سلام.گفتم عزیز بارها پاک کردم ولی مشکل پا برجاست.اروری که میده را فرستادم.اونو میشه ببینی.شاید از adsl باشه.نظرت چیه؟
سلام.گفتم عزیز بارها پاک کردم ولی مشکل پا برجاست.اروری که میده را فرستادم.اونو میشه ببینی.شاید از adsl باشه.نظرت چیه؟
سلام
مسنجر من با پخش کل فایلهای فلش گونه مثل IMenviroment ، Audible و ...مشکل داره ..همیشه هم وقتی لاگین میگنم خطای
an error occured in ...plugin میده ...فلش پلیر هم واسه ie نصب کردم روی خود ie کار هم میکنه ولی مسنجر مشکل داره...کسی راه حلی واسش میدونه؟
10 رو نصب کن.. و از موزیلا استفاده کنین..
سلام .
1- از کجا میشه فهمید که توی Ignore List طرف مقابل قرارداریم یا نه ؟
2- آیا میشه فهمید کسی که ID ما رو Add کرده الان داره با کی چت میکنه ؟
برای سوال 1 : راه خاصی وجود نداره ؛ ولی با دو تا آیدی بالا بیان و تست کنین ؛ یکی آیدی همون باشه که
شک دارین ایگنور شده...
جواب 2 : نه ؛ اینی که شما میگین امکان نداره..
سلام بچه ها...بچه ها من زیاد چت نمیکنم..یعنی حوصلشو ندارم.اگه سوالم ابتداییه شرمنده..
.الان به یه مشکلی برخوردم...من یه سری مسیج مهم داشتم و الان رفتم دیدم و sign out کردم..و یه چیزی یادم رفت نگاه کنم الان رفتم دیگه چیزی نیست..clear کرده...دیگه راهی وجود نداره بشه دوباره اونا رو دید؟
آب رفته به جوی باز نمیگردد
شما از تو تنظمیات یاهو باید آرشیو را طوری تنظیم کنید که همیشه ذخیره بشه
تنظمیات و جملات کاملا ساده است![]()
خیلی ممنون//
آره رفتم دیدم...واسه همین گفتم راه دیگه ای هست یا نه...
اون طرف که مسیج گذاشت واسم الان مرده...هی خدا..اینم از شانس من![]()
سلام به همگی
من با adsl به اینترنت وصل هستم و از yahoo messemger نسخه 8.1 استفاده می کنم.
نمی دونم چرا با هر آی دی ای می خوام وصل بشم بعد از زدن دکمه sign in یه لحظه این شکلکه می خنده یعنی وصل شده و بعد از چند ثانیه دوباره قطع میشه.
این آیکون کنار ساعت که همش خوابه!!!
مشکل از کجاست؟؟؟
اول این کار رو انجام بده . بعد یاهو رو پاک کن و ورژن 10 رو بنصب . ( اول یاهوی قبلی رو uninstall کن حتما )
اگه نشد پس پورت یاهوی شما چیلتر شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)