اون موقع باید به App.mgr گوشی بری و بازی هارو تک تک حذف کنی.
خوش باشی
اون موقع باید به App.mgr گوشی بری و بازی هارو تک تک حذف کنی.
خوش باشی
سلام. من می خوام کلاینت ورژن جدید رو نصب کنم. این قسمت بالا که نقل قولش کردم مربوط به چیه؟ مربوط به هکه؟ من گوشیم هکه، بازم باید
این قسمت اول رو انجام بدم؟!!!!
رفتم توی تاپیک خودش گفتم. آخه چرا وقتی سئوالم مربوط به این تاپیک برم به یه تاپیک دیگه؟
من میگم توی پست اول این تاپیک اون قسمت اولش در مورد چیه؟ برای هکه؟ برای چیه؟![]()
دوستان می خواستم ببینم میشه یازی های n-gage رو دو نفر یا بیشتر با هم دیگه یازی کنند؟ مثلا با بلوتوث . مرسی
تا اونجایی که میدونم بازیه one رو میشه با بلوتوث بازی کرد .....
چند تا بازیه دیگه رو تو N-GAGE arena میشه بازی کرد با استفاده از GPRS یا wifi ( مثل rest generation ، یا system rush و ...... )
Last edited by Majid393; 15-01-2009 at 14:28. دليل: :|
خب دوست عزیز شما مثل اینکه قوانین بخش N-Gage رو ندیدی :
وگرنه برای من فرقی نمیکنه که تو کدوم تاپیک جواب شما رو بدم .....2. برای بیان مشکلات خود در نصب بازی ها ، فقط از این تاپیک :استفاده کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی پست اول همه چی نوشته شده ..... در قسمت اول که مربوط به هک هست ، گام اول و دوم رو اگه قبلا" انجام دادید دیگه نیازی نیست ......![]()
هم اون طور که مجید گفت one و بلوک بلیکر بلوتوثی دارن.
بقیه arena هستند.
شاد باشید.![]()
حالا تو کجای بازی باید برم تا فعالش کنم دوست عزیز. هر چی تو منوی بازی می گردم جایی که مربوط به بلوتوث باشه رو پیدا نمی کنم.ممنون
باید از توی بازی مولتی پلیر رو انتخاب کنی بعد خودش بلوتوث رو روشن میکنه یه نفر هاست رو میزنه و نفر بعد جوین ر!!!!!!
اگه نفهمیدی کامل تر بگم!!!!!!!!!!!
از منوی play گزینه ی multi player رو انتخاب کنید ..... بعدش پیغام روشن کردن بلوتوث میاد ..... join a game رو بزنید و رو گوشیه دیگه host a game ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)