من راجع به یه موضوع خاص صحبت کردم که خیلی کلیت داره !![]()
پشتیبان هم چه شما درس بخونین چه نخونین حرص می خوره ! چون به هر حال هر چی بیشتر درس بخونین به نفع اونه !
راجع به درس خوندن هم باهاتون موافقم !البته بحثم لازمه
منم خوشحالم که بحث کاملا مودبانس و کاملا دوطرفه ! به خصوص رو رتبه ها !!!![]()
![]()
موافقم ! ولی کانون اینطوری نشون می ده ! طوری وانمود می کنه که هر کی می ره کانون حتما تک رقمی یا دو رقمی یا سه رقمی میاد بیرون !قرار نیست هرکسی که اسمش میره توی کانون و کارت واسش چاپ میشه رتبه ی 3 رقمی بیاره !!!![]()
منم منظورم همون کلاسها بود که مستقیما زیر نظر کانونه ! نخبگان پارسایی هم که یه مدرسه زده بود و بعد از اون اتفاقاتی که افتاد آموزش و پرورش رسما درشو تخته کرد ! احتمالا دیگه مجوز مدرسه بهشون نمی دن ! آموزشگاهو نمی دونم ! اونم فکر نکنم دست کمی از مدرسش داشته باشه !مهمترین نکته : نمیدونم چرا تقریبا 100% کسانی که کانون نمیاند فکر میکنند که کانون کلاس درسی داره !!!واقعا چرا این فکر رو میکنید؟ کانون اصلا کلاس درسی نداره.کانون نمایندگی های خودش رو به آموزشگاه ها داده. مثلا در اصفهان آموزشگاه دکتر شفیعی نمایندگی کانون پسران و پارسایی نمایندگی دختران رو گرفته.
ولی خود کانون یک کلاس هم از خودش نداره.(به غیر از دوران عید که اون هم روی هم رفته 5 الی 6 جلسه هستش)
و اما منم می خوام یه مهمترین نکته بگم !
حدف من از این بحث فقط این بود که بگم هر موسسه ای که می رید گول تبلیغاتشو نخورین ! هیچ آزمونی جای خود کنکورو نمی گیره و رتبه هایی که تو موسسات مختلف از آزمونهای مختلف می گیرید فقط و فقط درحکم یه سنجش سادس ! همین !
من از کانون بدم میومد و این نفرت پارسال بیشتر شد چون پارسال یکی از بچه های مدرسمون به خاطر اینکه پشتیبان کانونش بهش گفته بود با این رتبش هیچ جا قبول نمیشه ، خودشو کشت !به همین راحتی !
pesarebaba2006 جان شما که خودت اصفهانی خبرشو داری حتما !
حالا سوال من اینه : یه موسسه چقدر باید تبلیغات داشته باشه که یه نفر وقتی رتبه دلخواهشو نمی یاره تصور کنه دیگه همه چی تموم شده ؟! چرا کانون باید این تصورو تو کنکوری ها به وجود بیاره که موفق نشدن تو آزمونهای کانون = موفق نشدن تو کنکور ؟!
این اتفاق ، اتفاق ساده ای نبود و هنوز هم نمی تونیم باورش کنیم !
مسئول این اتفاق کیه ؟! غیر از تبلیغات منفی و ... چیز دیگه ای هم هست ؟!
اگه بحث به حاشیه رفت از همه عذرخواهی می کنم ! می خواستم یه نتیجه گیری کلی کنم !
برای همه آرزوی موفقیت می کنم !![]()