به انصافتو 35 تومن چ خبره؟!!!!!!
بردم با 15 تومن تاچشو عوض کردم
به انصافتو 35 تومن چ خبره؟!!!!!!
بردم با 15 تومن تاچشو عوض کردم
جت ام رو برای فروش گذاشتم ، absolute black هست رنگش و همه چیش سالمه فقط یه ذره سوکت 3.5 میلیمیتریش قطع و وصل میشه به نظرتون به فروشنده بگم چند روش قیمت بزاره؟ بالاترین قیمتی که بشه فروخت واقعا
من گوشی جت s8003 دارم با نرم افزار pc suite خودش مشکل دارم و نمیتونم ارسال اس ام اس کنم به نظر شما چه کار باید بکنم .. به جای ان از چه نرم افزاری استفاده کنم ...
البته مشکلش اینه که وقی روی sms sender کلیک میکنم اصلا بازش نمیکنه ... تا حالا چندبار پاک کردم نصب کردم درست نشد ؟؟
برای قسمت اس ام اس ها پسورد نذاشتی؟یا توی تنظیماتش دست نبردی.یه بار اینباکس و خالی کن و بعد چند تا اس که اومد امتحان کن.من همیشه از این نرم افزار استفاده میکنم و مشکلی نداره.
سلام دوستان.
گوشی جت من تا 270 پیام بیشتر قبول نمیکنه و برای اینکه پیام بخواد کامل برسه باید پاک کنم.
این در حالی هست که حافظه گوشی برای اس ام اس تا 500 تا زده.
چرا اینطوره و باید چکارش کنم؟؟؟
ممنون
نه دست نزدم شاید هم زدم خبر ندارم تنظیمات اصلیش بگو نگاه کنم ببینم چه جوریه
چرا مثل سابق کسی جواب درست و حسابی نمیده؟؟؟
سلام
دیگه فریمور جدید واسه این گوشی در نمیاد؟
سلام
من یه جت دارم مشکی کامل (پشتش هم مشکیه (رنگ خاص)) در حقیقت قهوه ای سوخته
حدودا 1سال و نیم از خریدش می گذره اما سالمه ظاهرش
چند می خرن؟
کجا بهتره برم؟
سلام
من یه گوشی s8000 jet دارم ، چند هفته ای هست که گوشی در حالی که شارژش پر هست ،موقع کار کردن یه دفعه خاموش میشه !! وقتی هم روشنش میکنم نشون میده که شارژ خالیه
عجیب تر از این اینه که اگه 20 دقیقه دیگه گوشی رو روشن کنم شارژ گوشی تا نصفه پر هست و میتونم 3 یا 4 دقیقه باهاش کار کنم و بعدش خاموش میشه و دوباره همون آش و همون کاسه...
یه چیز عجیب تر اینه که اگه باهاش کار نکنم به اون زودی خاموش نمیشه !!!
خیلی عجبیه، تاحالا از هیچ کس همچین چیزی رو نشنیدم!!
نمیدونم مشکلش چیه
میخواستم برم باطری بخرم ، گفتم شاید اصلا از اون نباشه
دوستان راستی گوشی چند وقت پیش یه ضربه خورد، از فاصله 30 سانتی افتاد رو کاشی...
ممنون میشم کمکم کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)