سلام..
والا چه عرض کنم!!!فعلا که همین پر مصرف بی کیفیت هم گیر ما ها نمیاد!!اگر دوست نداره بگید بفرسته اینطرف سمت ما!!!!
اما بهر حال هیچ چیز کامل نیست..
والا چه عرض کنم!!!فعلا که همین پر مصرف بی کیفیت هم گیر ما ها نمیاد!!اگر دوست نداره بگید بفرسته اینطرف سمت ما!!!!
اما بهر حال هیچ چیز کامل نیست..
ما توی ایران اونقدر ماشینهای بی کیفیت و پر مصرف تولید داخل سوار شدیم که دیگه داشتن یه فورد ماستنگ جی تی 35 هزار دلاری برامون میتونه عین داشتن یه پورشه کاررا جی تی 3 یا مکلارن اف 1 باشه .
مصرف 12 لیتر برای یه موتور 5 لیتری 8 سیلندر در مقابل مصرف موتور 1800 سی سی پژو 405 که نزدیک 9 لیتر هستش برای ما زیاد نیست
ولی در مقایسه با یه پولو که هم هزینه پایینی داره هم مصرف کمی توی آمریکا اقتصادی هستش
با توجه به اینکه پولو میتونه دیزلی باشه و سوخت کمتری هم مصرف کنه و بنزین اونجا چندین دلار قیمت داره و هزینه زندگی هم بالا هستش .
پس هیچوقت ایران رو با آمریکا مقایسه نکن اونجا انقدر ماشین با کیفیت بالا باید باشه که شاید سواری یه ماستنگ با محور عقب یکپارچه زیاد به مزاج کسی که میتونه با همون هزینه یه نیسان 370 راحت و با کیفیت بخره زیاد خوش نباشه ولی واسه منی که الان بهترین ماشین در دسترس تا حدودی اسپرتی همین 206 هاچبک معمولی هستش یه ماستنگ خیلی ارزش داره .
سلام
دقیقا چیزی که من میخواستم بگم..عالی بود...
سیر از گرسنه خبر نداره..سواره از پیاده...
دوستم کانادا زندگی میکنه میگه به تعداد زانتیا توی خیابانهای ایران اونجا ماستنگ کبرا میبینی...
حتما چیز خوبیه که با اینهمه حسابگری و قیمتها و هزینه ها بازم سراغش رفتن..
سال نو رو به همگی تبریک عرض میکنم....
راستی دوستان یه ایمپالا بسیار تمیز پیدا کردم دارم تمام سعی م رو میکنم که بخرمش....الدزمبیل رو گذاشتم برای فروش اونم تازه زیر قیمتی که خریدیم...میخوام تا اون ایمپالا رو نفروخته برم بخرمش...
اولدزمبیل چند میگی؟
ای ول همه پولات رو خرج ماشین بکن
محمد با این وضعی که تو دار بهتره این کاما رو رو هم بفروشی
تو اینو نمیخوای جمش کنی
سلام
یه چنتا عکس بزار ببینیم
یا حداقل مدلشو بگو
چند میگه
دودره یا چهار دره
موتورش چیه
Last edited by TopGear; 30-03-2010 at 22:07.
الدز رو 4 قیمت گذاشتم خدایی بیشتر خریدیم ولی دیونه این ایمپالا شدم برای همین قیمت رو پایین زیر فی گذاشتم البته بیمه اش هم تموم شده...
چرا به خدا کامارو رو خیلی دوستش دارم ولی چیکار کنم که الان درآمد ندارم بابام هم میگه خودت باید پولش رو در بیاری..
عکس از ندارم...
مدل 76
میگه 6
چهار دره..
موتور 8 سیلندر
ولی خیییییییییلی تمیزه..
=====
=====
کامارو جان دستور داد مشخصات الدز مبیل رو بزارم....:
الدزمبیل کاتلاس سوپرمی بروگهام
مدل 1978
8 سیلندر 305 کارب 4 دهنه
گیربکس 350
از لحاظ امکانات فول همه چی داره کروز کنترل-شیشه برقی-فرمان بشکن-قفل مرکزی و.......
ماشین یکم خورده کاری داره
فوقولاده کم کاره و بدنه واقعآ قشنگی داره...
رنگ درجه 1 روش خورده و توسط یکی از بهترین نقاش های اصفهان رنگ شده(رضا کوری)
تودوزی زاپاس موکت کف سقف و حتی چرم سقف هم فابریکه و سالم...
داشبوردش تا حالا تعمیر نشده و 2 تا ترک کوچیک داره که البته پیدا نیست....
ساعت ماشین سالمه و در حال کار...
فقط یکم خورده کاری داره کمتر از 1 تومن خرج داره که اگه کسی خرجش کنه واقعآ ماشین تکی میشه چون از لحاظ امکانات همه چی داره به اضافه اینکه 2 دره و 8 سیلندر...منظورم اینه که همه چی تمومه....
ماشین رو آگهی کردم تو سایت ایران ماشین میتونید چندتا عکسهاش رو اونجا ببینید...
چند تا عکس هم فردا میزارم براتون...
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------
الدز رو 4 قیمت گذاشتم خدایی بیشتر خریدیم ولی دیونه این ایمپالا شدم برای همین قیمت رو پایین زیر فی گذاشتم البته بیمه اش هم تموم شده...
چرا به خدا کامارو رو خیلی دوستش دارم ولی چیکار کنم که الان درآمد ندارم بابام هم میگه خودت باید پولش رو در بیاری..
عکس از ندارم...
مدل 76
میگه 6
چهار دره..
موتور 8 سیلندر
ولی خیییییییییلی تمیزه..
=====
=====
کامارو جان دستور داد مشخصات الدز مبیل رو بزارم....:
الدزمبیل کاتلاس سوپرمی بروگهام
مدل 1978
8 سیلندر 305 کارب 4 دهنه
گیربکس 350
از لحاظ امکانات فول همه چی داره کروز کنترل-شیشه برقی-فرمان بشکن-قفل مرکزی و.......
ماشین یکم خورده کاری داره
فوقولاده کم کاره و بدنه واقعآ قشنگی داره...
رنگ درجه 1 روش خورده و توسط یکی از بهترین نقاش های اصفهان رنگ شده(رضا کوری)
تودوزی زاپاس موکت کف سقف و حتی چرم سقف هم فابریکه و سالم...
داشبوردش تا حالا تعمیر نشده و 2 تا ترک کوچیک داره که البته پیدا نیست....
ساعت ماشین سالمه و در حال کار...
فقط یکم خورده کاری داره کمتر از 1 تومن خرج داره که اگه کسی خرجش کنه واقعآ ماشین تکی میشه چون از لحاظ امکانات همه چی داره به اضافه اینکه 2 دره و 8 سیلندر...منظورم اینه که همه چی تمومه....
ماشین رو آگهی کردم تو سایت ایران ماشین میتونید چندتا عکسهاش رو اونجا ببینید...
چندتا عکس الدزمبیل رو میتونید اینجا ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
قربونت محمد جان
زد به مخم به دادشم بگم بیایم این اولدزمبیل رو بخریم :خخخخ
ولی حیف اون کامارو هستش الان بخوابونیش زیر آفتاب و بارون
فکر میکنم اینو میخوای بخری
موتورشم 454 !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by TopGear; 31-03-2010 at 13:16.
علی بیا تو این اولدزمبیل محمد رو بخر
خیلی خوب میگه ها
من چشمم دنبال کامارو محمد هستش ولی خب دلم نمیاد ماشین محبوب دوستم رو از دستش بقاپم .
البته ایمپالای 73 محمدینا هم ماشین خوبی هستش محمد احیانا اون رو نمیفروشین؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)