شما بهتره که بدی یه فلش بکنن . اینطوری خیلی مطمئن تره و خیالت هم راحت هست . . .
شما بهتره که بدی یه فلش بکنن . اینطوری خیلی مطمئن تره و خیالت هم راحت هست . . .
بله الانم میگم ...شما یه بار دیگه با دقت صحبتهای منو بخون ..!!! نوشتم با باتری گوشی مشکل دارم ؟؟؟!!!!!!!!!! یا نوشتم باتریش غیرطبیعیه ...؟؟؟
.
من چون تا الان همش نوکیا داشتم و نوکیا از نظر باتری خیلی بهتر از سامسونگه , به این صورت به سامسونگ عادت نکردم هنوز .. شاید اگه چندهفته بگذره به این باتریش عادت کنم و حالا حالاها نگهش دارم ...بازم میگم باتریش مشکلی نداره , من بهش عادت ندارم ... فرق این 2تا موضوع رو متوجه میشید ..؟؟؟؟
.
بازم یه بار دیگه برو بخون همونجا نوشتم هیچ عجله ای برای فروش ندارم اگه قیمت پائین بخوان بیخیال فروش میشم و نگهش میدارم درسته ...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما هم بهتره ندونسته حرفی نزنی ...!!
Last edited by Saman-tci; 04-08-2009 at 08:30.
سلام اقا سامان. اشتباه برداشت از من بوده و من ازتون عذرخواهی میکنم ولی نه من و نه دوستمون صباسیستم قصد ناراحت کردن شما رو نداشتیم. اقای صباسیستم هم باهاتون مزاح کردند.
دوستان اقا سامان درست میگند تمام مطالبی رو که گفتند در اون تایپیکم ذکر کردند. اشتباه برداشت از من بوده.
ضمن اینکه من جاداره همینجا از دوستمون اقا سامان تشکر کنم که با اینکه مدت کمیه این گوشی رو خریدند ولی سوالات بچه ها را توی این تایپیک جواب میدند.![]()
Last edited by mahroo_z1; 04-08-2009 at 11:29.
ايول . خوشم اومد اگه همه اينطوري اشتباهشونو ميپذيرفتن دنيا بهشت ميشد.
يه سوال: ميخواستم ببينم باتري گوشي شما مثل گوشي من همونيه كه عكسش با gsm
فرق داره( نوشته هاي قرمز رنگ نداره !!!! ) ؟؟؟؟؟ و روش نوشته made in korea خود باتريش كره اي هست ؟؟؟؟؟
Batry man daghighan mese gsmarenast
آقا سامان منم به خدا منظوری نداشتم . . .فقط شوخی کردم , اگه یه بار دیگه پست منو بخونین میفهمین که فقط قصدم شوخی بوده , همین . الان هم ازت معذرت میخوام . . .
![]()
دوست من , من عکس باتری گوشی شما رو ندیدم ولی برای منم با اونی که توی gsmarena زده فرق داره ..
ولی از یه چیزی مطمنم ... روزی که خریدم و برای آپدیت برده بودم پارس مایکروتل , اونجا باتری و شارژر رو با مسئول اونجا نشون دادم و ازش پرسیدم اینا اصل و اورجینال هستند یا نه ..؟
که ایشون تا باتری رو دیدند گفتن اصله نگران نباشید ...
.
دوست من خودت بهتر میدونی شرکت سامسونگ در کره هست پس باید مسلماً تمام قطعاتش هم Made in Korea باشه ...
حسن خان طبق گفتتون باتري گوشي شما اين شكليه (عكس بالا)
در صورتي كه باتري گوشي من اين شكلي نيست و فقط نوشته made in korea و نوشته هاي قرمز رنگ هم نداره.
دوستان ديگه ،sabasistem_co ، mahroo_z1 ، free magic و aran khanآيا باتري گوشي شما هم همين شكليه و آيا با باتري مشكل داريد ؟؟؟
سامان جان ميدونم اصل هست در اصل بودنش شكي نيست ولي ممكنه اين گوشي در سري هاي مختلف پخش
شده باشه كه از شانس ما اون سري كه باتريش بد بوده به ما افتاده !!!! ميگم بهتره يه باتري از همين مدلي كه
عكسش بالاست بگيريم ببينيم آيا تفاوتي در شارژ ايجاد ميشه يا نه ؟؟؟ بالاخره بايد يه جوري مشكل رو حل كرد ديگه .
شما وقتي باتري گوشيت شارژش فول شده از شارژ دربيار دوباره سريع بزن به شارژ ببين آيا دوباره شروع ميكنه به
شارژ كردن ؟؟؟ ( بقيه دوستان هم لطف كنيد امتحان كنيد جواب رو بگيد.)
از دوستان خواهش ميكنم به سوالات جواب بدن تا بتونيم مشكل رو حل كنيم.
ممنون![]()
Last edited by S E V E N; 04-08-2009 at 15:56.
نه باتری من این شکلی نیست نوشته قرمز و اینا نداره . . .
و من هم مشکل باتری دارماز اون یکی گوشیم ( ان82) هم زودتر باتری خالی میکنه
آره8 . وقتی فوله بعد دوباره میزنم به شارژ شروع میکنه به شارژ کردم ولی بعد از یه مین میگه فوله . . .
Last edited by sabasistem_co; 04-08-2009 at 13:51.
من قاب پشتی گوشی رو که باز میکنم روی باتری بزرگ نوشته SAMSUNG پائینش هم 4 تا شکل داره که روش ضربدر کشیده شده .... دور باتری یه نوار نقره ای رنگ هست که دورتادور باتری این رنگی هست ..
.
حالا مقایسه کنید .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)