تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 1004 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

پروفشنال Gune Baxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    آنا یوردوم

پيش فرض

Gune Baxanجان اینجا یه جوی پیش اومده از بس این مکس نت و رسانت وضعشون خرابه به هرکی میگی میگه بابا 100 رحمت به مخابرات هیچکس دلش نمی خواهد بهشون ناخونک بزنه اما من اون روز رفتم پیش اقای *** بهش یه چیزایی گفتم از خجالت اب شدن رفتن زیر زمین گفتم اگه نرم خیال میکنن هیچی حالیمون نیست از اون موقع یک چند تا تحولی که شده یکی ip conflict ها درست شده و دیگه اینکه هم به تلفنها جواب میدن و هم یه کم زودتر از قبل تلفونهارو برمیدارن
    آره خوب، انتخاب ما شده انتخاب بین بد و بدتر. تا حالا من هر چی زنگ زدم جواب دادن، ولی همیشه جوابشون اینه که "اینجا مشکلی نیست، سیستمتون رو چک کنید."

2. 2 کاربر از Gune Baxan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

همیشه جوابشون اینه که "اینجا مشکلی نیست، سیستمتون رو چک کنید."
    اینجاست که باید به اون طرف گفت خوب الاغ جون منم میدونم که اونجا همیشه همه چیز خوبه و مشکلی نیست!!!
    مساله اینه که چرا پینگ و سرعت از مخابرات تا مودم ما اینطوری بهم میریزه؟

من یه کمی با تنظیمات مودم ور رفتم، چند تا کار انجام دادم،حالا پینگ 4.2.2.4 واسه من خیلی خوبه حدود 200ms
    در یک فرصت مناسب بصورت تصویری آموزشش رو میذارم اینجا،انشاالله که به درد دوستان بخوره

کسی می دونه از کجا میشه فهمید یه IP در شبکه دینامیکِ یا استاتیک؟؟؟
    Last edited by urumchi; 19-12-2011 at 20:57.

4. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

1

اینجاست که باید به اون طرف گفت خوب الاغ جون منم میدونم که اونجا همیشه همه چیز خوبه و مشکلی نیست!!!
    مساله اینه که چرا پینگ و سرعت از مخابرات تا مودم ما اینطوری بهم میریزه؟

من یه کمی با تنظیمات مودم ور رفتم، چند تا کار انجام دادم،حالا پینگ 4.2.2.4 واسه من خیلی خوبه حدود 200ms
    در یک فرصت مناسب بصورت تصویری آموزشش رو میذارم اینجا،انشاالله که به درد دوستان بخوره
    احسنت urumchi جان اگه بتونید اینکار رو بکنیدخیلی خوب میشه مثل اینکه 100 دفعه رفتید مکه برگشتید ملت بیچاره این همه پول میدن اینم سرویس دهیشونه لااقل با یک کمی دستکاری در تنظیمات مودم مثل بهینه سازی ارسال پاکت ها شاید بتونیم اندکی وضعیت نت رو بهتر کنیم اگه نرم افزاری هم بود که تونسته امتهانش رو خوب پس بده اونو معرفی کنید تا دوستان استفاده کنند چه صوابی از این بالاتر استاد .

6. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

کسی می دونه از کجا میشه فهمید یه IP در شبکه دینامیکِ یا استاتیک؟؟؟[/QUOTE]

اي پي استاتيك(Static IP) آي پي هست كه در هر بار اتصال به اينترنت ثابت ميماند. براي داشتن اين نوع اي پي بايستي اين نوع سرويس را از ISP خود درخواست نماييد و احتمالا هزينه بر خواهد بود.

آي پي ديناميك (Dinamic IP) كه اكثريت مردم از اين نوع اي پي استفاده ميكنند در هر بار اتصال به اينترنت تغيير مي‌كند.

به اینترنت وصل شوید و با دستور ipconfig ای پی تون رو چک کنید و سپس دیسکانکت شوید و دوباره بعد از وصل شدن با دستور msconfig ای پی تون رو چک کنید اگه فرقی کرد به احتمال زیاد ایپی تون دینامیک هست اگه فرقی نکرد یعنی تو مخابرات هوای شما رو دارن و بهتون ای پی استاتیک دادند که با حال و اوصاف کنونی خیلی خیلی بعیده

8. 2 کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اي پي استاتيك(Static IP) آي پي هست كه در هر بار اتصال به اينترنت ثابت ميماند. براي داشتن اين نوع اي پي بايستي اين نوع سرويس را از ISP خود درخواست نماييد و احتمالا هزينه بر خواهد بود.

آي پي ديناميك (Dinamic IP) كه اكثريت مردم از اين نوع اي پي استفاده ميكنند در هر بار اتصال به اينترنت تغيير مي‌كند.

به اینترنت وصل شوید و با دستور ipconfig ای پی تون رو چک کنید و سپس دیسکانکت شوید و دوباره بعد از وصل شدن با دستور msconfig ای پی تون رو چک کنید اگه فرقی کرد به احتمال زیاد ایپی تون دینامیک هست اگه فرقی نکرد یعنی تو مخابرات هوای شما رو دارن و بهتون ای پی استاتیک دادند که با حال و اوصاف کنونی خیلی خیلی بعیده

بله منم همه اینایی که نوشتین رو میدونستم منظورم اینه که از کجا میشه فهمید یه آی پی مثل 2.187.64.1 استاتیکِ یا دینامیک؟ ISP ها یه رنج آی پی میخرن و همونارو به مشترکاشون میدن،حالا یه نفر هم استاتیک بخواد باز هم از همون آی پی ها بهش میدن. کلا من که بعید میدونم کسی خارج از ISP بتونه اینو متوجه بشه

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تو مودم های قدمی تر یه بخشی بود که به دقیقه و ساعت زمان وصل بودن به اینترنت رو تو روتر مودم نشون میداد ولی الان هر چی میگردم تو مودم جدید نیست میشه با دستوری تو داس به این زمان دسترسی داشت یا نه راهی نیست ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تو مودم های قدمی تر یه بخشی بود که به دقیقه و ساعت زمان وصل بودن به اینترنت رو تو روتر مودم نشون میداد ولی الان هر چی میگردم تو مودم جدید نیست میشه با دستوری تو داس به این زمان دسترسی داشت یا نه راهی نیست ؟
    کارت شبکه نشون نمیده؟

12. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

چرا سعید جان نشون میده یعنی میگی همون زمان وصل بودن اینترنته ؟ اگه اینطوری باشه که قطعی های من تا حدودی رفع شده از جمعه هم وضعیت خیلی بهتر شده . فقط یه مشکلی که هست برای من SNR Margin حدودای 9 یا 10 میده بعضی اوقات هم 6 که با مکس نت حرف میزدم میگفت باید روی 20 باشه در حقیقت مشکل من نویز تلفنه . نمیدونم چیکار باید بکنم حتی پورت مخابرات رو هم عوض کردن ولی فایده نداشته

14. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

بله منم همه اینایی که نوشتین رو میدونستم منظورم اینه که از کجا میشه فهمید یه آی پی مثل 2.187.64.1 استاتیکِ یا دینامیک؟ ISP ها یه رنج آی پی میخرن و همونارو به مشترکاشون میدن،حالا یه نفر هم استاتیک بخواد باز هم از همون آی پی ها بهش میدن. کلا من که بعید میدونم کسی خارج از ISP بتونه اینو متوجه بشه
    بلی کاملا حق با شماست الان داشتم با یکی از دوستهام صحبت میکردم ایشون هم حرف شما رو تایید کرد گفت که

Static بودن يا Dynamic بودن IP كاربران به نوع تعريف و نوع سرويسي هست كه ISP انجام مي‌دهد (به قول شما یه چند

تا ای پی خریدن از همونها بهمون میدن در واقع غیر از اون چند تا ای پی چیز دیگه ای بهمون نمیدن چرخه دور اون چند تا

ای پی هست اما ایشون گفتند که ادرس ای پی سایتها 100 استاتیک هست

16. این کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

چرا سعید جان نشون میده یعنی میگی همون زمان وصل بودن اینترنته ؟ اگه اینطوری باشه که قطعی های من تا حدودی رفع شده از جمعه هم وضعیت خیلی بهتر شده . فقط یه مشکلی که هست برای من SNR Margin حدودای 9 یا 10 میده بعضی اوقات هم 6 که با مکس نت حرف میزدم میگفت باید روی 20 باشه در حقیقت مشکل من نویز تلفنه . نمیدونم چیکار باید بکنم حتی پورت مخابرات رو هم عوض کردن ولی فایده نداشته
    شما splitter رو کجا وصل کردین کنار مودمه یا دم در ورودیه خونه است؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •