تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 410 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4099

نام تاپيک: درخواست قیمت پردازنده، مادربرد و رم -- فقط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein_0907's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

حالا گر main هارد 6 گیگابایت در ثانیه یا usb3 رو هم ساپورت نکرد ایراد نداره.
    یه مدل دیگه msi هست که نمیدونم در بازار هست یا نه 870-G54 قیمت رو زده 111 تومان
    سلام
    ببین دوست من فکر کنم منظور شما 870-g45 باشه که این برد چیپ 770 میباشد و از usb3 و sata3 پشتیبانی نمیکنه ولی اون مدلی که من معرفی کردم ( asrock 870 e3 ) چیپ 870 میباشد و از sata3 و usb3 پشتیبانی میکنه و قیمتش هم خیلی خوبه(حدود 120)
    به نظر من چون نمیخواهید زیاد هزینه کنید بهترین گزینه برای شما همین asrock 870 e3 میباشد که در آینده هم که محصولات usb3 و sata3 فراگیر میشه دیگه مشکلی ندارید

2. این کاربر از hossein_0907 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamidreza Sakhai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

MSI فقط بگیرید
    حمیدرضا جان خواهش میشه.
    اول بگو واسه چه کاری میخوای تا دقیق بشه گفت کدوم واست بهتره

دوست عزیز من خودم کلا" واسه گیم میخوام! و CPU و Main من هم یکم اومده در حد متوسط واسه همین هم میخوام AMD بگیرم که میگن واسه کارای گرافیکی از اینتل سرتره و قیمتش هم واقعا" کمتر از مدل های مشابه اینتب هست! همین x6 1090T و Core i7 950 رو مقایسه کنین! اینتل یه 8 مگ Cache و داره ولی AMD 6 هست از اون وو AMD 3.2 ولی اینتل 3.02 هست! 50 تومن فرق دارن! همچنین MAin های رده ی بالاشون! من چون دیدم بالاترین CPU برای AMD همین Phenom II X6 1090T هست و 300 تومنه میخوام یه Main توپ فقط ASUS بگیرم بقیه رو دوست من بیخیال فقط ASUS شک نکن! یه Main حدود 400 یکم بیشتر کمتر میخوام که گفتم یا ASUS Crosshair IV Formula یا همون فقط Extreme! قیمتش چنده؟! اگه واسه اون AMD که گفتم مدلی خوب از Main سراغ داری که تو بازاره ایران هست بگین! (MSI و بقیه ی مارک ها نه!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

الان e7200چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    قیمت این 3 قطعه رو میخام:
    M.B ASUS M4A79 EVO
    CPU AMD X4 635 BOX
    RAM 2G DDR3/1333 KINGSTON
    همچنین مینی که USB3 رو ساپورت کنه چی پیشنهاد میکنید (ASUS)
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اگه میشه چند مدل از رم های ddr3 در بازار با حجم 2GB قیمت بدید .هر چی کمتر بهتر

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

والا اول میخواهم بعد از چند سال یه ارتقاء کوچک داده باشم.
    کانورت فیلم زیاد انجام میدهم.
    تا حدودی فتوشاپ کار میکنم.
    بازی های روز رو هم میخواهم اجرا کنه.
    حالا گر main هارد 6 گیگابایت در ثانیه یا usb3 رو هم ساپورت نکرد ایراد نداره.
    یه مدل دیگه msi هست که نمیدونم در بازار هست یا نه 870-G54 قیمت رو زده 111 تومان.

برای کار هایی که شما گفتید و قیمت مناسب AMD بگیرید بهتر است

AMD PHENOM II x4 955 این مدل بسیار عالیه و قیمت هم حدود 160 هست

8. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

دوست عزیز من خودم کلا" واسه گیم میخوام! و CPU و Main من هم یکم اومده در حد متوسط واسه همین هم میخوام AMD بگیرم که میگن واسه کارای گرافیکی از اینتل سرتره و قیمتش هم واقعا" کمتر از مدل های مشابه اینتب هست! همین x6 1090T و Core i7 950 رو مقایسه کنین! اینتل یه 8 مگ Cache و داره ولی AMD 6 هست از اون وو AMD 3.2 ولی اینتل 3.02 هست! 50 تومن فرق دارن! همچنین MAin های رده ی بالاشون! من چون دیدم بالاترین CPU برای AMD همین Phenom II X6 1090T هست و 300 تومنه میخوام یه Main توپ فقط ASUS بگیرم بقیه رو دوست من بیخیال فقط ASUS شک نکن! یه Main حدود 400 یکم بیشتر کمتر میخوام که گفتم یا ASUS Crosshair IV Formula یا همون فقط Extreme! قیمتش چنده؟! اگه واسه اون AMD که گفتم مدلی خوب از Main سراغ داری که تو بازاره ایران هست بگین! (MSI و بقیه ی مارک ها نه!)

ببین ایسوس هم عالیه من نگفتم بده ولی نظر من رو msi هست الان واقعا داره عالی کار میکنه

در مورد cpu هم باید بگم اینطور که من تو مقایسه ها دیدم برای بازی
    core i7 950 تو 80 درصد بازی ها از این مدل 1090 سرتر بوده و در کارهای گرافیکی هم عالیه فقط تو کارهای 3 بعدی کمی از 1090 ضعیفتره.
    ولی خوب اگه بحث هزینست که 1090 به صرفه تره.
    در مورد مادربرد هم اگه میخواین 1090 بگیرید که اصلا چه نیازیه شما 400 واسه مادربرد بدید؟همونو یه مادربرد در حد 250 بگیرین که تو کارایی فرقی با 400 تومنی نداره بجاش یه گرافیک عالی بردارین و بازی کنین حالشو ببرین.

10. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ببین ایسوس هم عالیه من نگفتم بده ولی نظر من رو msi هست الان واقعا داره عالی کار میکنه

در مورد cpu هم باید بگم اینطور که من تو مقایسه ها دیدم برای بازی
    core i7 950 تو 80 درصد بازی ها از این مدل 1090 سرتر بوده و در کارهای گرافیکی هم عالیه فقط تو کارهای 3 بعدی کمی از 1090 ضعیفتره.
    ولی خوب اگه بحث هزینست که 1090 به صرفه تره.
    در مورد مادربرد هم اگه میخواین 1090 بگیرید که اصلا چه نیازیه شما 400 واسه مادربرد بدید؟همونو یه مادربرد در حد 250 بگیرین که تو کارایی فرقی با 400 تومنی نداره بجاش یه گرافیک عالی بردارین و بازی کنین حالشو ببرین.
    دوست من گرافیک من عالیه! من از شما قیمت دوتا مادربورد رو روخواستم! اگه میدونید لطف کنید بگین!
    ASUS crosshair IV formula
    ASUS crosshair IV Extreme

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست من گرافیک من عالیه! من از شما قیمت دوتا مادربورد رو روخواستم! اگه میدونید لطف کنید بگین!
    ASUS crosshair IV formula
    ASUS crosshair IV Extreme
    ASUS crosshair IV formula = 390

13. 2 کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوب دوست من اصلا" این Main تو بازار هست الان؟! من الان نظرم بیشتر رو Extreme هست؟ اون قیمتش چنده و تو بازار هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •