منظورتون texture booster pack هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورتون texture booster pack هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دیروز داشتم باهاش کار میکردم .به تمام معنا مذخرف هست.وقتی داری پرواز میکنی انگار تو آب غوطه وری واحساس واقعی پرواز رو نداری .اصلا با fsx قابل مقایسه نیست.من که پشیمون شدم dvd ش رو دانلود کردم.![]()
خوب دوستان امروز میخوام سری سوم از آموزش پرواز آنلاین توسط IVAO رو براتون بزارم
این قسمت از آموزش خیلی مهم هست و باید توجه کنید که در آموزش زیر هر گونه سئوالی داشتید بپرسید و بی
تفاوت از کنارش رد نشین
مطالبی که در آموزش امروز است :
نحوه درست کانکت کردن به شبکه و یا وصل شدن به شبکه
نحوه درست پر کردن Flight Plane در پرواز های VFR و IFR
قسمت اول قوانین پروازی برای خلبان ها در محیط IVAO
خوب دوستان در آموزش قبلی نحوه نصب برنامه ها و آموزش استفاده از برنامه The EYE IVAO رو براتون گذاشتم و نحوه
ریختن MTL ها و وارد شدن به محیط شبیه ساز و اجرا کردن برنامه IVAP برای پرواز آنلاین
اگر یادتون باشه در آموزش قبل من مراحل کانکت کردن به شبکه IVAO رو گفتم اما الان یک بار دیگه با عکس براتون
میزارم تا اگر مشکلی بوده باشه برطرف بشه
شما دوستان بعد از این که وارد محیط شبیه ساز شدین بایک یک هواپیما رو انتخاب کنید و یک برنامه پروازی انتخاب
و ساعت مورد نطر رو هم انتخاب و سپس کلید Fly Now ر وبزنید
توجه کنید حتما برای کانکت شدن به شبکه IVAO باید
در پارکینگ ها و قسمت های مربوطه به فرودگاه آنلاین بشین
خوب این یعنی چی :
یعنی این که وقتی میخواین وارد برنامه شبیه ساز بشین باید از خود شبیه ساز ابتدا یه هواپیما رو انتخاب کنید به
صورت مثال شما هواپیما C172 رو انتخاب میکنید و ابعد از قسمت Flight Plane یعنی برنامه پرواز باید یک فرودگاه
رو انتخاب کنید بعد از این که فرودگاه رو انتخاب کردین باید مشخص کنید که در کدام قسمت از فرودگاه شما وارد
بشین . چون اگر انتخاب نکنید به صورت پیش فرض شما رو روی یکی از باند های فرودگاه ضاهر میشید و این کار
خلاف قوانین شبکه IVAO هست وباید درون پارکنیگ های همون فرودگاه آنلاین بشین
دلیلش هم این هست که اگر شما دلتون بخواد که روی باند ضاهر بشین وبعدش هم آنلاین بشین اگر یه بنده خدایی
در حال فرود باشه و در فاینال باشه مجبور میشه miss app کنه وبره دوباره طرح اپروچ رو اجرا کنه وبرای سایر ترافیک
ها و مخصوصا اگر فرودگاه داری ATC ویا کنترلل باشه دچار مشکل میکنید پس لطفا توجه کنید
بعد از این که شما یک هواپیما رو انتخاب کردین و در جای مربوطه اون رو اجرا کردین حالا نوبت به کار های قبل از آنلاین
شدن هست که یکسری کار هست که حتما قبل از این که آنلاین بشین باید انجام بدین
یکی از اون کار ها این هست که چک کنید که فرودگاه داری ATC هست یا نه
خوب شما چه طوری میتونید متوجه بشین ؟ یه راهش این هست که برنامه The EYE رو باز کنید و وارد اون کشور مورد
نظر یشین و اون شهری که میخواید ازش پرواز کنید رو چک کنید که ATC داره یا نه به عنوان مثال شما میخواید از
فرودگاه مهرآباد به فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد برید خوب بعد از وارد شدن به برنامه و انتخاب کردن کشور ایران
باید ببینید ATC که اول اون با OIII باشه هست یا نه به عنوان مثال در مهرآباد ما واحد گراند تاور و آپروچ رو درایم
که به ترتیب به این صورت نوشته میشه
