روزهای اول سرعت دانلود روزانه 185-195 و سرعت دانلود شبانه بین 145-195 بود ،در حال حاضر سرعت دانلود روزانه 95-185 متغیره و سرعت دانلود شبانه از ساعت 1 تا 6 بین 35 تا50 و ساعت 6 تا7 بالای 110 هست.
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
روزهای اول سرعت دانلود روزانه 185-195 و سرعت دانلود شبانه بین 145-195 بود ،در حال حاضر سرعت دانلود روزانه 95-185 متغیره و سرعت دانلود شبانه از ساعت 1 تا 6 بین 35 تا50 و ساعت 6 تا7 بالای 110 هست.
Last edited by saze; 25-08-2010 at 21:52.
کاملا حرفات تایید میشه .
فقط بگید چجوری میشه یه اعتراض اساسی به این پارس آفلاین کرد ؟!
با سلام دوستان من مخابرات حضرتی هستم .حالا نمیدونم از این سه شرکت کذومش از همه نظر بهتره
1- پارس آنلاین
2- ماتریکس
3- صبا نت ... آخر کدومش
یکی از دوستام گرفته 2-3هفته ای میشه. وضعیتش مثل شاتل هست.البته 128گرفته و ظاهرا روی 2مگ بسته شده.
مهمترین نکته که هیچ کس نمیگه Ip شه شما می تونی بری چک کنید Valid هست یا نه. تا حالا که مال تهرانی ها Invalid بوده.
میشه برای ما آماتورها هم توضیح بدی یعنی چی ؟
آماتوریش این میشه.
شما یک Ip ولید میگیری از isp بعد او رو به صورت Ip اینولید به اشتراک میگذاری توسط مودمتون.
حالا مخابرات هم برای اینکه پول خرید ip ولید نده تو بعضی از شهرها مخصوصا تهران اومده Ip Invalid به مشتریها داده.
به احتمال 99 باید invalid باشه دیگه.
1 درصد هم سهم منالان واسه یکی از اصفهان رو چک کردم Valid بود. الان فقط دو شهر رو مطمئنم همدان و اصفهان. اصفهان که سرویسش رو 2 مگ میبندن ولی شبانه رایگان نداره. اگر شیراز رو مطمئن باشید شبانه رایگانه و 2 مگ باشه و Ip ولید هم بده تا وقتی شلوغ نشده میشه بهترین.این حالا تئوریش بود باید دید تو عمل چند مرده حلاجه.
دوستان تست اینترنت مخابرات گذاشته شد. برید به این تاپیک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)