بچه ها lx9500 ال جی رو پیشنهاد میکنین ؟ قیمتش رو هم لطف کنین
بچه ها lx9500 ال جی رو پیشنهاد میکنین ؟ قیمتش رو هم لطف کنین
با سلام
چند روزی هست که تلویزیونمون به دیار باقی رفت
الن میخوام تا حدود 2 میلیون تلویزیون بخرم 40 یا 46 اینچ
دیشب رفتم سعدی نگاه کردم تلویزیون سونی که کیفیتش خیلی خوب بود ، همینطور سامسونگ و مدل های جدیدشم که عالی بود
ال جی هم فکر کنم مدلهای تازه ای اورده بود که کلا صفحش تخت بود و قیمتشون هم نسبتا بالا بود ولی کیفیتشون عالی بود
شما چه مدلی را پیشنهاد میکنین ، فقط ال سی دی یا ال یی دی میخوام
یادمه پارسال سامسونگ تازه ال ایی دی هاش را به بازار فرستاده بود ، آیا مدل تازه ای اورده بازار ؟
-بله يكي از مدل هاي مطرح وخوب بازار هست كه كلي نقد وبررسي شده ميتونيد اينجا هم بخونيد در موردش :
-در مورد قيمت هم فكر ميكنم اينطوري باشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون . شما درست میفرمایید اما من تعصب رو ی اینکه پلاسما باشه یا ال سی دی ندارم گفتم مهمترین نکته واسه من تصویر هستش که بالاترین کیفیت رو داشته باشه . بر این اساس به نظر شما بهتر پلاسما بگیرم یا ال سی دی؟؟ چه مدلی ؟؟
معمولا امکانات مورد نیاز رو میشه با لوازم و تجهیزات جانبی فراهم کرد اما تصویر رو نمیشه کاریش کرد.نظر شما چیه؟؟
سمیرا خانم که لطف کردند و جواب دادند... خوشحال می شم نظر بقیه دوستان صاحب تجربه رو هم بدونم... اقلا ما هم این آخر هفته تی وی دار شیم...
-بخاطر نوع وتكنولوژي متفاوت پلاسماها توي تصاويري كه سرعت بيشتري دارند مثل گيم و فوتبال برتر هستند و تصوير بلور كمتري داره وهمينطور تصوير كنتراست فوق العاده و مشكي عميقي كه ميتونيد از پلاسماها بگيرين
-و اما در مورد ال سي دي ها اگر برايتنس مهمه كه خوب يكي از شاخص هاي كيفيت تصوير هست به هر صورت بايد سراغ ال سي دي ها برين و البته اين به اين معنا نيست تنها شاخص ارجح بودن ال سي دي ها باشه
توي lcd -led ها هم گزينه هاي خيلي خوبي داريم
-از نگاه بيشتر سايت هاي معتبري كه رويو ميكنند hdtv ها رو هميشه پلاسماها بهتر هستند ولي ميبينيد دوستان خيلي زيادي اينجا هستند led -lcd دارند وكاملا راضي هستند
-حرف من اينه كه شمايي كه ميخواين hdtv بگيرين بايد انتخاب كنيد گزينه مورد نظرتون رو
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
-ميتونيد به گزينه هاي زير فكر كنيد
-sony ex700
-lg ld650
-samsung c650
-در مورد مدل هاي جديد led هم فكر ميكنم معرفي شده قبلا در تاپيك هاي مربوطه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از هر دو عزیز
راستش رو بخواین بابام میگه از ال جی خوشش نمیاد (کلی از دست آخرین تلوزیونش عذاب کشید)
از سام یا پانا چی معرفی میکنین؟
قابلیت ضبط و پخش با usb برام مهم نیست
تیونر دیجیتال رو هم استفاده نمیکنم (اصلا کانالهای داخلی رو نمیبینم)
بازی هم جزو اولویت های مهم نیست(خیلی کم بازی میکنم و رو تصویر حساس نیستم)
قیمت هم 1300 بیشتر نشه
mr30![]()
سلام به همه دوستان عزیز
من حسابی گیج شدم
من میخوام یک LED بگیرم کیفیتش برام خیلی خیلی مهمه
مد نظر خودم سامسونگ (6960) c6900 هستش
حالا به نظر اساتید عزیز توی این رنج قیمت میتونم چیزه بهتری بگیرم
با سپاس
با تشکر از t_tanhayam
من امروزم رفتم چند مدل دیدم به نظرتون پاناسونیک مدل u 20 s 42 اینچش چطوره ؟ به من گفتش که گارانتی نداره به نظرتون کار درستیه که بدون گارانتی بگیرم ؟
-فكر ميكنم samsung c630 گزينه خبي باشه تقريبا توي اين رنج قيمت
-كنتراست قابل قبولي داره و تصوير خوب و هم امكانات وهم usb فوق العاده
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)