سلام.
الان فرصت کردم PES 2010 نسخه PC رو که آفلاین گرفتم تست کنم. خیلی کم شاید 3 دقیقه بازی کردم.
گرافیک خوبه اما چهره های غیر عادی هم (نه کیفیت پایین) دیده میشه. نسخه PC و کنسول این بازی یکیه؟ حالا مهم نیست, بحث اصلی موضوع بعدیه.
متاسفانه حس فوتبال واقعی رو نداشت و کاملا به بازی کامپیوتری می بره. بیخود نیست که امتیازش از FIFA کمتره. از صدا تا حالت دویدن و حرکات تند دست و پای بازیکن ها که انگاری کوک شدن. وقتی میرید جلوی دروازه نحوه تمرکز و حرکت دروازه بان رو داشته باشید. تند و غیر طبیعی تکون میخوره. نمی دوم شاید چون من مدتهاست FIFA بازی می کنم حرکات اینا برام غیرعادیه.
توپ مخصوصا روی زمین سریع حرکت میکنه (بقولی کیفیت چمنش خوبه). البته ممکنه طبیعیش اینه و فیزیک توپ FIFA غیر عادی باشه. به هر حال من به اون عادت کردم.
برای من نسبت به FIFA گرافیکش روون تره و لودهای سریعی داره. میتونه بخاطر جزئیات و پیچیدگی کمتر باشه. البته نه در گرافیک ظاهریش.
در یک حمله پراکندگی مدافعین حریف به نظرم غیر طبیعی اومد. اگر اینجوری باشه در وضعیت های دیگه هم آرایش طبیعی تیم در فوتبال واقعی رو نخواهند داشت و توی ذوق می زنه. در طراحی پاس ها هم کمی مشکل حس کردم اما با توجه به زمان کم نشد دقت کنم.
...
این تجربه بسیار کوتاه من از این بازی. ممکنه موردی مثل جایگیری غیر طبیعی اتفاقی بوده یا تنظیماتی داشته باشه اما حرکات بازیکن ها و حس فوتبالش فکر نکنم بیشترم بازی کنم تغیری بکنه.
FIFA 10 PC هر نقصی هم که داشته باشه اما فوتبالش واقعا لذت بخشه. همون بحث تکراری Game Play. تیم ها و بازیکن هاش هم که تکمیله. حتما PES رو بعدا بیشتر بازی می کنم تا خوب بشناسمش. محض کسب اطلاعات و مهارت.
فعلا بای.