسی این رشته رو نداشت... یا شهر های شمال کشور نداشتنش!!!!
شهرهای ترک زبان هم اکثرا داشتن که من بیشتر دوست دارم برم شهرهای مرکزی کشور...
کسی میدونه چرا؟! در حقیقت این رشته خیلی مظلوم واقع شده بود نسبت به 3 گرایش دیگهی IT .....
این قبولیش رو سخت تر نمیکنه؟! مخصوصا که درس های عمومی و کلی میخواد برا امتحان بیاد مثل فیزیک که تو دورهی کاردانی ما نداشتیم اصلا؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)