تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 334 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این هم یه نیشخند:
    با کمال مسرت به اطلاع کلیه دوستان میرساند
    کارت سوخت اینجانب پس از 36 روز از تاریخ تحویل خودرو بدستم رسید. به همین مناسبت امشب مجلس جشنی از ساعت 21 تا 23 در محل پمپ بنزین جردن به صرف بنزین 400 تومنی برقرار میباشد. از کلیه تیباداران عزیز دعوت میشود در این شادی ما شریک باشند.
    از پذیرش میهمانان فاقد کارت سوخت معذوریم

2. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این هم یه نیشخند:
    با کمال مسرت به اطلاع کلیه دوستان میرساند
    کارت سوخت اینجانب پس از 36 روز از تاریخ تحویل خودرو بدستم رسید. به همین مناسبت امشب مجلس جشنی از ساعت 21 تا 23 در محل پمپ بنزین جردن به صرف بنزین 400 تومنی برقرار میباشد. از کلیه تیباداران عزیز دعوت میشود در این شادی ما شریک باشند.
    از پذیرش میهمانان فاقد کارت سوخت معذوریم

جالبیش میدونی چیه !!! سهمیه بنزینت کامل نیست

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

19/05/1390
    12:49

دلیل واهمه خودروساز ایرانی از فراخوان

پرشین خودرو: نقص فنی در محصولات سایپا چند روزی هست كه به رسانه‌ها كشیده شده است، اما با وجود این كه برآوردها نشان می‌دهد در حدود 10 هزار دستگاه از محصولات این شركت مبتلا به نقص فنی باشند، سایپا هنوز اقدام به انتشار فراخوان رسمی برای تعمیر قعطه معیوب محصولات خود نكرده است.
    به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از ایسنا، روزی نیست كه در روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها خبری از فراخوان شركت های بزرگ خودروساز خارجی نباشد. در آخرین نمونه از این فراخوان‌ها شركت فورد یك میلیون و 200 هزار خودرو خود را به دلیل این كه قرار گرفتن طولانی مدت این خودروها در جاده ممكن است موجب خوردگی تسمه های نگه دارنده مخزن بنزین آن ها شود، فراخوان كرده است.
    نقص فنی خودروها و به دنبال آن انتشار فراخوان مساله ای است كه سالانه برای خودروهایی كه در سرتا سر دنیا فروخته می‌شوند، اتفاق می‌افتد. از این جهت می‌توان گفت نه اتفاق خاصی افتاده است و نه چیز تازه‌ای پیش آمده؛ همه كارشناسان صنعت خودرو و حتی خود خودروسازان كشور هم بر این مساله تاكید می‌كنند، اما وقتی نوبت به خودمان می‌رسد، انگار داستان كمی فرق می كند.
    مقاومت خودروسازان ایرانی در برابر فراخوان تازگی ندارد، قبلا در مورد نقص فنی در پژو 405 هم ایران خودرو بعد از مدت ها كشمكش قانع شد تا فراخوان عمومی منتشر كند و خودروهای معیوب را تعمیر یا تعویض كند.
    در مورد سایپا هم باز همین ماجرا تكرار می‌شود. محصولات تولید شده در فاصله روزهای 21 اردیبهشت تا 16 تیر ماه امسال دچار نقص فنی در سیستم ترمز شده‌اند. علت این نقص فنی نیز جایگزین كردن یكی از واشر های پمپ ترمز این خودروها با قطعه داخلی سازی شده است كه بسیار زودتر از آنچه در استاندارد آن آمده دچار خوردگی می‌شود و در نتیجه روغن ترمز نشت می‌كند كه باعث كاهش كارآیی ترمز می‌شود.
    اطلاع رسانی رسمی انجام نشده است
    سایپا در پی اطلاع از این مشكل نامه‌هایی به نمایندگی‌های مجاز خود ارسال كرده است تا خودروهای دچار نقص فنی را تعمیر كنند، اما فراخوان عمومی منتشر نشده است. ظاهرا به صاحبان این خودروها با پیامك اطلاع‌ رسانی شده و از آنها خواسته شده است كه برای حل مشكل به نمایندگی‌های مجاز مراجعه كنند كه البته مشخص است این شكل اطلاع رسانی رسمیت ندارد.
    به عقیده بسیاری از كارشناسان، فراخوان خودروهای دارای نقص فنی یك اقدام كاملا طبیعی است كه در مورد تمام خودروسازان بزرگ و مهم دنیا هم اتفاق می‌افتد. در حالی كه خود سایپایی ها هم بر این مساله تاكید دارند كه فراخوان اتفاقی عادی و طبیعی است، در مورد نقص فنی ایجاد شده فراخوان رسمی منتشر نكرده‌اند، بلكه با پیامك به صاحبان خودروها اطلاع رسانی شده است، تا برای تعمیر خودرو خود مراجعه كنند.
    فراخوان كارایی ندارد!
    سعید فلاحی قائم مقام سایپا، در این مورد می گوید كه نقص فنی پیش آمده اصلا مشكل مهمی نیست، بلكه یك اتفاق بسیار ساده بوده و هیچ مشكلی برای مصرف كننده پیش نیاورده است.
    وی در مورد علت عدم انتشار فراخوان رسمی از سوی سایپا می گوید: چند سال پیش در پی ایرادی كه در مخزن سوخت خودروها پیش آمد، به صورت گسترده اقدام به انتشار فراخوان در روزنامه های رسمی و صدا و سیما كردیم، اما با گذشت یك مدت زمان طولانی از آن فراخوان‌ها هنوز هم در حدود 30 درصد از مشمولان برای تعویض قطعه معیوب خودرو خود مراجعه نكرده‌اند، بنابراین به نظر ما فراخوان عمومی در این مورد كاركرد ندارد؛ ما به جای انتشار فراخوان با تك تك صاحبان محصولات مشكوك خود به صورت تلفنی تماس گرفته ایم و خواسته ایم كه برای رفع نقص به مراكز مجاز مراجعه كنند.
    فراخوان بازار را آشفته می‌كند!
    احمد نعمت بخش رییس انجمن خودروسازان ایران، در مورد مقاومت سایپا برای انتشار فراخوان رسمی می‌گوید: تیراژ روزانه تولید خودرو در سایپا در حدود 2500 است، اما تعداد كل خودروهایی كه ممكن است معیوب باشند به 10 هزار دستگاه هم نمی رسد، بنابراین نیازی به انتشار فراخوان رسمی نبوده است، چون در این صورت شایعه نقص فنی روی بازار تمام محصولات سایپا تاثیر می گذارد و ممكن است خودروساز را با ضررهایی روبه‌رو كند. به همین دلیل هم سایپا به اطلاع رسانی از طریق پیامك و پست الكترونیك قانع شده است.
    حق مصرف‌كنندگان ضایع شده است
    خودروهایی با نقص فنی به خریداران عرضه شده‌اند و سایپا بعد از اطلاع از اشكال پیش آمده، اطلاع رسانی رسمی و عمومی انجام نداده است.
    به نظر می‌رسد علاوه بر موسسه استاندارد، پای سازمان حمایت از حقوق مصرف كنندگان و تولیدكنندگان هم باید به این ماجرا باز شود.
    گرچه هنوز گزارش رسمی در مورد تلفات جانی و مالی ناشی از این نقص فنی منتشر نشده است، اما با توجه به اطلاع رسانی غیررسمی سایپا در این مورد، خطر هنوز برطرف نشده است.
    ترمز خودرو جزو سیستم‌های فوق‌ایمنی است و كوچك‌ترین اشكالی در كارآیی آن می‌تواند به حوادث مرگبار منجر شود. در این شرایط سازمان حمایت از حقوق مصرف كنندگان و تولید كنندگان كه هنوز در این مورد موضع گیری نكرده است، باید به عنوان حامی حقوق مردم، از مقصران این حادثه توضیح بخواهد.
    مجری COP در سایپا هم مقصر است
    گفته شده است كه اشكال فنی ناشی از داخلی سازی قطعه‌ای بوده كه تا به حال از كره جنوبی وارد می‌شد، اما بنا بود اجرای تست تطابق تولید یا همان COP از بروز همین مشكلات جلوگیری كند.
    اما آیا شركت اجراكننده تست تطابق تولید در سایپا هم در ردیف متهمان قرار گرفته است؟ قائم مقام سایپا می گوید این تصور كه شركت مجری تست تطابق تولید در سایپا متخلف است یا كوتاهی كرده، صحیح نیست؛ اما به عقیده كارشناسان ‌این احتمال وجود دارد كه شركت انجام دهنده تست تطابق تولید در سایپا در جریان تخلف اتفاق افتاده نبوده باشد، یا این كه در جریان قرار گرفته است و آن را به موسسه استاندارد گزارش نكرده است كه در هر دو صورت، به عقیده مقام های مسوول در موسسه استاندارد، مقصر است و باید پاسخ‌گو باشد.

5. این کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این اولین تولید ملی سایپاست. در اینکه نواقصی در طرح است اصلا شکی نیست . ولی بلحاظ مقایسه ای با پراید از لحاظ شکل ظاهری بهتر-نرمتر -با ایربگ- چراغهای جذب می باشد . من تازه تحویل گرفت و لاستیکهاش رو خارج اندختم با سایز 185 که روانتر شد در کل ازش خوشم اومد . ماشین درون شهری خوبیه اما باید برای بیرون شهری تست بشه

سلام به شما و عرض خوش امد گویی
    همون طور که در بیرون میبینم همچنبن تیباهایی که ماشین صفر رو لاستیک هاشو عوض میکنن تعدادشون واقعا زیاده.
    من که واقعا کاملا رضایت دارم از لاستیکایی که گذاشتم.
    یه جوری نرمیشون اندازه هست.
    مثل بعضی لاستیکا نیست که تو گرما دیگه میخوابن رو زمبن آدم فکر میکنه پنچرن.
    ضمنا دوستان عزیز برای تیبا درجریان باشند که فشار باد لاستیک عقب و جلو 33 اتمسفر مناسب میباشد.
    حالا برای ماشین دوگانه 36 را مناسب دانسته اند.
    از نظر چسبندگی و ترمز گیی و فرمان پذیری به شدت از انتخابم راضی هستم.
    شما چه لاستیکی برای تیبا گذاشتید؟
    185/65/13 یا 185/70/13؟
    یه بحث و نکته هایی در مورد این 2 سایز هست که میشه با انتخاب درست از هر 2 مدل لاستیک های خوبی انتخاب کرد که قبلا در تاپیک لاستیک و همین جا بحث کردیم اما همون چند نکته ضروری هستن رعایتشون که به عناوین مختلف روشون تاکید کردم.
    اما خوب شما چی گرفتین؟
    چه مارکی؟
    اگرم تونستین برای بچه ها تصویر بذارین
    حتما میتونه بهشون کمککنه .
    هرچند آرشیو تصویری که براشون گذاشتم دیگه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد لاستیکای موجود بازارو داره البته اونایی که بیشتر مورد استفاده هستن ...

7. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگه فراخوانی یا ایده ای در مورد اگزوز دارید بگید.
    نوید جان زیر ماشین دیدی ؟ نمیشه منبه اگزوز کشید بالا؟ یا بقیه دوستان که تیبا دارن یه نگاه میندازند ببینند جا داره یا نه

والا علی جان همون طور که قبلا گفتم من که اصلا به نظرم اگزوز مشکلی نداره و بهتر بگم هیچ مشکلی نداره الان عقب ماشین .یه کوچیک نشون دادن بود که اونم واقعا تو نوک مدادی اصلا نشون داده نمیشه.در مورد اگزوز چون به نظرم اینجور میاد اصلا نگاهم نکردم به این صحبت شما.انشالا یادم بود نگاه میکنم.اما میترسم با این حساسیت های شما بخواین ابرو رو درست کنین بزنین چشمو کور کنین ....بعد بشین مثل این آقا که پریروز خودش گفت تقصیر از رانندگی خودم بوده و اگزوز و ... ماشینم خراب شده ولی حالا بگرد و پیداش کن !!!! خیلی حساس نباشین.به خدا این چیزی که شما روش اینقدر حساسین اینجوریا نیست.من اصلا نکته منفی توش نمیبینم.یه نگاه به مزدا بکنین.
    دیگه زشته از مزدا هم بخوایم ایراد بگیریم >..
    واقعا قابل مقایسه نیست این رنگ ازین لحاظ با رنگای دیگه
    نکته ی دیگه
    من از اول که ماشینوگرفتم اصلا نشستم ماشینو !!!!
    همون موقع که میخواست بهم بده فقط چون زیر گل و حاک بود یه شلنگ آب بهش ریخت اون آقا تو نمایندگی
    فقط آب ریخت
    نه اینکه بشوره
    یه کم خاکاش ریخت
    اما الان پرخاکه
    نمیرسمم که بشورمش
    اما خداوکیلی اصلا نشون نمیده
    یعنی خدایی برای من که با رنگ تیره پوستم کنده شده بود مثل بهشته
    اصلا ماشین کاپوتش پر خاکه
    اصلا نشون نمیده از فاصله ی 7 8 متری
    عمرا کسی بفهمه که اینقدر خاکیه
    حالا اگه رنگ پژوم بود
    یعنی انگشت نمای شهر بود با این همه خاک

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم یه چیزایی جدیدا در مورد بالا بودن اگزوز و بزرگ بودن انبار اگزوز و احتمال تعویضش شنیدم.
    حالا برا قبلی ها هم فراخوان بزنند یا نه یا اصلا تعویض کنند یا نه به زودی معلوم میشه
    حالا امیدوارم اگر این کارو خواستن بکنن ماشینای مردمو پر سر صدا نکنن
    چون الان من که از نظرم اصلا اگزوز اون جور که دوستان میگن نیست و به نظرم اصلا اینجور مشکلی نداره ...
    ولی خوب ماشین الان اصلا صدا نداره
    دوستان بدونند که اگه انباره کوچک تر بشه
    احتمالش کم نیست که صدای ماشین بیشتر بشه
    دیگه اون وقت نمیشه هم خدا رو خواست هم خرما رو
    منکه ازین صدای ماشین کاملا راضی هستم و به نظرم اصلا هم اگزور ماشین اون قدر که بچه ها میگن مورد نداره و به نظر خود خودم که اگه باشه اصلا مشکل نداره
    یه نگاه به چند خودرو که طراحیشون در عقب مشابه تیباست همین عرض منو مهر تایید بهش میزنه.
    خلاصه امیدوارم اگه احیانا هم خواستن تغییری بدن
    باز کاری نکنن که ماشین مردم باز پرصدا بشه مثل قبل
    چون واقعا الان از نظر صدا عالیه
    بی صداست

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این چند روز چند تا مزدا 323 دیدم اگزوز همین مدل هست که شما میگی اما چون پشت مزدا کپل تره زیاد خودنمایی نمیکنه

حالا اگه وقت کردین و زیر ماشیت دید زدین .ببینید جا داره منبع بالا بره یا نه

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام مجدد
    خبر جدید اینکه الان کارت سوختمو رهگیری کردم
    امروز تحویل پست داده شده ساعت 1:15 ظهر
    احتمالش هست فردا بیارن که ضعیفه احتمالش
    به احتمال قوی روز شنبه کارت سوخت منو هم میارن
    حالا فقط نکته مهم اینه که ایا سهمیه تیرو هم برام ریختن یا فقط مرداد رو دارم
    ماشین من لب مرزی بود و احتمالش زیاده که فقط مرداد ریخته شده باشه ...

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این چند روز چند تا مزدا 323 دیدم اگزوز همین مدل هست که شما میگی اما چون پشت مزدا کپل تره زیاد خودنمایی نمیکنه

حالا اگه وقت کردین و زیر ماشیت دید زدین .ببینید جا داره منبع بالا بره یا نه

خدایی تو این یه مورد خیلی وسواس داری علی جان.
    البته مهم نیست.
    فقط میترسم خدای نکرده همون طور که گفتم بخوان یا بخوای اینو که میگی از نظرت ایراده و از نظر من نیست و اصلا به چشم نمیاد رو رفع کنی
    بزنن ماشین به این کم صدایی که خاموش و روشن بودنش معلوم نیست رو برات پرصدا بکنن مثل تراکتور
    خدا وکیلی فقط ازین میترسم که برات کار درست کنن ....نمیدونم چرا هرچی فکر میکنم این حرفو من حس نمیکنم.
    یادت نیست سال 89 چه قدر مردم آه و نالشون به هوا رفته بود از دست اون صدا؟؟؟؟
    چه قدر خوبه حافظمون اینقدر دیگه ضعیف نباشه و اون ناراحتیای مردمو زود فراموشمون نشه ....
    من که خدایی اگرم 1 درصد فراخوان بدن برا این مورد مراجعه نمیکنم چون از نظرم اصلا اصلا مشکل نداره.در ثانی اینا سابقشو دارن که بزنن چشمو کور کنن به جای درست کردن ابرو.
    اون وقت هی باید به سرت بزنی که چرا ماشینو الکی داغون کردم
    یه درصد به این حرف فکر کنین این قدر کلید نمیکنین رو این مساله ی جزئی.
    نمیدونم شاید اصلا مال من تغییری داره که به نظرم اصلا مشکلی نداره
    ولی خدایی دیگه نباید که طرف بره زیر ماشین که اگزوزو ببینه.
    تا فاصله ی زیادی که اصلا هیچیش دیده نمیشه...
    من که نظرموگفتم.
    همون طور که گفتم عقب تیبا شدیدا الگو برداری شده از مزدا 323
    اونم دقیقا همین طوره.حالا دیگه اگه شماها گوش نمیکنین و بازم اصرار به حرف وسواس گونه ی خودتون دارین یه درصد این احتمالو بدین که خدای نکرده بعدا مشکلی پیش بیاد.اگزوز ماشین شوخی نیست.حالا که شانسی یا فنی ماشین اینقدر کم صدا شده دیگه نباید باهاش ور رفت به نظر من.هنوز 6 ماه نگذشته که همه دادشون به هوا بود و همین من وشما خدا خدا میکردیم که خدایا بتونن درستش کنن و ماشین ما بی سر صدا تحویلمون بشه.
    به همین زودی یادتون رفت؟
    بگذریم
    بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
    من که طبق معمول آلارم هایی که به نظرم میرسید رو دادم.
    اما بازم هرکس صلاح خودشو بهتر میدونه ...
    در کل امیدوارم هرکار میکنین بعدا پشیمون نشین
    فقط همین.
    چون پشیمونی با این وضع قطعه ی فعلی دیگه سودی نداره و ....
    Last edited by TIBA-NAVID; 10-08-2011 at 18:48.

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نوید هر کس رو یه چیز حساسه مثل لاستیگ .اگزوز و ...

نظرم اینه که اگه بشه کاری کرد بدون مشکل این مورد حل بشه خوبه اما اگه بخواد مشکل ساز بشه به هیچ عنوان دست نمیزنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •