بخش دوم گزارش مستر لیگ برگرفته از سایت pesfan
I'd been knocked out of the England Cup, the Europa League, and Nathan Delfouneso loathed me for playing him as a midfielder. With the first half of the season still fresh in my mind, I was ready to continue on my jolly journey of Master League discovery and tackle the remaining 5 months of blood, sweat, and tears.
I'd finished the year quite poorly, and thought nothing would benefit me more than giving my squad a little nip and tuck in certain areas. They say that when in Rome, do as the Romans do, so I figured that when in the transfer window, make...transfers. Ahem.
As always, you can search for players by tactical fit, future potential, openness to negotiation, with the only difference being you now do all this through your scout. Then, when you’ve selected a player you like the look of, you click to request negotiation, at which point your scout will take a few weeks and enter into a negotiation process with the player.
After a while you’ll be given a message that the negotiation has reached an impasse, either in terms of it having broken down, or requesting for you to agree to the terms the scout and club have agreed on (If you set your scout to do this automatically, you won’t ever have to agree, your scout will just agree on your behalf and the player will make his way magically to your club).
The quality of your scout results in a) a higher percentage of a player agreeing to terms and b) a better deal for you when he does. Having an awful scout means you’re likely to only get awful players on awfully rubbish wages, which, naturally, is awful.
Your scout proves helpful in pointing out who it would be good to get, too, giving information about how certain players are well liked nationally or locally (improvising the amount of fans you get), whether they're happy at their current club, how many international appearances the player has made, and so on.
I seemed to be able to only negotiate with five players at a time, though for all I know this number is also increased with the level of the scout. I’d have changed his level and found out, but you can only adjust the levels the club doctor, coach, or whoever, every August. I think this is pretty reasonable actually as it means you can’t just raise the level of a member of staff, use his increased abilities in that turn, and then lower his level back down again without paying the inflated fee (staff are paid the first week of September, along with player wages).
Anyway, I had a look at various players and ended up selecting, among others, Real Madrid's Drenthe.
I’m pleased to report the amount you have to pay for a player isn’t as bizarre as we first though. Even though his market value is about 1.2m, my scout returned with a deal that would cost me 9.3m to secure Drenthe’s services, with 1.6m wages every year (although seeing as I bought him in January I had to pay him half his wages there and then). Why it works this way I don’t yet know, but it was comforting to know Konami do have some sense of scale when it comes to player values.
Similarly, it put to rests fears that players like Torres and Rooney would end up costing about 6m to buy, when in reality the figures are more like 40 or 50m. Likewise, when ‘Milddlebrook’ placed a bid for Steve Sidwell, they were willing to offer 4.2m when he otherwise had a market value of 489k.
However, this only served to enrage me more than you could imagine. Sidwell is clearly a player worth in the region of 100 million, so I simply rejected their offer and sent a box of dead flowers to Gary Megson’s house for his cheek.
I did however sell Salifou to Liverpool, proof that Rafa's transfer genius even manages to find its way into the digital world. If you're not happy with a club's offer for your player, you can tell the scout to go back and try re-negotiating a better deal.
One bizarre thing I discovered is that currency exchange does not exist in the world of PES, and even though you can select the currency used to be either euros, pounds, dollars or yen, the actual numbers in the game don’t change depending on what you choose. Well, that’s not entirely true, selecting yen as your game's currency has the result of adding three zeros onto the end of every number. I guess it’d be a bit odd of Konami to put in exchange rates seeing as they fluctuate so much in real life, but it still ends up being odd anyway, so there we are. Maybe we can expect to see this feature a special World Economics Edition of PES2010 sometime in the near future.
What’s another improvement, if only minor, is that season fixtures are no longer in exactly the same order after the mid-season transfer gap as they are before, such was a problem in previous Master Leagues. I played Liverpool as my first game of the season and they didn’t feature again until about ten games from the end, for example.
Continuing with my season and the newly Drenthe-enforced squad had, unfortunately, not succeeded in doing the damage, and after five games in I’d dropped points to Yorkshire Orange and ‘The Potteries’ (I love that name), and lost to everyone else.
After this shaky start I recovered well upon entering the business stage of the season and managed to finish 6th, a respectable position for someone as terrible at the game as me.
So there we go, Liverpool finished in 1st place (Salifou final piece of the puzzle), Manchester United 2nd, North London 3rd and London FC 4th. Champions League awaits them next season, while Europe League was the prize for Lancashire Athletic, Merseyside Blues and my own glorious West Midlands Village.
Alas, for Lacashire Claret, Wolves, and 'Middlebrook' weren’t so fortunate, as they finished 18th 19th and 20th, and waddled off in failure to join the [new] 18-team D2 league. Unlucky, boys.
But of bad news though, I still wasn't offered any new jobs at the end of the season, probably meaning you won't ever be even after how ever many seasons playing it. Don't quote me on that though, ML is definitely a work in progress even at this stage (there's loads of bits that are CLEARLY missing from this build and which Konami haven't put in yet) so I'm hopeful it'll be in the final version, as it would rock.
Just skipping a bit to the start of the 10-11 season and I discovered that your pot of gold isn't magically refilled in any way at the start of a fresh season either, if you want money, you have to make it, spend wisely, and leave nothing to waste. Planning ahead is key to Master League 2010, and if you don't plan, you'll find yourself very short-funded later on.
من ابتدائا چند موردو روشن کنم . ممکنه بعد از خوندن این گزارش بعضی از مسائل براتون کاملا روشن نشده باشه .
اول درمورد سطح یا همون "level "این توضیحو بدم که توی این بازی , قسمت هزینه های باشگاه براساس level یا همون سطوح مختلف دسته بندی شده .این دسته بندی به این شکله که هزینه های بیشتر در سطوح بالاتر قرار میگیرن بعنوان مثال سطح یک کمترین هزینه های باشگاهو در بر میگیره .نکته دیگه اینکه ما میتونیم هزینه های باشگاه رو با نظر خودمون به سطوح بالاتر یا پایین تر منتقل کنیم هر چی سطح یک مورد بالاتر بره کارایی اون هم بالاتر خواهد رفت بعنوان مثال شما احساس میکنید پزشک تیم کارایی لازمه رو نداره میتونید با صرف هزینه بیشتر اونو به سطح بالاتری منتقل کنید و از این طریق کارایی و اثر بخشی اونو افزایش بدین .
نکته دوم در مورد اسکوت ( scout ) تیمی شماست . اسکوت اصطلاحا به عملیات بررسی و زیر نظر داشتن بازیکنان و تیمها و همینطور جمع آوری اطلاعات و اخبار از اونا گفته میشه که علاوه بر این کارها , در امر مذاکره با بازیکنان مورد نظر هم میشه ازش استفاده کرد. اگه بخاطر داشته باشین این مورد توی نسخه 2009 بازی هم وجود داشت .شما اونجا میتونستید با انتقال بازیکنان مورد نظرتون به اسکوت لیست , اطلاعاتی در مورد این بازیکنان از طریق بخش اسکوت بدست بیارید .به این مورد توی این نسخه بیشتر پر وبال داده شده شما باید اینجا بخاطر عمل اسکوتینگی که براتون انجام میشه هزینه پرداخت کنیدو در قبال این هزینه هایی که میکنید خدمات خوبی هم دریافت میکنید که توی متن زیر توضیحاتی درموردشون داده شده .
نکته آخر اینکه نویسنده این متن بعد از ارائه این متن به این مساله اشاره کرد که ارزشگذاری بازیکنان در جریان نقل و انقالات در نسخه نهایی واقعی خواهد شد ( شما اگه این متنو بخونید میبینین قیمت گذاری بازیکنان اصلا واقعی نیست ) .
شرمنده توضیحات بیشتر از خود متن شد اما فکر کنم لازم بود
.
........
اجرای مستر لیگ از ابتدا تا انتها - بخش دوم
من از جام حذفی باشگاههای انگلیس حذف شده بودم همینطور از لیگ اروپا , Nathan Delfouneso منو متقاعد کرد تا اونو در پست هافبک بازی بدم . با وجود گذشت یک نیم فصل از مسابقات هنوزمستر لیگ این نسخه برام تازگی داشت . من آماده بودم تا به مسیر لذت بخش مسابقات مستر لیگ که 5 ماه از این رقابتهای سخت باقی مونده بود , ادامه بدم .
بالاخره من اون نیم فصلو با سختی زیادی به پایان رسوندم . هیچ چیزی برای من بیشتر از این مفید نبود که بعضی از پستها و قسمتهای تیمو تقویت کنم ." وقتی شما توی یک کشور خارجی هستین باید از آداب و سنن اونا پیروی کنید " بنابراین در فصل نقل و انتقالات من به این موضوع توجه ویژگی نشون داشتم .
طبق معمول شما میتونید بازیکنان مورد نظرتون رو از طرق مختلف مثل tactical fit , future potential و openness to negotiation جستجو کنید . تنها فرقی که این نسخه میتونه نسبت به نسخه قبل داشته باشه اینه که شما الان تمام این کارها رو از طریق scout تیمتون انجام میدین . بعد از اون , وقتیکه شما روی بازیکن خاصی انگشت گذاشتید , شما باید گزینه request negotiationیا همون تقاضای مذاکره رو انتخاب میکنید , اسکوت شما چند هفته ای طول میکشه و نهایتا شما وارد پروسه و فرایند مذاکره با اون بازیکن خواهید شد .
بعد از یک مدت مشخص شما پیامی دریافت میکنید مبنی بر اینکه مسائلی بر سر راه مذاکره قرار داره که در نتیجه یا ممکنه این مذاکره به نتیجه ای نرسیده و شکست خورده باشه و یا اینکه تقاضای شما باتوجه به شرایطی که در اسکوت شما وجود داره وهمینطور شرایط باشگاه , مورد موافقت قرار گرفته شده باشه .
کیفیت اسکوت شما روی دو مساله تاثیر میذاره: الف - بالا رفتن احتمال موافقت بازیکن با شرایط اسکوت شما ب- کسب معامله ای بهتر و با ارزش تر برای شما.
داشتن یک اسکوت ضعیف و بد نتیجش اینه که احتمالا شما یک بازیکن ضعیف با یک دستمزد نازل گیرتون میاد که طبیعتا این چیز اسف باریه .
اسکوت شما این مساله رو به شما ثابت خواهد کرد که میتونه درجلب بازیکنان خوب مفید واقع بشه .همچنین اون , اطلاعاتی رو درباره وضعیت بازیکنان از نقطه نظر ملی یا باشگاهی به شما ارائه میده مثلا مشخص میکنه بازیکنان مورد نظر شما از موقعیتی که در باشگاه فعلیشون دارن راضین یا نه و یا اینکه چند تا افتخار و عنوان در سطح ملی دارن و مسائلی از این دست .
به نظر میرسه که در یک زمان فقط میشه با 5 بازیکن وارد مذاکره شد هرچند که برای مذاکره با همه اینها لازمه که سطح ( level )اسکوت افزایش پیدا کنه . برای پی بردن به این مساله , من سطح اسکوت رو تغییر دادم اما شما میتونید فقط سطوح پزشک تیم , مربی , یا هرکس دیگه ای رو تنظیم کنید . شما نمیتونید اول سطح کارمنداتونو بالا ببرید بعد ازاینکار از کارایی بالاشون استفاده کنید و بعد دوباره سطحشونو پایین بیارید بدون اینکه دستمزدواقعی و متناسب با کاراییشونو پرداخت کنید من فکر میکنم این کار حقیقتا منطقی بنظر میرسه .( در ضمن حقوق کارمندان تیم هفته اول سپتامبر پرداخت میشه همینطور دستمزد بازیکنان تیم ) .
به هر حال من نگاهی به بازیکنان مختلف داشتم و از بین اونا درنته ( Drenthe )از رئال رو انتخاب کردم . من خوشحال شدم بعد از اینکه متوجه شدم مقدار پولی که بابت خرید و فروش بازیکن پرداخته میشه در اون حدی که اول فکر میکردم , عجیب و دور از واقعیت نیست .درسته که ارزش بازار درنته 1.2 میلیون پوند برآورد شده بود اما از طریق اسکوت , من مبلغ 9.3 میلیون پوند هم بابت خدمات امنیتی اون پرداخت کردم .علاوه بر این 1.6 میلیون پوندهم حقوق سالانه این بازیکن بود ( من اونو در ماه ژانویه خریدم بنابراین نیمی از دستمزدشو باید ابتدا پرداخت میکردم ) .چرا ارزشگذاری بازیکنان اینجوریه راستش منم هنوز نمیدونم اما این مساله داشت منو ترغیب میکرد که بدونم آیا کونامی اصلا نسبت به معیار این ارزشگذاریها حساسیت داره یا نه .
بهمین شکل بازیکنانی مثل تورس و رونی حدود 6 میلیون پوند قیمت گذاری شده بودن درصورتیکه درعالم واقع چیزی حدود 40 یا 50 میلیون میرزن . به همین منوال وقتی بولتون تقاضای جذب Steve Sidwell رو از تیم ما داشت اونا پیشنهاد پرداخت 4.2 میلیون پوند رو به من کردن درحالیکه ارزش بازار این بازیکن فقط 489 هزار پوند بود .
به هر حال این نحوه قیمت گذاری بازیکنان فقط موجب ناراحتی و عصبانیت من شد , بیشتر از اون چیزی که شما تصور میکنید . Sidwell مشخصا یک بازیکن باارزشیه بنابراین من راحت پیشنهادشون رو رد کردم .
در هر صورت من یکی از بازیکنان تیم بنام Salifou رو به لیورپول فروختم . رافا بنیتز همیشه نبوغ خودشو در امر نقل و انتقال بازیکنان ثابت کرده حتی دردنیای دیجیتال بازیها ! اگه شما از پیشنهاد یک باشگاه برای خرید یکی از بازیکنان تیمتون ناراضی هستین میتونین به اسکوت بگید که برگرده و سعی کنه مذاکره مجددی جهت معامله ای بهترانجام بده .
من یک چیز عجیب غریب کشف کردم و اون مساله این بود که مبادله ارزی , در جهان pes وجود نداشت . و شما هر ارزیو انتخاب کنید ولو اینکه دلار باشه یا پوند یا یورو و یا ین عمل تبدیل و برابر سازی ارزها در بازی صورت نمیگیره . خب این اصلا درست نیست انتخاب ین بعنوان ارز رایج بازی سبب میشه که 3 تا صفر جلوی اعداد و ارقام پولی بازی , اضافه بشه .عجیب به نظر میرسه که کونامی مبادله ارزیو در بازی قرار نداده . اگه منتظر بمونیم شاید در ادامه کار شاهد این باشیم که کونامی این ویژگی رو که در جهان اقتصادی وجود داره به بازی اضافه کنه .
تغییراتی( هرچند کوچیک )هم در جدول بازیها صورت گرفته و ارائه برنامه مسابقات بعد از نیم فصل عینا مثل پارسال نیست .
من فصلو ادامه دادم همراه با بازیکن جدیدی که گرفته بودم منظورم درنته هستش که موجب تقویت تیم شده بود اما متاسفانه باز هم در کسب امتیاز موفق نبودم و امتیازاتی رو در مقابل تیمهای هال سیتی و استوک سیتی از دست دادم .
بعد از این شروع ضعیف من مجددا در مقطع مهمی از فصل خودمو جمع و جور کردم و در نهایت تونستم در مکان ششم جدول قرار بگیرم . یک مکان آرومند برای کسی مثل من , که بازیش وحشتناکه .
در پایان فصل لیورپول رتبه اول جدولو به خودش اختصاص داد , منچستر یونایتد دوم شد , آرسنال سوم و چلسی چهارم شد . لیگ قهرمانان سال آینده , انتظاراینا رو میکشید .در حالیکه تیمهای ویگان اتلتیک , اورتون و تیم من به مسابقات لیگ قهرمان اروپا راه پیدا کرده بودند .
بیچاره تیمهای بولتون , Wolves و Lacashire Claret کهخیلی خوش شانس نبودن چون اونا در نهایت در رتبه های 18, 19 و بیستم جدول قرار گرفتن و به دسته پایین تر سقوط کردن( این دسته شامل 18 تیم میشد ) پسرای بیچاره !
اما یک خبر بد , بعد از پایان فصل هیچ بازی دوستانه ای برای کسب درآمد به من پیشنهاد نشد . البته این مساله رو جایی از من نقل قول نکنید چون هنوز دارن روی مستر لیگ کار میکنن حتی در این مرحله . ( هنوز چیزایی مشاهده میشد که مشخصا توی بازی اضافه نشده بود ) بنابراین من امیدوارم توی نسخه نهایی بازی شاهدش باشیم .
من 10-11 فصل با skipping زدن جلو رفتم و متوجه شدم اینطور نیست که در شروع هر فصل " گلدون طلای شما بصورت جادویی پر بشه " اگه شما پول میخواید شما باید اونو بدست بیارید , عاقلانه و منطقی خرجش کنید و هیچ چیزیو از دست ندین . نقشه کشیدن برای آینده و داشت برنامه کلید موفقیت در مستر لیگ امساله و اگه شما طرح و برنامه ای نداشته باشید بعد از مدتی داراییها و وجوه نقدتون بشدت کاهش پیدا میکنه .