سلام
اسم مدل و قیمتش و لینکش رو می تونید برام بذارید، ممنون
سلام
اسم مدل و قیمتش و لینکش رو می تونید برام بذارید، ممنون
از اینجا میتونی بگیری :
این فروم هم برای ارایه نظرات و مشکلات خوبه:
جديدترين مدل هارو مي تونين از سايت هاي اينترنتي كه پلير مي فروشن پيدا كنين.
توي سايت خود وسترن هم كه برين پليرها و تمامي مشخصاتش رو نوشته.
از سايت زير هم قيمت و مدل هاي موجود رو مي تونين داشته باشي.(قيمت هاش شايد كم و زياد باشه، ولي اينجا بگم كه اين سايت به هيچ كدوم از اجداد من ربطي نداره. تو همين سايت به من معرفي كردن، منم خدمت شما گفتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتخاب مدل دلخواه، بستگي به خود شما داره
سلام . دوستان من امروز یه WD Elements play 1T خریدم و سر خود یه firm ware ریختم روش جهت آپگرید که بعد متوجه شدم مثل که داون گرید کردم به جا آپگرید. ورژن قبلیه دستگاه مثل که 1.01.12 بوده که من ورژن 1.01.02 رو ریختم روش. حالا 2 تا مشکل اساس هست یکی اینکه فریم ویر 1.01.12 اصلا گیر نمیاد تو نت و یکی دیگه اینکه من از خود سایت WD فریم ویر 1.01.10 رو گرفتم و وقتی می ریزم رو usb دستگاه نمی شناسه که آپگرید کنم. آیا مشکلم حال می شه یا اینکه ببرم گارانتی آواژنگ اونجا کاری برام بکنن.
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم
سلام...
اگر یه کول دیسک که ویروس داشته باشه به این مدیاپلیر ها بزنیم ویروسی میشن؟
مثل اینکه این ورژن مشکل داشته
توصیه میشه اصلا با این ورژن آپدیت نکنید !!!!
سلام...
تو این دستگاه برای اینکه کادر های سیاه رنگ بالا و پایین فیلم حذف بشن(فیلم تمام صفحه شه) چه تنظیماتی باید انجام دهیم؟
من در تنظیمات دستگاه اون حالت normal رو به wide تغییر میدم ولی بازم فیلم تمام صفحه نمیشه؟
دلیلش فایل تصویریتون هست. وقتی اندازه فایل تصویری استاندارد 1080 نباشه (1920*1080)، تلوزیون یا دستگاه فایل رو به صورت اصلی پخش می گنن.احتمالا اندازه عرض فایل تصویریتون از 1080 کمتره، واسه همین تمام صفحه نمیشه. مثلا اندازش 816 * 1920 هست.
درود
دوستان به نظر شما این دستگاه از wifi ready پشتیبانی می کنه؟ یعنی یک wirless usb adaptor بهش وصل کنی و انتقال اطلاعات داشته باشی. توی اینترنت دیدم که این خصوصیت رو زده بود که این دستگاه ساپرت می کنه
قیمت نوچنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)