ما 360 باز ها چقدر بد شانسیما. هیچ جور نمیتونیم درست کنیم بازی رو
ما 360 باز ها چقدر بد شانسیما. هیچ جور نمیتونیم درست کنیم بازی رو
ینی میخوای بگی با کارت گرافیکم مشکلی نداره اصلا؟؟؟؟؟
بعدش این سی پی یوهایی که میگی قیمتش چنده؟(من تهرانم)
نه گرافیک مشکل نداره چون زده good ماله منم زده good . برا cpu فکر کنم 3.2 فول 35 یشتر نباشه اون 2.8 باید حداقل 10 بردارن برو پاساژایران پر دست دوم فروش همشونم دارن کلشو بگرد ارزونترنشو بردار
oun option file chand safhe pish lige engilis va lebasasho dorost mikone betore kamel
tarze estefadasham sadast file ro az zip dar biar
mohatviate foldereho hamaro to foldere save bazi to my documentet copy kon
bad boro halesho bebar
دوستانی که با بازی توی مد become a legend و مستر لیگ و چمپیونز لیگ مشکلی نداشتند بگن که بازی رو از کدوم شرکت خریدن؟
یعنی اونایی که مد become a legend رو بیشتر از 1 فصل رفتن و نپرید بیرون.
مرسی از راهنمایتون.pishmacola اقا بهادر راست گفت خودمون باید دست بکار بشیم ولی بازم اگه کسی برای 360 پچ پیدا کرد بذاره لطفا خیلی ممنون.یا علی
az man mishnavi yekam pol bihstar kharj kon va systemeto 2 hastei kon
chon alan age ye poli bedi chad vaght bad baz majbur mishi ghate avaz koni ke vase sysetmaye ghadimi dige ghate no sakhte nemsihe va nist tu bazar
2 hastei kon systemeto ba ye kart gerafice pci experes ta hade aghal chand sal rahat bashi
va taze age khasti ghate ezafe koni nosh bashe to bazar
alan age kheili shans biar ye cpu 3 full giret miad ke bazam langet mizare ta daste dovom
az westgame begir
فکر کنم پیکسل هم خوبه بازیاش مشکل نداره
دوستان همگی فعلا خداحافظ به خاطره همه مطالب ممنون.فعلا یا علی![]()
با سلام مجدد
Rmv3x عزیز ممنون بابت اون راهنمایی ولی یک سوال دیگه اونجور که مشخصه لباس تیمهای اسپانیایی تو اون فایل درست نیست میخوام اینو بپرسم ایا بعد از اینکه فایل را کپی کردم تو پوشه سیو بازی بعد از مدتی پچ تیمهای اسپانیایی هم اومد انو هم بریزم تو سیو بازی مشکلی پیش نمیاد؟؟؟مثلا سیوها قاطی نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)