آره خوب، انتخاب ما شده انتخاب بین بد و بدتر. تا حالا من هر چی زنگ زدم جواب دادن، ولی همیشه جوابشون اینه که "اینجا مشکلی نیست، سیستمتون رو چک کنید."
آره خوب، انتخاب ما شده انتخاب بین بد و بدتر. تا حالا من هر چی زنگ زدم جواب دادن، ولی همیشه جوابشون اینه که "اینجا مشکلی نیست، سیستمتون رو چک کنید."
اینجاست که باید به اون طرف گفت خوب الاغ جون منم میدونم که اونجا همیشه همه چیز خوبه و مشکلی نیست!!!
مساله اینه که چرا پینگ و سرعت از مخابرات تا مودم ما اینطوری بهم میریزه؟
من یه کمی با تنظیمات مودم ور رفتم، چند تا کار انجام دادم،حالا پینگ 4.2.2.4 واسه من خیلی خوبه حدود 200ms
در یک فرصت مناسب بصورت تصویری آموزشش رو میذارم اینجا،انشاالله که به درد دوستان بخوره
کسی می دونه از کجا میشه فهمید یه IP در شبکه دینامیکِ یا استاتیک؟؟؟
Last edited by urumchi; 19-12-2011 at 20:57.
احسنت urumchi جان اگه بتونید اینکار رو بکنیدخیلی خوب میشه مثل اینکه 100 دفعه رفتید مکه برگشتید ملت بیچاره این همه پول میدن اینم سرویس دهیشونه لااقل با یک کمی دستکاری در تنظیمات مودم مثل بهینه سازی ارسال پاکت ها شاید بتونیم اندکی وضعیت نت رو بهتر کنیم اگه نرم افزاری هم بود که تونسته امتهانش رو خوب پس بده اونو معرفی کنید تا دوستان استفاده کنند چه صوابی از این بالاتر استاد .![]()
کسی می دونه از کجا میشه فهمید یه IP در شبکه دینامیکِ یا استاتیک؟؟؟[/QUOTE]
اي پي استاتيك(Static IP) آي پي هست كه در هر بار اتصال به اينترنت ثابت ميماند. براي داشتن اين نوع اي پي بايستي اين نوع سرويس را از ISP خود درخواست نماييد و احتمالا هزينه بر خواهد بود.
آي پي ديناميك (Dinamic IP) كه اكثريت مردم از اين نوع اي پي استفاده ميكنند در هر بار اتصال به اينترنت تغيير ميكند.
به اینترنت وصل شوید و با دستور ipconfig ای پی تون رو چک کنید و سپس دیسکانکت شوید و دوباره بعد از وصل شدن با دستور msconfig ای پی تون رو چک کنید اگه فرقی کرد به احتمال زیاد ایپی تون دینامیک هست اگه فرقی نکرد یعنی تو مخابرات هوای شما رو دارن و بهتون ای پی استاتیک دادند که با حال و اوصاف کنونی خیلی خیلی بعیده
بله منم همه اینایی که نوشتین رو میدونستم منظورم اینه که از کجا میشه فهمید یه آی پی مثل 2.187.64.1 استاتیکِ یا دینامیک؟ ISP ها یه رنج آی پی میخرن و همونارو به مشترکاشون میدن،حالا یه نفر هم استاتیک بخواد باز هم از همون آی پی ها بهش میدن. کلا من که بعید میدونم کسی خارج از ISP بتونه اینو متوجه بشه
تو مودم های قدمی تر یه بخشی بود که به دقیقه و ساعت زمان وصل بودن به اینترنت رو تو روتر مودم نشون میداد ولی الان هر چی میگردم تو مودم جدید نیست میشه با دستوری تو داس به این زمان دسترسی داشت یا نه راهی نیست ؟
![]()
کارت شبکه نشون نمیده؟
چرا سعید جان نشون میده یعنی میگی همون زمان وصل بودن اینترنته ؟ اگه اینطوری باشه که قطعی های من تا حدودی رفع شده از جمعه هم وضعیت خیلی بهتر شده . فقط یه مشکلی که هست برای من SNR Margin حدودای 9 یا 10 میده بعضی اوقات هم 6 که با مکس نت حرف میزدم میگفت باید روی 20 باشه در حقیقت مشکل من نویز تلفنه . نمیدونم چیکار باید بکنم حتی پورت مخابرات رو هم عوض کردن ولی فایده نداشته
بلی کاملا حق با شماست الان داشتم با یکی از دوستهام صحبت میکردم ایشون هم حرف شما رو تایید کرد گفت که
Static بودن يا Dynamic بودن IP كاربران به نوع تعريف و نوع سرويسي هست كه ISP انجام ميدهد (به قول شما یه چند
تا ای پی خریدن از همونها بهمون میدن در واقع غیر از اون چند تا ای پی چیز دیگه ای بهمون نمیدن چرخه دور اون چند تا
ای پی هست اما ایشون گفتند که ادرس ای پی سایتها 100 استاتیک هست
شما splitter رو کجا وصل کردین کنار مودمه یا دم در ورودیه خونه است؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)