با سلام
با کیفیت ترین دی وی دی که خروجی و کابل اچ دی ام ای داشته باشه و همه فرمتها را پشتیبانی کنه و جدید ترین باشه چیه؟
با سلام
با کیفیت ترین دی وی دی که خروجی و کابل اچ دی ام ای داشته باشه و همه فرمتها را پشتیبانی کنه و جدید ترین باشه چیه؟
بازم به خودم
دوستان من آپدیت فریمور رو پیدا کردم واسه سه ماه پیش
Firmware update for DV-9750PM (Ver:1.57A/Date:2011.05.31)
ای ول به خودم
الانم دانلود و بصورت زیپ هستش
چجوری آپدیت کنم حالا ؟
هی خودم میپرسم بعد خودم میرم تحقیق میکنم خودم جواب میدم
یه فایل پی دی اف راهنما برای آپدیت پلیرهای ال جی از یه سایت خارجی گرفتم و طبق اون به این روش عملکردم
فایل رو از حالت فشرده خارج و سپس ریختم رو سی دی
سی دی رو درون دستگاه قرار دادم و play کردم که طبق راهنما باید اون نسخه ی جدید رو شناسایی و نسخه ی قبلی رو اعلام و بعدش مراحل بعدی
که از همون اولش فایل رو تشخیص نداد و پیغام خطای نخوندن فایلهای درون سی دی رو داد که حدسم اینه که فریمور درون سایت ال جی که از همون صفحه ی 9750 هم طبق لینک زیر که براتون میگذارم نامعتبر و شاید مربوط به این پلیر نباشه
بازم اگه اطلاعاتی یا فایل آپدیتی دارید یاری فرمائید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن اسم این پلیر در سایتهای خارجی به نام DV498H هستش
دوست عزیز بلوری پلیرها مشکلی با بخش فرمت MKV ندارند و می تونن این فرمت را با رزولوشن فول اجرا کنن ولی این انتظار رو نباید از دی وی دی پلیرها داشته باشی... در مورد پشتیبانی از زیر نویس فارسی.... خیلی مطمئن نیستم چون چند تا دستگاه بلوری پلیر دیدم که با بخش زیر نویس مشکل داشتن...بهترین راه تست حضوری...ولی مدل های سری 7 و 9 هزار فیلیپس برای بلوری پلیر پیشنهاد می شن... بستگی به هزینه ای که می خوای کنی داره....
سلام پوریاجان
چنتا سئوال داشتم
اول اینکه من دستگاه DV-9570 PM الجی تازه دارم میخرم چون mkv فوقالعاده پخش میکنه...!
ولی مشکلش اینه که زیرنویس str فارسی رو ساپورت نمیکنه..و اینه که میخاستم ازتون سئوال کنم آیا آپدیتی چیزی واسه این دستگاه نیومده؟
بعدم اینکه کلا راهی واسه حل این مشکل زیرنویس str فارسی , شما پیدا کردین؟
درمورد کیفیت لنز دستگاه الجی و اینکه اسم این دستگاه من چی هست توی کشورای دیگه هم ممنون میشم کمکم کنید
با تشکر
اینم لینک دستگاهم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی
من می خوام یه DVD player بگیرم اما موندم.1-می خوام اکثر فرمت ها رو بخونه.2-USB بخوره3-HDMI هم داشته باشه.
100 تومنم می خوام هزینه کنم. با تشکر![]()
سلام
متوجه که شدین من 9750 دارم با شما یکی نیست
رفتم سایت ال جی ایران تا مدل شما رو ببینم و آپدیتش رو اگه موجود هست واستون لینک کنم که اصلا مدل شما تو قسمت پلیرهاش نبود تو قسمت جستجو هم زدم چیزی پیدا نکرد
همنام خارجی مدل شما رو نمیدونم مدل خودمم یکی از بچه های همین فروم پارسال ، دستش درد نکنه بهم گفت و گرنه فهمیدنش با این سایتهای ناقص و بی دروپیکر الجی کار حضرت فیله !!!!!
سلام
من یک پلیر می خواهم که
1- زیرنویس SRT فارسی را ساپورت کند
2- پورت USB داشته باشد
3- MKV را هم سا پورت کند.
اگرم خودش به اینترنت اتصال کنه فیلم دانلود کنه بد نیست
خارج از شوخی کسی مدلی و مارکی سراغ داره که این کار ها را انجام بده؟
داداش ما دربدر دنبال همینیم همه ایران و گشتیم نبوددددددد!
تنها دستگاه فعلی دنیا!که mkv و فرمت آینده!( wma ) با هر ریفریمی! با usb و hdmi - 1080p کاملا عالی پخش کنه ادستگاه DV-9570 PM الجی هست
که متاسفانه ساپورتش از str فارسی جالب نیست!یا بهتر بگم من هنوز راهشو پیدا نکردیم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون با آپدیت و یا تغیر فورمت زیرنویس یا ذخیره زیرنویس با حالت unicod,,,,,حل شدنی میتونه باشه........
اما از لحظ کیفیت!من یک هارد اکسترنال 1ترابایت به این دستگاه وصل کردمو جالبتر اینکه mkv با حجم 13 تا 18 گیگ به راحتی پلی میکنه اونم 1080p
ولی زیرنویس...؟!
سلام به همگی
من می خوام یه DVD player بگیرم اما موندم.1-می خوام اکثر فرمت ها رو بخونه.2-USB بخوره3-HDMI هم داشته باشه.
100 تومنم می خوام هزینه کنم. با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)