باید یه رجیستوری ادیتور نصب کنی
باید یه رجیستوری ادیتور نصب کنی
مشکل حل شد.
خیلی ساده تر از این حرفا بود. موبایل میخواست ringtone رو تو فولدر /my document/my ringtones کپی کنه ولی همچین فولدری تو my document من نبود. یه فولدر با این نام ساختم و همه چیز حل شد.
![]()
کلا به چه کاری میاد این برنامه ؟
دقیقا کاربرد رجیستری ویندوز رو داره
چندتا سوال داشتم ، خواهشا جواب بدید ، ممنون میشم
این omnia i910 چیه ؟ چه فرقی با امنیا عادی داره ؟
کدوم رام گوشی بهتره ، من شنیدم rom های مختلف داره ، کدومش بهتره ؟ از کجا میشه تشخیص داد موقع خرید رامش چی هست ؟
موقع خرید به چه عواملی دقت کنم؟
متشکرم...
Last edited by SIMON137; 29-04-2009 at 14:34.
این i910 هر چی هست که به درد ایران نمیخوره چون gsm رو ساپورت نمیکنه.
بهترین رام رو هم نمیشه گفت چیه؟ ولی خود سایت samsung برای منطقه ما dxia5 رو پیشنهاد میکنه.
برای تشخیص رام گوشی هم کافی مسیرزیر رو در گوشی دنبال کنی:
main menu-------->setting----------->system---------->version----------->phone
در ضمن موقع خرید توقع نداشته باش رامت dxia5 باشه معمولا jvhk2 یا یه چیزی تو این مایه هاست.
سعی کن با گارانتیشو بگیری که مثه ما مجبور نشی هی دست به عصا باش تا کنی.
Last edited by bakhishman; 29-04-2009 at 15:55.
ولی خود سایت samsung برای منطقه ما dxia5 رو پیشنهاد میکنه.!! یعنی تو سایت سامسونگ الان کشورهای خاورمیانه رو بزنی این رام رو به ما میده؟!؟!
فک نمی کنم دوست من ..این رام برای آسیای شرقی هستش که ما با عوض کردن ورژن گوشیمون اونو استفاده میکنیم
نمیدونم من جغرافیم خوب نیست فیلیپینو زدم این رام و داد دیگه![]()
امروز با گوشیم کانکت شدم رفتم تو قسمت google map . پسر چه توپه تمام راهها رو هم به صورت مجازی و هم نقشه ماهواراه ای نشون میده داشتم فکر میکردم نمیشه نقشه های google رو save کنی بعدا هم بشه بدونه کانکت شدن رو همین نقشه ها موقعیتت رو نشون بده آخه کیفیتش خیلی از این برنامه های gps بهتره...!
سلام وخسته نباشید من یک مشکل عجیبی برایم پیش آمده........
توی قسمت media album فقط فایلهایی که فرمتشون mp4 هست نشون میدهد و فایلهای 3gp را نشان نمیدهد...
قبلا کلا همه فایلهای تصویری را نشان میدهد.........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)