GND TWR APP و بعد از کد فرودگاه میاد
به عنوان مثال اگر تاور داشته باشه به این صورت نوشته میشه
OIII_TWR که این یعنی که فرودگاه تاور داره وشما باید فرکانس تاور که در برنامه مشخص هست رو روی کام 1 در
دستگاه ناوبری خودتون ببندید
خوب حالا ببینیم که اصلا وظیفه این واحد ها چی هست و تا چه محدوده ای ور میتونند ساپورت کنن
من قبل از این که این واحد ها رو توضیح بدم یه نکته کوچیک رو بگم ما یکسری واحد های دیگه ای هم داریم که
به اون ها واحد دلیوری و واحدهای اریول دیپارچر هست که با علامت های DEL وARR و DEP مشخص میشن اما
چون در ایران به کار
نمیرن فعلا کاری با هاشون نداریم
فقط برای این که ذهن تون درگیر نشه میگم :
در کشور هایی که فرودگاه بزرگی دارن وترافیک خیلی زیاد هست قسمت اپروچ رو APP رو به 2 قسمت ARR و DEP
تقسیم میکنن که هواپیماهای فرودی از خروجی جدا بشن و واحد دلیوری هم قبل از واحد گراند هست
خوب ببینیم که واحد های زیر چه نقشی دارن
قبل از این که برم سر توضیح این روبگم که نحوه خوندن در مثال های زیر به این صورت هست که :
IRK7050
به عنوان خلبان با Callsign کیش ایر 7050 هست و هر جا دید
ATC_XXX
نوشته ATC یعنی همون اسم فرودگاه و 3 X بعدی هم واحد عملیاتی اون فرودگاه هست که یا گراند هست یا تاور
و یا اپروچ که در بالا توضیح داده شده به چه صورت نوشته میشه
1-GND خوب این واحد نامش گراند هست و وظیفه اول این واحد این هست که Flight Plane خلبان رو چک کنه ببینه
که درست پر شده یا نه در صورتی که درست پر نشده بود ویا مشکلی در پلن دید نباید اجازه کاری رو بده حتی روشن
کردن موتور
بعد از این که دید پلن درست پر شده ومشکلی نبود باید طبق خواسته خلبان به اون سرویس بده بعضی وقت ها
خلبانان اولین خواستشون این که موتور رو روشن کنن اما کسانی که حرفه ای هستنند و شما هم باید حرفه ای
عمل کنید این هست که باید یک سری چیز ها رو با کنترل چک کنید به عنوان مثال خلبان به گراند میگه :
IRK7050:ATC_GND Good evening Radio Check Please IRK7050
ATC_GND:IRK7050 Good evening 5 By 5
این یعنی این که صدای شما رو عالی دارم
من الان نمیخوام روی Communication ویا رادیو تلفنی ( همون بحث صحبت کردن رادیویی در هواپیمایی) رو باز کنم
وفقط دوستان مثال های بنده ور توی ذهنشون داشته باشن چون میخوام اگر دوستان همکاری کنن و تعداد افراد
نسبت به این تایپیک بالا باشه ( منظورم این که فقط 2 نفر نباشن ) بعد از این که این آموزش ها رو گذاشتم یک
آموزش حضوری البته به صورت آنلاین برای دوستان بزارم تا هر سئوالی دارن برطرف بشه
هرچند که بنده شاگرد همه شما بزرگواران هستم
خوب برگردیم سر آموزش
وبعد از این که یک سری چک ها انجام شد بعد از کنترل در خواست روشن کردن وموتور و در صورت نیاز PushBack رو
میگیرید که در بعضی جا ها نیاز نیست
خوب اما تا کجا شما با واحد گراند کار دارین تا زمانی که به شما اجازه تاکسی کردن بده جهت تیک آف روی باند اما
وضیفه گراند نیست که به شما اجازه بده وارد باند بشین ویا اجازه تیک آف بده پس بعد از این که به شما اجازه تاکسی
کردن داد از شما میخواد که فرکانس تاور رو ببندید تا به تاور وصل بشین خوب شما هم باید فرکانسی که واحد تاور
میده رو روی دستگاه ناوبری ست کنید وبه واحد تاور وصل بشین
2-TWR بعد از این که به واحد گراند وصل شدین و آخرین وضعیت آب و هوا رو دیدید و به کنترل اعلام کردین که از
آخرین وضعیت با خبر هستین و به شما اجازه وارد شدن به باند و بعد هم تیک آف رو میده
( من بازم تذکر میدم که تمامی این نکته هایی که دارم میگم لازم به یکسری اطلاعات راجبع رادیو تلفنی و یا مکالمه
Aviation داره که در یک جلسه کامل براتون توضیح میدم )
اما نکته هایی که بر میگرده به قوانین رو در همین جلسه میگم
خوب تاور هم بعد از این که به شما اجازه تیک آفا داد تا یه جایی شما رو تحت کنترل داره بعد از اون از شما میخواد که
به واحد بعدی وصل بشین که واحد اپروچ هست
3-APP در این واحد شما رو بعد از این که از واحد تاور جدا شدین و به این واحد وصل شدین تحت پوشش میگیره تا
اولین خروجی اون فرودگاه به عنوان مثال اگر اما از فرو دگاه مهرآباد بلند شده باشیم و به سمت فرودگاه مشهد
بخوایم بریم باید از SID ویا نقطه خروجی DHN ( دهنمک) عبور کنیم که وضیفه اپروچ این هست که ترافیک های
ورودی و خروجی رو نسبت به جهتی که میخوانبرن رو تنظیم و از برخورد اون ها جلو گیری کنه
توجه کنید که این جا چند نکته خیلی مهم هست که یکی از اون ها این هست که شما این رو بدونید که فرق واحد
های گراند و تاور با اپروچ این هست که اولا واحد اپروچ میتونه بیش از یک فرودگاه رو تحت پوشش بگیره اما واحد های
تاور و گراند فقط یک فرودگاه رو تحت پوشش دارن
مثلا در آپروچ مهرآباد حدوداکنترل 7 فرودگاه رو در اختیار دارد
یعنی همه پروازهای فرودگاه امام مهرآباد قلعه مرغی و... فرودگاهایی که در حومه تهران هستتند رو تا شعاع 70 nm
تحت پوشش میگیره اما یک جاهایی هم هست که اصلا اپروچ ندارن مثل جزیره کیش اما تاور کیش تا شعاع 20 nm رو
میتونه تحت پوشش قرار بده
خوب بعد از این واحد هم نوبت میرسه به واحد سنتر که با علامت CTR مشخص میشه که بعد از اپروچ خلبان باید به
این واحد وصل بشه و تا اولین ورودی شهر مقصد در کنترل این مرکز هست
چون من نمیخوانم الان روی این مراکز زوم کنم توضیح نمیدم و توضیحش بمونه برای قسمت مربوطه
اما چرا من این 3 بخش مختلف گراند و تاور و اپروچ رو توضیح دادم برای این که با علامتش آشنا بشین و بدونید این ها
اگر آنلاین بودن شما باید به این مراکز وصل بشین و نمیتونید که در جایی که کنترل شده هست سر خود پر واز کنید
( توجه کنید لازم به ذکر است که اینو بگم که اگر 3 مراکز بالایی که نام بردم آنلاین نبودن اما فقط یک کنترل با نام
OIIX_CTR بود که یعنی کل فضای کشور شما باید با این قسمت وصل بشین و تمامی وضایف کنترل های پایین به
عهده این قسمت هست
و در کنترل های پایین تر هم به همین شکل هست
یعنی اگر یک فرودگاه گراند نداشت وضیفه گراند با تاور است و اگر تاور هم نداشت اما اپروچ داشت وظیفه با اپروچ
هست اما نمیتونیم بگیم که اگر تاور ویا اپروچ نبودن گراند اون کار ها رو میتونه انجام بده
فقط مقام بالاتر میتونه کار پایین تر از خودشو انجام بده
خوب سراغ بحث اصلی که داشتم میگفیتیم که اول برای کانکت شدن باید چک کنیم که ATC فعال هست یا نه
( من در این آموزش قصد دارم که شما عزیزان فرض کنید که همه ATC ها فعال هستنند )
خوب بعد از این که دیدم ATC فعال هست باید فرکانس اون قسمت رو تنظیم کنیم و با اون واحد تماس بگیریم
تا اینجا کار ما نحوه برقرار کردن شبیه ساز به شبکه IVAO رو گفتیم و هنوز کانکت نکردیم
برای این که در وقت خود و کنترل صرفه جویی کنید سعی کنید که اول بیاد و Flight Plane پر کنید حالا اصلا این
Flight Plane چی هست و چهطوری باید پر بشه ؟
ببینید دوستان اول به شکل زیر دقت کنید
اگر یادتون باشه من در اول آموزش گفتم که نباید در باند شما ضاهر بشید و باید در Gate way ها هواپیما خودتونو اجرا
کنید
اگربه عکس دقت کنید میبینید که به چه طورت میشه که Gateway ها رو انتخاب کرد
خوب بعد باید به شبکه کانکت کنید که ما گفتیم اول بیان Flight Plane پر بکنیم بعد به شبکه وارد بشم خوب
پس دکمه کانکت رو نمیزنیم
و از قسمت MAIN دکمه ACARS رو میزنید و بعد هم اولین قسمت از سمت راست یعنی دکمه Send Flight Plane
رو انتخاب کنید تا به صفحه زیر وارد بشین
من یک نکته رو به تمام عزیزان بگم که لازم بدونید که ما 2 تا Flight plane داریم که یکیش به خود ایرلاین برمیگرده و
یکیشم هم که به ATC که این پلان همینی هست که به ایرلاین برمیگرده که از این 3 نسخه هست
نسخه اول رو به خود خلبان میدن نسخه دوم رو مخابره میشه به برج و نسخه سوم هم به فرودگاه مقصد میره
خود حالا این پلن ور به چه صورت باید پر کنیم
خوب اولین قسمت یعنی قسمت Item 7: Aircraft Identification نام Callsigni هست که شما میخواید با اون پرواز
کنید و کنترل ها شما رو با این نام میشناسن عنوان مثال :IRK7050 همیشه بعد از نشانگر ایرلاین باید یک عدد
انتخاب کنید که اون عدد نشانگر شماره پرواز شما هست یعنی در بالا همه شما رو کیش ایر 7050 میشناسن
برای این که ایرلاین مورد نظر خودتونو انتخاب کنید لازم هست که نام ایکائو ایرلاین رو بدونید به عنوان مثال
IRA Iran Air
IRM Mahan Air
IRB Iran Air Tour
IRC Aseman Airlines
و....
فقط لازم به ذکر هست اگر شما اول کانکت کرده باشین اون شماره و Call signi که درراون قسمت کانکت وارد کردین
اینجا نمایش میده
خوب قسمت بعدی یعنی قسمت Item 8: Flight Rules and Type of Flight هست که شما باید نسبت به نوع
هواپیما خودتون این رو انتخاب کنید که در چهار حالت هست
اولین حالت IFR هست
دومین حالت VFRهست
سومین حالت حالتی هست که شما میخواید پروازIFR انجام بدین و هواپیما شما قابلیت این رو داره که به صورت VFR
هم پرواز کنید و حالت چهارم هم دقیقا بر عکس همین حالت هست
به عکس زیر توجه کنید
خوب قسمت بعدی Type of Flight هست که مشخص کننده تایپ هواپیما شما هست که نسبت به هواپیمایی که
قصد پرواز دارین باید انتخاب کنید که شامل پخش های زیر است
خوب در قسمت بعد که Item 9 هست همیشه باید عدد 1رو انتخاب کنید
سپس در قسمت بعدی که Type of aircraft هست باید هواپیمایی که انتخاب کردین رو از لیست انتخاب کنید
توجه کنید که این قسمت بر میگرده به MTL ها که اگر نصب نکرده باشید این قسمت رو ندارید واصلا نمیتونید پرواز
کنید واگر هم همه رو نصب نکرده باشین یکسری از هواپیما ها رو ندارین
خوب بعد از انتخاب نوع هواپیما میرسیم به قسمت Wake Turbulence Category که نوع سنگینی ویا سبکی
هواپیما رو مشخص میکنه و شما باید نسبت به هواپیما خودتون اون رو مشخص کنید به عنوان مثال
H Heavy: 747
M Medium: 737
L Light: C172
که برای این ها هم تعریفی مشخص شده که از چه وزنی به بالا لایت ویا مدیوم و سنگین هستنند
برای هر کدو از این سه نوع حد عقل وزنی مشخص شده که من در زیر براتون میزارم
L Light, to indicate a MTOW of 7.000 kg or less
یعنی 7.000 کیلوگرم به پایین جزو لایت محسوب میشن
M Medium, to indicate a MTOW less than 136.000 kg but more than 7.000 kg
و
H Heavy, to indicate an aircraft type with a MTOW of 136.000 kg or more
خوب قسمت بعدی Item 10 : Equipment هست که خیلی مهم هست
به معنی امکانات و تجهیزات هواپیما شما که شما در این قسمت باید نسبت به هواپیمایی که دارید و تجهیزاتی که در
هواپیما شما به کار رفته این فیلد رو پر کنید
به عنوان مثال اگر شما هواپیما تون دستگاه ILS داره باید قسمت L رو تیک بزنید
به عکس زیر توجه کنید
فقط چند مورد دیگه ای هم هست که لازم هست بگم به عنوان مثال یه گزینه ای هست به نام RVSM که مربوط
میشه به درس کلاس فضا ها هوایی و یا Airspace Classification
که اگر شما میتونید در این قسمت پرواز کنید باید این تیک رو بزنید ( در آینده توضیح خواهم داد)
و قسمت بعدیTransponder هست که عکسش در زیر هست واگر شما هواپیمایی دارید که این دستگاه رو نداره
باید آخرین گزینه رو بزنید که کنترل بدونه شما این دستگاه رو ندارید
و اما 2 قسمت بعدی به ترنیب Item 13 : Departure Aerodrome and Time هست که اولی کد فرودگاهی هست
که میخواهید از آنجا پرواز کنید ویا همان مبدا و در قسمت بعدی هم زمان تیک آف شما باید نوشته بشه
( دقت کنید که اگر یادتون باشه در قسمت های قبلی آموزش گفتم که در تمامی قسمت های این شبکه ما با
ساعت zolo کارداریم که ساعت جهانی هست وبرای بدست اوردن ساعت جهانی کافیست که ساعت ایران رو
3 ساعت نیم به عقب بکشید میشه ساعت جهانی و یا همین zolo
در قسمت ساعت این رو هم بگم که در Real به این صورت هست که این پلن فقط تا یک ساعت بعد از این تایمی که
نوشتین اعتبار داره و اگر این 1 ساعت بگذره و شما درخواست روشن کردن موتور نگرفته باشید باید 1 ساعت صبر
کنید و یک پلن دیگه ای به برج بدین
البته در محیط IVAO به این صورت نیست و چون از زمانی که شما آنلاین میشین تا زمانی که دیسکانکت نکنید ساعت
پروازی برای شما به حساب میاد نمیتونید تا هر موقع که دلتون خواست اون جا به مونید وبا خودتون بگین من 59 دقیقه
صبر میکنم اون موقع درخواست میدم
فقط یک توضیح دیگه ای هم در مورد ساعت بگم شما باید ساعت رو به صورت 4 عددی وارد کنید یعنی مثلا ساعت 8
و 2 دقیقه رو باید به این صورت بنویسید
08:02
خوب برگردیم به آموزش قسمت بعدی Cruising Speed هست که شما باید سرعتی که میخواید در کروز برید رو
مشخص کنید که به 3 صورت میتونید این کار رو انجام بدین
اولیش Knots هست ( نات)
دومیش Mach Number هست
و سومیش هم به صورت کلیومتر که معمولا استفاده نمیشه وبیشتر به صورت نات مینویسن
خوب قسمت بعدی خیلی خیلی مهم هست
این قسمت Flight Level هست که شما باید نسبت به مسیری که میخواین برین Flight Level انتخاب کنید
دقت کنید که برای انتخاب Flight Level باید اول به نکته زیر توجه کنید
شما یک دایره کامل رو در نظر بگیرید ( که 360 درجه هست ) ونقطه 000 که همون 360 میشه را از سمت راست
به طرف پایین بکشید که پایین ترین نقطه میشه 179 درجه و از 180 درجه به طرف بالا تا 359 درجه
خوب پس ما الان 2 نیم کره تشکیل دادیم
نیم کره اولی که از 0 بود تا 179 میشه جهت فرد
و نیم کره دومی که در سمت چپ ما قرار میگرفت میشه جهت های زوج
حالا به چه صورت عدد های فرد و زوج رو حساب میکنند
ازلول 1000 فیت یکی درمیون عدد های فرد میشه و عدد های بالایی زوج این یعنی چی که یکی در میون؟
یعنی این که وقتی میگیم یکی در مین هر 1000 فیت یکی در میون به عنوان مثال لول 1000 فیت فرد هست و لول
2000 فیت زوج ودوباره سومی میشه 3000 فیت که فرد میشه
برای این که خوب متوجه بشین به مثال زیر توجه کنید
یک پروازی میخواد از مهرآباد به سمت مشهد بره چون فرودگاه مشهد بین 0 تا 170 هست پس باید عدد فردانتخاب
کنیم پس اگر بخوایم یه Flight Level بالای 21000 پایی انتخاب کنیم باید بین لول های زیر انتخاب کینم
به صورت Flight Level مینویسم
FL210 FL230 FL250 FL270 FL 290 FL310 FL330و همین جوری به بالا و برای برگشت هم برعکس همین میشه
( امید وارم که همه متوجه شده باشین اما اگرکسی سئوال داشت بپرسه )
خوب این قسمت رو شما میتونید به صورت های مختلف انتخاب کنید یعنی چی ؟
یعنی این که میتونید لولی که فاینال لول شما هست رو به چند شکل مختلف بنویسید که به صورت های زیر میتوانید :
Flight Level
Altitude
Standard Metric level in tens of meters
M followed by 4 figures ( e.g. M8040 )
و برای پرواز VFR نیازی نیست که لولی تعیین کنید فقط روی VFR بزارید
قسمت بعدی Route هست که خیلی مهم هست
که من الان میبینم که خیلی از دوستان با این که خیلی کارهاشون حرفه ای هست اما اصلا به این روت توجه نمیکنند
چند چیز در این روت خیلی مهم هست برای این که شما روت رو درست بنویسید باید چارت فرودگاهی اون شهری
که میخواید ازش پرواز کنید و اون شهری که بهش سفر کنید رو باید داشته باشید اگرم الان دارید میگین برو بابا کی
حال داره باید بگم اگر میخواید که پرواز رو به صورت حرفه ای انجام بدین و به چشم یک باتزی نبینید باید این کار و انجام
بدین برای این که در پروازهای آنلاین هم خودتونو وهم کنترل رو توی دردسر میندازید
خوب بعد از این که چارت تهیه فرموردین
( خودم در این تایپیک چارت تمام فرودگاهی ایران + هر فرودگاهی که نیاز داشته باشید رو میزارم )
باید به قسمتی مراجعه کنید به نام SID یعنی نقطه خروجی شما
به عنوان مثال شما فرض کنید ما ازتهران فرودگاه مهرآباد میخوایم بریم مشهد
باید از SID دهنمک استفاده کنید که به این صورت مشخص کرده DHN
اما این که ما چه طور از فرودگاه خارج بشیم بماند برای بعد که برمیگرده به درس آشنایی با چارت و نحوه اجرا آن
من فثط میخوام نحوه پر کردن پلن ورفعلا توضیح بدم
همون طوری که گفتم اولین چیزی که در روت باید نوشت SID خروجی ما هست نه چیزه دیگه ای
بعد بایدمسیر رو طبق نقشه وچارت دنبال کنیم تا به اولین نقطه ورودی شهر مشهد برسیم که به اون میگن STAR
که برای مشهد از طرف تهران METKI هست یعنی آخرین نقطه ای که در روت نوشته میشه
واگر در جایی که کنترل هست شما بخواین پرواز کنید و این قسمت رو اشتباه نوشته باشین به شما اجازه پرواز نمیده
پس لطفا دقت کنید
خوب قسمت بعدی Item 16 : Destination Aerodrome هست که کد فرودگاه مقصد رو باید وارد کنید که به عنوان
مثال برای مشهد OIMM هست
و درقسمت بعدی Total EET هست که زمان تخمینی شما که به مقصد میرسید هست برای پرواز به مشهد حدودا
یک ساعت و نیم هست ( حالا یه ربع این ور یا اون ور )
و قسمت بعدی ALTN هست به معنای فرودگاه جایگزین که 2 هم داره که دومی رو با عدد 2 مشخص کرده
این برای این هست که شما اگر دارید به عنوان مثال به مشهد پرواز میکنید یک فرودگاه رو به عنوان فرودگاه جایگزین
انتخاب میکنید که اگر نتونستید در فرودگاه مقصد فرود بیاید به اون فرودگاه برید
خوب قسمت بعدی هم Other Information هست یعنی یکسری اطلاعات
این قسمت با real یکسری فرق ها میکنه
فرقشم این که درreal اطلاعاتی که در قسمتهای مختلف پلن نبود رو مینویسن
به عنوان مثال این هواپیما در تاریخ .......... موتورش تعمییر شده ویا شخصی در هواپیما هست که مریض قلبی
هست وسایر اطلاعات....
اما در سیمولیتور باید یکسری اطلاعاتی که مربوط به خود شبیه ساز هست وارد کنید
مثلا اگر از برنامه خاصی استفاده میکنید مثل Fs Passenger ویا اگر به فرودگاهای بزرگی که براشون Addon اومده
مثل فرودگاه فرانکفورت و سایر فرودگاهای مشابه و ما از نسخه معمولی و اولیه استفاده میکنیم باید در این قسمت
حتما ذکر کنیم
این قسمت در انجام تورهای خود IVAO و دیویژن ها مورد استفاده قرار میگیره به این شکل که شما وقتی یک توری
رو در حال انجام هستین باید در این قسمت اسم اون تور و لگی که دارید پرواز میکنید رو ذکر کنید به مثال زیر توجه
کنید :
RMK/Equipment IRAN IFR Tour 2010 LEG01/Charts On Bord/FS Passenger
به این صورت مشخص میکنیم
واما میرسیم به قسمت Supplementary Information
در قسمت Endurance ما باید میزان سوخت کلی هواپیما رو وارد کنیم
برای حساب کردن سوخت کلی هواپیما معمولا به این صورت حساب میکنند که سوخت تا مقصد رو حساب میکنند
و یه سوخت هم برای این که اگر نتونستن بشینن و مجبور شدن به فرودگاه جایگزین برن و تمام احتمالات رو در نظر
میگیرن اما نباید این قدر بشه که موقع لند اورد باشه یعنی سوختش بیشتر از حدی باشه که باید باشه
به صورت معمول زمان رسیدن به مقصد رو + 2 ساعت و نیم کنید میشه ساعت سوخت شما
یعنی این که هر ساعتی اینجا بنویسید به این معنی هست که شما برای این ساعت میتونید پرواز کنید
قسمت بعدی Persons on Board یا همون تعداد مسافران هست
و قسمت بعدی Pilot in Command هست که باید نام کامل خودتونو بنویسید
و قسمت بعدی Aircraft colour and markings هست که برمیگرده به همون MTL
وقسمت بعدی نوع پین ویا چهره هواپیما تون هست به عنوان مثال شما چند نوع از MD80 دارید و یکش هم مال
کیش ایر هست شما میتونید انتخاب کنید که کدوم باشه اما اگر دانلود نکرده باشید نمیتونید این قسمت رو تغییر بدین
و فقط یک نکته دیگه در مورد Flight Plane :
در پایین این پلن چند دکمه هست به نام های سیو لود و ریست و کنسل که فکر نمیکنم کسی ندونه یعنی چی
اما گزینه SendFPL که فرستادن پلن میشه
یک دکمه دیگه ای هم هست وقتی که شما فرودگاه مقصد و مبدا رو مشخص کردن به نام درخواست پلن
که در صورت موجود بودن در شبکه IVAO اون برنامه پروازی مسیری که میخواید برید رو بهتون میده ونیازی نیست
خودتون پر کنید (توجه کنید گفتم در صورت موجود بودن در دیتابیس شبکه IVAO )
خوب درمورد TeamSpeak هم فکر کنم همه توضیح ها رو قبلا داده باشم اما اگر نیاز به توضیح بیشتر هست بگین
تا بگم
خوب این قسمت هم همین جا تموم میشه از همه دوستان خواهش میکنم که هرکس که این مطالب به دردش
خورده و فکر میکنه این آموزش هایی که من میزارم مورد استفاده قرار میگیره اعلام کنه تا در صورت نیاز کلاس های
آنلاین در ارتباط یا همین آموزش ها هم برقرار کنم
فقط تمامی دوستانی که میخوان شرکت کنند حتما اعلام کنن که ببینم چند نفری میشیم و میشه کلاس برقرار بشه
یا خیر
در صورتی که استقبال بشه حتما ادامه میدم
با تشکر از همه شما عزیزان
شاد و پیروز باشید
Last edited by TOOMY-2008; 23-02-2010 at 21:48.
دوست عزیز اول شما بفرماوئید که برای ویندوز رو گرفتید و یا برای مک ؟
و دوما اگر میشه مشخصات سیستم تونو بگین
کسی اینجا هست که FSx و FS2004 رو ویندوز 7 64 بیتی نصب کرده باشه؟
تمام برنامه های الحاقی هم کار می کنه تو این ویندوز؟
دوستان سلام
من دوتا سوال دارم:
اول اینکه آدمی مثل من که تازه وارد هستش میتونه توی IVAO پرواز آنلاین کنه یا فقط برای حرفه ای ها هستش؟؟
دومین سوالی که دارم اینه ( البته بهم نخندینا ) مثلا هواپیماهایی که وارد مرز ایران میشن باید حتما اجازه بگیرن یا هر هواپیمایی میتونه وارد مرز ایران بشه؟؟؟؟!!!!![]()
سلام دوست عزیز
اول من یه چیزی بگم و بعد سئوالات شما را جواب میدم
ببینید دوستان هدف از این آموزش ها این هست که کسانی که آشنایی ندارن و یا کم تر اطلاعات دارن هم سطح سایر
افراد که الان حرفه ای هستنند بشن وقرار نیست که کسی به کس دیگه ای بخنده
اما سئوال اول شما :بله فقط بایکی از دوستانی که میتونند هماهنگ کنید که یک آموزش برای شما بزاره تا شما دچار
مشکل نشی چون در این شبکه یکسری قوانین رو باید رعایت کنی در غیر این صورت از طرف شبکه شما رو
ساسپند میکنند و این محرومیت ها نسبت به تخلف داره که فقط یک نمونه رو بگم :
یکی از دوستان در پرواز آنلاین تهران-لندن چون مسافت زیاد هست پرواز رو در autopilot گذاشته بود و رفته بود
و تا 6 ماه محروم شد
خلاصه هر کسی خواست پرواز کنه لطف کنه اول این آموزش هایی که من میزارم رو یه مطالعه بکنه و بعد اگر خواست
با بنده هماهنگ بکنید تا براتون به صورت آنلاین یه تمرین بزارم
اما سئوال دوم : در هر کشوری نه فقط ایران هر هواپیمایی میتونه وارد بشه و نیازی به اجازه خاصی نیست و فقط
باید که اگر اون کشوری که میخوای بهش وارد بشی ATC داشت به اون قسمت مورد نظر وصل بشی
اگرم منظورت در real هست که باید بگم بله قبلش باید هماهنگ بشه نه فقط ایران هر کشور دیگه ای هم که ما
میخوایم بریم باید اون کشور در جریان باشه
autopilot هم مخالف قوانینه ؟
من فکر می کنم این بنده خدا Rate شبیه ساز رو زیاد کرده و ساسپند شده و الا یک 747-400 pmdg رو سخت بشه این همه مسافت به صورت دستی کنترل کرد..
Last edited by iq-boy; 24-02-2010 at 12:56.
دوست عزیز شما منظور من رو خوب متوجه نشدین
من نگفتم چون روی AutoPilot گذاشته Suspend شده گفتم چون بعد از تیک آف از پشت سیستم بلند شده و رفته دنبال
یه کار دیگه و هر چی کنترل صدا کرده جواب نداده اون ها هم متوجه شدن که پشت سیستم نیست اون وقت ساسپندش
کردن
متوجه شدین
آها...نوشته بودید "مسافت زیاد هست پرواز رو در autopilot گذاشته بود و رفته بود " من این رفته بود رو به معنی پرواز کرده بود خوندم
آقا دستتون درد نکنه درسهای IVAO شما خیلی خوب هست. منتظر ادامش هستیم. راستی من چند باری تو سرور trainer انلاین شدم اما هیچ ATC نبود، اون سرور مطلقا آزاد هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)