تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 231 از 469 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoka2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از سو تی های قشنگ و .. دوستان گل و گلاب

منم سره فرصت سوتی می زارم براتون .

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

مطمئنی سوتی بود ؟

اینم یه سوتی دیگه از دوستم. یه بار تو شهر غریب ( زنجان ) با یه دختری تو کافی نت قرار داشتم. در کافی نت از این درهایی بود که اتوماتیک باز میشن و کلا نمای شیشه ای داشت و از بد روزگار اونهایی که پشت سیستم ها نشسته بودن کاملا در ورودی رو میدیدن. منم تیپ زده بودم خفن و طبق معمول کمی دیر کرده بودم واسه همین با عجله داشتم میرفتم از دور که در کافی نت رو دیدم خوشحال شدم و سرعتم رو بیشتر کردم که زودتر برسم. تا اینکه به یک قدمی در رسیدم احساس کردم اتفاق بدی داره میفته اما دیگه دیر شده بود و بوووووووم.... برخورد با چنان شدتی بود که صدا تو کل پاساژ پیچید و من یه دوسه دور دور خودم چرخیدم و تا تونستم دوباره تراز بشم و صاف بایستم. یهو دیدم صاحب کافی نت که به خانم بود با عجله اومد طرفم و کلی معذرت خواهی که ببخشید در خرابه از این حرفها... منم دیدم تمام مشتری ها دارن کر کر به من میخندن و طرف مورد نظر همراه با دوستاش از همه بیشتر داشتن میخندیدن. دیگه واینسادم یه راست از پاساژ زدم بیرون و بیخیال طرف شدم.
    بهترین کارو کردی .... چون هیچ جوری نمیشد 3 شو گرفت !
    MetalikA خیلی توووپ بود سوتیتولی کاش هیچوقت واسه من پیش نیاد
    منم یه سوتیه توپ دارم2-3 پیش تعطیلات نوروز بودو کل خونواده رفته بودند مسافرت منم مونده بودم خونه خالم اینا یه روزی که خونشون پر مهمون بود منم مث ابلها رفتم نشستم پیش مهموناشون
    یکی از مهموناشون مثلا اومد منو تحویل بگیره گفت مامانت اینا مسافرتن؟منم گفتم بله اونم در اومد گفت جا مامانت اینا سبز وخرم منو میگی قیافم شده بود علامت سوال به عمرم همچین چیزی نشنیده بودم فکر کردم میگه جا مامانت اینا سبزی خوردمدیدم جور در نمیاد ولی گفتم ضایست جوابشو ندم از دخترخالم پرسیدم چی؟سبزی خورده اونم گفت اره منم دیدم بحث خوردنه با یه نازی گفتم نوش جون
    آقـــــــــا دختر خالم یهو ترکید از خنده منم فهمیدم 3کردم یه جوری به دخترخالم نگا کردم که دیگه ابرومونو نبراونم نامردی نکردو واسه همه توضیح میده که من چه سوتی دادم اونام تا تونستن بم خندیدن
    حالا اوناییم که اونجا نبودن با سرعت نور فهمیدن از فرداش هر کی مارو میدیدقیافشو اینجوری میکرد میگفت جا مامانت اینا سبزی خوردم
    طرف اصفهانی بودس ؟

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نوشته شده توسط M.etallic.A [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مطمئنی سوتی بود ؟

اینم یه سوتی دیگه از دوستم. یه بار تو شهر غریب ( زنجان ) با یه دختری تو کافی نت قرار داشتم. در کافی نت از این درهایی بود که اتوماتیک باز میشن و کلا نمای شیشه ای داشت و از بد روزگار اونهایی که پشت سیستم ها نشسته بودن کاملا در ورودی رو میدیدن. منم تیپ زده بودم خفن و طبق معمول کمی دیر کرده بودم واسه همین با عجله داشتم میرفتم از دور که در کافی نت رو دیدم خوشحال شدم و سرعتم رو بیشتر کردم که زودتر برسم. تا اینکه به یک قدمی در رسیدم احساس کردم اتفاق بدی داره میفته اما دیگه دیر شده بود و بوووووووم.... برخورد با چنان شدتی بود که صدا تو کل پاساژ پیچید و من یه دوسه دور دور خودم چرخیدم و تا تونستم دوباره تراز بشم و صاف بایستم. یهو دیدم صاحب کافی نت که به خانم بود با عجله اومد طرفم و کلی معذرت خواهی که ببخشید در خرابه از این حرفها... منم دیدم تمام مشتری ها دارن کر کر به من میخندن و طرف مورد نظر همراه با دوستاش از همه بیشتر داشتن میخندیدن. دیگه واینسادم یه راست از پاساژ زدم بیرون و بیخیال طرف شدم.

