تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 259 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    langroud

پيش فرض

واقعا ً راست میگی یا گرفتیمون ؟

ولی فکر نکنم رنوار از نظر سخت افزاری بتونه ویندوز فون رو اجرا کنه . مگه ندیدی همین منوهای خودشم چقدر کند عوض می کنه ؟
    سي پي يوي رنوار مگه 800 مگاهرتزي نيست؟ اگه اجرا بشه كند نميشه. اگه اجرا بشههه. من ميخوام فريمور gm750 رو بريزم روي گوشي خودم اسمارت. فقط با تغيير فريمور مشكل دارم. نميتونم از راه kdz انجامش بدم. اگه فريمور نسخه fls گوشي gm750 رو گير بيارم مطمئنا انجام ميدم اين كارو.

2. 3 کاربر از S_ALI_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

ايشون ريست هم كرده درست نشده
    رم رو فرمت كامل بكنه و يه ريست بزنه امكان نداره دوباره قاط بزنه مگه اينكه مشكل سخت افزاري باشه

4. 3 کاربر از گوموش بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

همه مشكلات گوشيت با يه فكتوري ريست حل ميشه الا تي وي كابل
    نمی دونم چند بار باید عرض کنم که تا حالا صدبار فکتوری ریست کردم یه مدت خوب میشه بعدش باز خراب میشه .

6. 3 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم چند بار باید عرض کنم که تا حالا صدبار فکتوری ریست کردم یه مدت خوب میشه بعدش باز خراب میشه .
    شما اينو بفروش 135ت بده يه پاپ بخر
    خدايي عمرا اذيتت كنه

8. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خدايي عمرا اذيتت كنه
    این renoir هم گوشی بی آزاریه
    شانس این دوستمون اینجوری شده

10. 4 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

اینکه این گوشی خواسته های شما رو اجابت نکرده یه بحثیه
    ولی در مورد خراب شدن.... من کلا نظرم اینه که خرید لوازم صوتی و تصویری و موبایل و کامپیوتر، خیلی شانسیه
    گاهی وقتا یه مارک خیلی خیلی بی خود می خری و چند سال کار می کنه . گاهی بهترین مارک رو می خری و یک ماهه خراب می شه
    ولی هرچی وسیله با مارکای دیگه گرفتیم اصلا ً مشکلی نداشتن . فقط ال جی هامون همیشه اذیت می کنن .

اگه بدشانس بودم اون بقیه هم خراب می شدن .

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

خدايي عمرا اذيتت كنه

پاپ چیه ؟ دوربینش خوبه ؟

ال جیه ؟ اگه ال جیه که همین واسه هفت پشتم بسه

12. 3 کاربر از omg77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی هرچی وسیله با مارکای دیگه گرفتیم اصلا ً مشکلی نداشتن . فقط ال جی هامون همیشه اذیت می کنن .

اگه بدشانس بودم اون بقیه هم خراب می شدن .

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

پاپ چیه ؟ دوربینش خوبه ؟

ال جیه ؟ اگه ال جیه که همین واسه هفت پشتم بسه
    اره ال جيه دوربينشم خوبه.خركاره

14. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان بنده كه نديدم اطلاع رساني ازسوي شركت ال جي يا نمايندگيش در مورد تفاوتهاي ورژن هاي مختف و يا دليل ارائه ورژن جديد نرم افزار براي گوشي داده بشه آيا كسي از دوستان اطلاعات خاصي در مورد ورژن جديد گوشي يعني J داره گوشي بنده را الان تحويل دادن اونم با ورژن J البته با حل كردن مشكلات كه جز با تعويض دوباره مادربورد انجام نشده و اين نشون داد كه دفعه پيش سوتي دادن و اگر بنده حواسم نبود اون مادر برد كه مال مدل 320 بود رو گوشي ميموند كه حالا مادر برد اصلي رو گذاشتن و مشكلي هم نداره ...

16. 4 کاربر از djmerikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zeus_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستان بنده كه نديدم اطلاع رساني ازسوي شركت ال جي يا نمايندگيش در مورد تفاوتهاي ورژن هاي مختف و يا دليل ارائه ورژن جديد نرم افزار براي گوشي داده بشه آيا كسي از دوستان اطلاعات خاصي در مورد ورژن جديد گوشي يعني J داره گوشي بنده را الان تحويل دادن اونم با ورژن J البته با حل كردن مشكلات كه جز با تعويض دوباره مادربورد انجام نشده و اين نشون داد كه دفعه پيش سوتي دادن و اگر بنده حواسم نبود اون مادر برد كه مال مدل 320 بود رو گوشي ميموند كه حالا مادر برد اصلي رو گذاشتن و مشكلي هم نداره ...
    ورژن J که جدید نیست... اون اولی که تاریخ رو می خواستی تنظیم کنی، 2008 بودش؟؟ اگر 2008 بوده باشه، یعنی جدید نیست
    ورژن k جدیده
    من زیاد کار نکردم باهاش.... ولی فرقی هم نداره به نظرم.

18. 3 کاربر از zeus_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

حالا هی از ال جی دفاع کن . من هموطنتم و اینجوری ضرر کردم و ناراحتم ، اونوقت تو از بیگانه های چشم بادمی طرفداری می کنی که اینجوری یه گوشی بی کیفیت میندازن به من و امثال من و سودشو بردن .
    شاید چند بار هم گفته باشم بازم میگم.....من از الجی تماما راضی بودم.....تلویزیون دارم از الجی 11 ساله کار کرده خداییش یک بار هم تعمیر نشده، یک بار هم رنگاش قاطی نکرده و اصلا هیچ طوریش نشده تو این 11 ساله (دقیق یادمه). شاید بگید استفادم کمه ولی نه تلویزیون خونمون همیشه روشنه!

4 تا مانیتور الجی دارم که یکیش رو به خاطر اینکه قدیمی بود (صفحه تخت نبود) دادم رفت (ولی هیچیش نبود، فقط به خاطر قدیمی بودنش دادم.) سه تای دیگه دوتاش F700P و یکی F900P هستش که هنوز که هنوزه دارمشون و خداییش تو کیفیت بی نظیره و تا حالا یک بار هم تعمیر نشده و مشکل پیدا نکرده....مانیتور شرکت هم یه ال سی دی 22 اینج الجی هستش که 1 ساله داریمش هیچیش نشده و خدایی کیفیتش عالیه....

گوشی هم که کوکی داشتم الان هم KP100 و GC900 دارم و از همشون راضیم......هر موقع هم که بخوام لوازم دیگه بخرم (از مانیتور گرفته تا یخچال و...) فقط الجی میخرم.......چون همیشه راضی بودم....

ولی از اون ور از سامسونگ ضرر زیاد دیدم!!!!! جدی میگم......حالا بیام کل شرکت سامسونگ رو زیر سوال ببرم؟!؟! باید بگم خیلی بدشانس بودی.... نمی دونم چی بگم.....

20. 5 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •