من شنیدم که از طریق رجستری می شه کاری کرد که آخرین یوزر و پسوورد نشان داده شود آیا واقعیت دارد؟
ممنونم
من شنیدم که از طریق رجستری می شه کاری کرد که آخرین یوزر و پسوورد نشان داده شود آیا واقعیت دارد؟
ممنونم
آره ! ولي فقط تو كافي نت ها بدرد ميخوره تازه اه كافي نت ماله خودت باشه يا ماله آشنات باشه! وگرنه اجازه دسترسي به ريجستري نداري !
آقا اميد دوباره همان ارور را داد .من برايتان پيام زدم براي توضيحات بيشتر و كامل تر آن را بخوانيد.
اگه میشه به طور کامل و واضح بگو برای به دست آوردن یوزر و پسوورد آخرین کسی که وارد یاهو مسنجر شده باید چی کار کرد و یه سوال اگه طرف save password را نزده باشه باز هم کار می کنه یا نه؟نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
سلام دوستان
چه طوري مي شه ليست آي دي ها ها رو import and export كرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محسن خان اينو ببين !!!
من يه چند وقتيه كه هر وقت ميخوام voice رو برا مسنجر فعال كنم اين پيغام رو ميدهYou are not authorized to join the conference من قبلا ميتونستم كار كنم ولي الان نه ... ISP همون قبلیه ولی مسنجرم قدیمیه دوستم با همین ISP ولی با مسنجر 7 یا 8 میتونه به نظر شما چشه
ياهو مسنجر 8 من موقع وصل شدن مىگه: There was a problem signing into Yahoo! Messenger. Please try again a little bit later
حسابى اعصابم رو خورد كرده... راه حلش چيه؟
Last edited by Balrog; 03-09-2006 at 03:00.
سلام
می خواستم بگم قضیه هک کردن یاهو با اون فیلمه دیگه منتفی شده
دیگه کسی وقتشو براش تلف نکنه
اینجا رو بخونید تا متوجه بشید --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نتونست بفهمه چه جوري ميشه مشكل برنامه YIntai رو حل كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)