تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 630 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

البته این حرف شما هم زیاد درست نیس
    من پارسال کانون که بودم با اینکه درس نمی خوندم ولی پشتیبانم خیلی حرص میخورد به جای من
    همه دبیرای مدرسه هم دلسوز نیستن اگه دلسوز بودن من پارسال پیشمو غیر حضوری نمی خوندم
    لطفا همه رو با هم یکی در نظر نگیرین
    به جای اینجور بحثا که کی خوبه کی بده ... درس بخونین
    من راجع به یه موضوع خاص صحبت کردم که خیلی کلیت داره !
    پشتیبان هم چه شما درس بخونین چه نخونین حرص می خوره ! چون به هر حال هر چی بیشتر درس بخونین به نفع اونه !
    راجع به درس خوندن هم باهاتون موافقم ! البته بحثم لازمه

بسیار خوشحالم که این بحث با رعایت کامل ادب از جانب دو طرف ادامه پیدا میکنه.امیدوارم مدیران به پاک کردن این پست ها دست نزنند.
    مثل خود بنده که پارسال رتبه ی 25000 منطقه یک رو آوردم.
    منم خوشحالم که بحث کاملا مودبانس و کاملا دوطرفه ! به خصوص رو رتبه ها !!!

قرار نیست هرکسی که اسمش میره توی کانون و کارت واسش چاپ میشه رتبه ی 3 رقمی بیاره !!!
    موافقم ! ولی کانون اینطوری نشون می ده ! طوری وانمود می کنه که هر کی می ره کانون حتما تک رقمی یا دو رقمی یا سه رقمی میاد بیرون !

مهمترین نکته : نمیدونم چرا تقریبا 100% کسانی که کانون نمیاند فکر میکنند که کانون کلاس درسی داره !!!واقعا چرا این فکر رو میکنید؟ کانون اصلا کلاس درسی نداره.کانون نمایندگی های خودش رو به آموزشگاه ها داده. مثلا در اصفهان آموزشگاه دکتر شفیعی نمایندگی کانون پسران و پارسایی نمایندگی دختران رو گرفته.
    ولی خود کانون یک کلاس هم از خودش نداره.(به غیر از دوران عید که اون هم روی هم رفته 5 الی 6 جلسه هستش)
    منم منظورم همون کلاسها بود که مستقیما زیر نظر کانونه ! نخبگان پارسایی هم که یه مدرسه زده بود و بعد از اون اتفاقاتی که افتاد آموزش و پرورش رسما درشو تخته کرد ! احتمالا دیگه مجوز مدرسه بهشون نمی دن ! آموزشگاهو نمی دونم ! اونم فکر نکنم دست کمی از مدرسش داشته باشه !

و اما منم می خوام یه مهمترین نکته بگم !
    حدف من از این بحث فقط این بود که بگم هر موسسه ای که می رید گول تبلیغاتشو نخورین ! هیچ آزمونی جای خود کنکورو نمی گیره و رتبه هایی که تو موسسات مختلف از آزمونهای مختلف می گیرید فقط و فقط درحکم یه سنجش سادس ! همین !
    من از کانون بدم میومد و این نفرت پارسال بیشتر شد چون پارسال یکی از بچه های مدرسمون به خاطر اینکه پشتیبان کانونش بهش گفته بود با این رتبش هیچ جا قبول نمیشه ، خودشو کشت ! به همین راحتی !
    pesarebaba2006 جان شما که خودت اصفهانی خبرشو داری حتما !
    حالا سوال من اینه : یه موسسه چقدر باید تبلیغات داشته باشه که یه نفر وقتی رتبه دلخواهشو نمی یاره تصور کنه دیگه همه چی تموم شده ؟! چرا کانون باید این تصورو تو کنکوری ها به وجود بیاره که موفق نشدن تو آزمونهای کانون = موفق نشدن تو کنکور ؟!
    این اتفاق ، اتفاق ساده ای نبود و هنوز هم نمی تونیم باورش کنیم !
    مسئول این اتفاق کیه ؟! غیر از تبلیغات منفی و ... چیز دیگه ای هم هست ؟!

اگه بحث به حاشیه رفت از همه عذرخواهی می کنم ! می خواستم یه نتیجه گیری کلی کنم !
    برای همه آرزوی موفقیت می کنم !

2. این کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه سری دارن پول درمیارن ماچی کاره ایم
    بیخی
    درس بخونید درس

4. این کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض تو ميتوني

ای بابا من رفته رفته دپرستر میشم

یکی منو بندازه از اینجا بیرون
    .
    .
    .
    .
    .
    ...........................
    به دادم برسید اهل کوفه
    .................................................. .................................................. ........................................
    نمیدونم تنبلیه بی حوصلگیه یه خوره ای افتاده به جونم کتابو باز میکنم میخونم بعد 15 مین کتابو پرت میکنم بعد حرص میخورم!
    عذاب وجدان میگیرم آخر روز میبینی بیشتر از 1 ساعت درس نخوندم....یکی چیزی بگه خب!

.................................................. .................................................. ........................................
    .
    .
    .

.
    .
    .

.
    .
    .
    .

.
    بر پدر کسی لعنت که 2 سال از عمرمو با کنکور خورد
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    : )

احسان جان شما مثل يه معتاد هستي كه ميخواد ترك بكنه . براي اين كار اول بايد مواد مخدر ( كامپيو تر و اينترنت ) رو از خودت دور بكني وگرنه وسوسه ميشي و بايد بشيني پاي منقل ( p30world ) . پيشنهاد ميكنم يك هفته بري كتابخونه تا اونجا ترك بكني و از مواد متنفر بشي . وقتي بري كتابخونه مجبوري درس بخوني چون كار ديگه اي نميتوني انجام بدي و كم كم ساعات مطالعه رو بالا مي بري .تو اين شرايط وقتي برگردي خونه حاضر نيستي وقت خودت رو تلف بكني و ميفهمي اين ساعات چقدر با ارزش هستند . البته اگر تفنني بزني مشكلي نداره ولي مواظب باش زياده روي نكني .

ببينم چه ميكني
    موفق باشي

6. این کاربر از Macushla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

ثبت نام اینترنتی دانشگاه از چه موقع شروع میشه ؟

روش و چگونگی ثبت نام رو یکی لطف کنه برام بگه
    اگه منظورتون ثبت نام دانشگاه آزاد هست که دفترچه رو که بگیرید تمام توضیحات مربوط به ثبت نام توش هست

ثبت نام دانشگاه آزاد هم از 15 تا 30 بهمن.

قبل از اینکه دفترچه بیاد ثبت نام اینترنتی نداره دوست عزیز ؟؟

پس اینی که میگن ثبت نام اینترنتی شروع شده چیه؟

پروفشنال mohsen_sir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بحث كانون داغ شدهها!!!
    ولي انصافاً با تجربه ها بيان وسط قضاوت كنن كه كانون آره يا نه

من 2 سال كانون بودم الان ميگم 10% پولي كه ميگيرن ارزشش رو بره من نداشت!

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

آقا یکی به داد ما برسه یه کتاب گرفتم به هرکی میگم میگه آشغاله شیمی فقط شیمی بازرگان خوب من آموزش شیمی 2 بازرگانو دارم انصافا خیلی باحاله هر صفر کیلومتری هم میتونه با این کتاب شیمی خفن یاد بگیره ولی مگه تو زمینه تست کتابا چقدر باهم فرق دارن مگه این تست بازرگان نسبت به گاج چه تفاوتهایی داره ؟؟ یعنی این کتاب ارزش تست زدن نداره؟؟؟؟؟ عذاب وجدان گرفتم!!!!!!
    من خودم از طرفداران سرسخت شيمي بازرگان هستم
    ولي به حرف بقيه زياد توجه نكن
    ببين خودت با كدوم كتاب حال ميكني
    ما كنكوريها هم يه عادت بدي داريم كه خيلي دهن بين هستيم
    يعني طرفي كه شايد 1 بارم گاج رو نديده مياد ميگه آشغاله،اون وقته كه ما ميزنيم تو سرمون كه اي بابا ديگه نميتونم شيمي رو 100 بزنم
    يا مثلا رتبه 1 كنكور مياد ميگه فلان كتاب خوبه ماهم بايد بريم همونو بخريم تا 100% بزنيم
    باور كنيد اينجوري نيست
    باز به نظر من در اين مورد خود آقاي فولادي كه در اين تاپيك حضور فعال دارن صحبت كنند بهتره

10. 2 کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من خودم از طرفداران سرسخت شيمي بازرگان هستم
    ولي به حرف بقيه زياد توجه نكن
    ببين خودت با كدوم كتاب حال ميكني
    ما كنكوريها هم يه عادت بدي داريم كه خيلي دهن بين هستيم
    يعني طرفي كه شايد 1 بارم گاج رو نديده مياد ميگه آشغاله،اون وقته كه ما ميزنيم تو سرمون كه اي بابا ديگه نميتونم شيمي رو 100 بزنم
    يا مثلا رتبه 1 كنكور مياد ميگه فلان كتاب خوبه ماهم بايد بريم همونو بخريم تا 100% بزنيم
    باور كنيد اينجوري نيست
    باز به نظر من در اين مورد خود آقاي فولادي كه در اين تاپيك حضور فعال دارن صحبت كنند بهتره
    محسن اينقدر «آقاي فولادي»، «آقاي فولادي» نکن لطفاً!

کاملاً حرف درستيه؛ من به شخصه برام ثابته که اگه اين کتاب‌ها درست خونده و استفاده بشن نتيجشون با هم فرقي نداره. (يه سوال از بچه‌هاي رتبه خوب بکنين مي‌بينين که واقعاً کتابهاي متفاوتي رو مي‌خوندن)

يه بحث ديگه همين دهن‌بين بودن بچه‌هاست که البته به خاطر فشاري که روشون هست بهشون حق مي‌دم. اين وسط بايد آدم خودش رو ببينه. ممکنه براي يکي ديفرانسيل خوشخوان خوب باشه ولي براي من که ديفرانسيلم ضعيفه خوب نباشه. حالا چرا من بايد فقط بخاطر اينکه فلاني اينو کار مي‌کنه برم بخرمش؟ اينطوري هم از کتابي که در سطح خودمه مي مونم و هم کتاب سخت‌تره رو نمي تونم درست کار کنم.

يا مگه بعضي از کتاب‌ها از آسمون نازل شدن که بايد حتماً اونا رو خوند؟ البته شايد کتابي برتريهايي داشته باشه، ولي قرار نيست که لزوماً مثل تست‌هاي اون بياد که، يا حتماً مجبور باشيم اونو بخونيم.

بچه‌ها شديداً توصيه مي‌کنم دنبال اينکه فلان کتاب بهتره و فلان کتاب بدتره توي اين زمان از سال نباشيد؛ هر چي داريد رو خوب کار کنيد باور کنيد کافيه؛ حداکثر وقتي ديديد روي يکي مسلط شديد بريد کتاب بعدي که سطحش بالاتره.

درس بخونين، خودتون رو درگير اين دهن‌بيني‌ها نکنين!

خاطره:
    يک روز زمستاني در مدرسه:

ـ سلام سجاد، فيزيک خوشخوان رو ديدي؟
    ـ نه.
    ـ من دارم مي‌زنم، خيلي سوالاش خفنه.
    ـ ... آفرين.
    ـ تو چي مي‌زني؟
    ـ آبي قلم‌چي
    ـ [با لحن تمسخر بخوانيد] زيادي آسون نيست؟
    ـ ما بضاعتمون در همين حده!
    ـ ولي اين خوشخوان رو بزن؛ خيلي عاليه‌ها!
    ـ‌ بي‌خيال؛ به درد من نمي‌خوره.

[چند ماه بعد]
    خودتان حدس بزنيد!

12. 10 کاربر از hackerboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

و اما در مورد كانون....
    نتيجه گيري اوليه از صحبت هاي دوستان:اينجا اكثر كسايي كه در مورد قلم چي صحبت كردند جزو 2 دسته بودند.يا موافق يا مخالف
    اما من با يه سري كاراي كانون موافقم و يه سري مخالف.
    من خودم 2 سال عضو قلم چي بودم و بايد اذعان كنم كه كانون براي كساني خوبه كه نميتونن برنامه ريزي درست و حسابي داشته باشند و دانش آموزاي متوسط به پاييني هستند
    و هميشه نياز دارن كه يكي اونارو به سمت جلو هل بده.(اكثر اين افراد هم كسايي هستند كه واقعا عاشق درس نيستن)
    اما برنامه ي كانون براي افرادي كه خودشون درس خون هستند تفاوت چنداني نداره.يعني نوع برنامه طوري هست كه اگه خود اون بچه درسخون هم ميخواست برنامه بريزه همين جوري برنامه ميريخت!!
    قلم چي هم مثل ساير موسسات نقاط ضعف و قوت داره كه من اونايي رو كه خودم در طول اين 2 سال ديدم رو مينويسم.اول هم نقاط قوتش رو مينويسم كه نگين طرف عينك بدبيني زده:
    نقاط قوت:
    يكي از خوبيهاي كانون برنامه ريزي خوب و اصولي اونه كه فرصت جبران رو براي دانش آموزان متوسط به پايين فراهم ميكنه
    حسن ديگه ي كانون جامعه آماري بالايي هست كه داره و همچنين كارنامه ي جامعي هست كه روز آزمون ارائه ميده.البته نبايد از اين نكته غافل شد كه خيلي از كسايي كه ميان قلم چي نقش سياهي لشكر رو ايفا ميكنن.يعني فقط دلشون خوش هست كه ميان كانون(اينا همون كسايي هستند كه وسط كار آزمون ها رو ول ميكنن (مثل خود من در سال گذشته))
    نقاط ضعف:
    تبليغات بيش از حد كه واقعا گاهي اوقات كفر آدم رو درمياره.چون ما جزو كساني هستيم كه حضور در كانون رو حس كرديم و ميدونيم از اين خبرها نيست.من خودم تصميم داشتم امسال ديگه كانون نرم(الان هم نرفتم)اما وقتي 1 بار با دوستم رفتم كانون آنچنان مخم رو شست و شو دادن كه ميخواستم همونجا اسمم رو بنويسم
    اما وقتي اومدم خونه و فكر كردم ديدم واقعا تبليغاتشون فقط و فقط براي پول هستش
    يكي ديگه از ضعف ها استفاده ي بي مورد از سوال هايي هست كه در كتاب هاي كانون وجود داره،يعني يه دانش آموز عاقل متوجه ميشه كه دليل استفاده از سوالات كتابهاي دوسالانه و آبي و زرد و سبز فقط و فقط فروش كتاب هاي كانونه
    تا جايي كه من اطلاع دارم اكثر كتابهاي كانون توسط كساني تاليف ميشه كه واقعا در كارشون تخصصي ندارن(معمولا هم دانشجو هستن)
    و اما ضعف ديگه پشتيبان هاي كانون هستن كه معمولا آدمايي هستن كه هيچ نوع مهارتي در زمينه ي مشاوره و برنامه ريزي و اين چيزا ندارند و بعد يه مدت صحبت هاشون به قدري براي دانش آموز خسته كننده و تكراري ميشه كه دانش آموز تصميم ميگيره به تلفنش جواب نده!!
    و...........
    به هر حال اين چيزايي بود كه من توي اين 2 سال از كانون ديدم.مطمئنا حرفهاي من هم مخالفت هايي رو به دنبال داره
    فقط يه خواهش:منطقي برخورد كنيد و فقط به خاطر اينكه آزمون هاي كانون رو شركت ميكنيد يا شركت نميكنيد جواب نديد

14. 3 کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مگه تو این فروم فولادی قلعه هم هست...؟؟؟
    رتبه 1 کنکور و فروم بازی!!!!!!!!!!!!!!!!11

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مگه تو این فروم فولادی قلعه هم هست...؟؟؟
    رتبه 1 کنکور و فروم بازی!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •