نشنیدم تا حالا![]()
نشنیدم تا حالا![]()
دوستان یک چیزی کشف کردم. البته شاید زودتر کشف شده باشه
من کلی برنامه برای هک گوشی ها ریخته بودم رو کوکی جواب نمیداد امروز فهمیدم خودش داره![]()
بیا دوست من
آموزش کامل نصب تم فارسی + ابزار مورد نیاز
.آموزش
ابزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by majid_sd2009; 06-02-2010 at 20:39.
کوکی اصلا TV-Out نداره!بچه ها کوکی کابل tv که مثلا ویوتی داره رو قبول میکنه !؟
هان ؟! زیر سیکل حرف بزن
آقا یه سوال ... البت میدونم به اینجا ربط نداره ... من کلا اس ام اس خطم قطع شده ... چیکار کنم ؟! ( ایرانسل )![]()
ممنون اگه توضیحات بیشتر و بهتر بزاری برای تم خیلی خوبه این لینک دانلود که گذاشتی من باش مشکل داشتم دانلود نمیشد یه ارور میدا د
حالا بقیه هم تست کنن خبر بدن ببینیم میتونیم بریم تو کار هک و تم این کوکی مخصوصا تم آیفون!!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه توی همین تاپیک یا یه تاپیک دیگه باز کنید و دوستان برای هک و تغرات گرافیکی این شوگی هم یه فکریبشه عالیه
ببین با اینم مشکل داری؟
مستقیمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بازم مشکل دارید یک چا معرفی کنید آپلود کنم.
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
یعنی اینکه با گوشی میشه وارد گوشیه یک فرد دیگه شد و دید که توش چی داره.
کار خاصی نمیخواد بکنی.
اول برو ببین شماره مرکز پیامت مال ایرانسله یا نه؟
من قبلا گوشیم کلا مشکل داشت سیم کارت که عوض میکردم شماره مرکز پیام عوض نمیشد و باید خودم دستی وارد میکردم. فلش که کردم اونم درست شده.
اگه بازم مشکل داشت که مربوط به خودشونه.![]()
شارژ داره توش؟؟؟البت میدونم به اینجا ربط نداره ... من کلا اس ام اس خطم قطع شده ... چیکار کنم ؟! ( ایرانسل )![]()
آقا توجه کردین چقدر اسپم زیاد شده؟؟؟
سلام دوستان عشق کوکی اومدم 3 تا لینک مفید معرفی کنم.
آموزش تغییر فونت گوشی کوکی:
آموزش تغییر صدای شاتر دوربین گوشی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
26 مگابایت از بازی های فول اسکرین تاچ کوکی :
یا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه خواستید بگید لینک های دانلود رو براتون مستقیم کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اگه تو فهمیدن آموزش ها مشکل داشتید بگید ترجمه کنم.
لینک دومی خوب بود من دان کردم فقط در مورد اون آموزش که انگلیسیه خوندمش فهمیدم فقط هنوز شک دارم برم تو کارش یا نه!!!!!!!!!!!!!!!!!کسی تست کرده جواب بگیره؟؟؟
همون فایل فارسی رو دان کنید خوب ترجمه شده من دیدم فقط ریسک کار نمیدونم چیه ینی ما که مثل چیزی که گفته عمل میکنیم نباید مشکلی پیش بیاد دیگه؟؟؟ مگر اینکه اشتباه کنیم
Last edited by FANBOOK; 07-02-2010 at 22:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)