اینم سوتی بود؟؟؟ نه نبود مگه نمیدونی جدیدا االکی آدم بخوره زمین سوتیه؟؟؟ کی گفته اشتباهات لفظی سوتیه اونو همینجوری گذاشته بودم فضا عوض شه به هر حال محرم و صفره بچه ها یکم گریه کنن بد نیست وگرنه ما رو چه به سوتی اما بد نیست دنبال معنی سوتی بگردی شاید یه چیزایی پیدا کردی

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با سلام هدف من از گفتن این سوتی این است که تا دیدید ایدی کسی بازه خودتون رو addنکنید
    چند روز پیش برای اپ کردن وبلاگم به کافی نت رفتم همه دستگاه ها پر بود دیدم یه خانومه از جاش پا شد
    و بیرون رفت منم تا دیدم دستگاه خالی شد نشستم پشتش دیدم یه یاهو بازه اسم id هم دخترونه بود
    من اصلا اهل این کارا نبودم یه بار گفتم بزار خودمو addکنم و همین کار را هم کردم بعد ادامه دادم به کارای
    دیگه و وقت دانلود شد دیدم دستگاه دانلود منیجر نداره دستگاه های دیگر هم خالی شده بود
    رفتم پای یه دستگاه دیگه شروع به کار کردم دیدم زنه اومد نشست پای دستگاهی که من پشتش بودم
    صاحب کافی نت هم یه اقایی بود که رفته بود بیرون و نامزدش که این خانوم باشه رو گزاشته بود تا چند دقیقه هوای کافی نت رو داشته باشه
    دیدم مرده (صاحب کافی نت) اومد تو زنه رفت یخ چیزی در گوشش کفت دیدم هر دو تاشون دارن چپ چپ منو نگاه میکنن منم قرمز کردم دیدم هوا خوب نیست پول رو گزاشتم روی میز و سریع رفتم بیرون
    بدون خداحافظی
    از اون وقت به بعد هر وقت میرم توی اون کافی نت یارو به من میخنده نمیدونم چرا

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اینم سوتی بود؟؟؟ نه نبود مگه نمیدونی جدیدا االکی آدم بخوره زمین سوتیه؟؟؟ کی گفته اشتباهات لفظی سوتیه اونو همینجوری گذاشته بودم فضا عوض شه به هر حال محرم و صفره بچه ها یکم گریه کنن بد نیست وگرنه ما رو چه به سوتی اما بد نیست دنبال معنی سوتی بگردی شاید یه چیزایی پیدا کردی
    نگرفتی منظورمو... کل مطلب رو نگفتم حرف برادر دوستت رو گفتم... میگم مطمئنی سوتی داد ؟ !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

یه سوتی از خیلی سال پیش، دوران ابتدایی بودم ..یادمه تازه یخمک و این چیزا اومده بود ...ما هم تا حالا نخورده بودیم فقط دست چند نفری بود که دیده بودم ...
    بعد از کلاس با رفیقم از جلویه یه سوپر مارکت رد میشدیم دیدم از اینا گذاشته تو ویترینش منم رفتم گفتم دوتا از اینا بدین ....
    گرفتم و یکیشو دادم به رفیقم یکی هم خودم ...با دندونام به زحمت سوراخش کردم و شروع کردم به مکیدن ...
    یکم خوردم دیدم خیلی بد مزس ... رفیقم هم گفت اره خیلی بد مزس این بچه ها چجوری از اینا میخورن ؟
    گفتم ولش کن حالا که خریدیم بخوریم دیگه حیفه

با هر بدبختی بود تونستیم نصفش رو بخوریم ...بد جوری کف کرده بودم احساس میکردم حباب ازم خارج میشه
    بعد از مدتی یه روز رفتم در اون مغازه دوباره به یارو گفتم از اینا طعم دیگش رو ندارین که بهتر باشه ؟
    یارو گفت کدوما ؟
    گفتم همین یخمک کوچیکا ....
    یارو گفت نه اقا جون اینا یخمک نیست ...اینا شامپو بالشتیه !!!
    اونجا بود که گفتم ای باغت آباد انگوری

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نگرفتی منظورمو... کل مطلب رو نگفتم حرف برادر دوستت رو گفتم... میگم مطمئنی سوتی داد ؟ !!!

خوب چرا یجور میگی که آدم نگیره مطمئنم منظور نداشت آخه طفلک وقتی حرفش تموم شد خشکش زده بود فجیعا

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام

یه سوتی از خیلی سال پیش، دوران ابتدایی بودم ..یادمه تازه یخمک و این چیزا اومده بود ...ما هم تا حالا نخورده بودیم فقط دست چند نفری بود که دیده بودم ...
    بعد از کلاس با رفیقم از جلویه یه سوپر مارکت رد میشدیم دیدم از اینا گذاشته تو ویترینش منم رفتم گفتم دوتا از اینا بدین ....
    گرفتم و یکیشو دادم به رفیقم یکی هم خودم ...با دندونام به زحمت سوراخش کردم و شروع کردم به مکیدن ...
    یکم خوردم دیدم خیلی بد مزس ... رفیقم هم گفت اره خیلی بد مزس این بچه ها چجوری از اینا میخورن ؟

با هر بدبختی بود تونستیم نصفش رو بخوریم ...بد جوری کف کرده بودم احساس میکردم حباب ازم خارج میشه
    بعد از مدتی یه روز رفتم در اون مغازه دوباره به یارو گفتم از اینا طعم دیگش رو ندارین که بهتر باشه ؟
    یارو گفت کدوما ؟
    وایییییییییییییییی خدایا ترکیدم....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

یارو گفت کدوما ؟
    واقعا قشنگ بود ای ولللللللللللللللللللللللل للللللللل

داره خودمونی میشه tahi_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بهترین کارو کردی .... چون هیچ جوری نمیشد 3 شو گرفت !

طرف اصفهانی بودس ؟
    آره از اون اصیل خفناشم بودنکنه تو هم اصفهانی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •