تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 254 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

تو کشتی یا دبه رفتن رفتن مهارت میخواد،چون معمولا در کشتی از لبه اسکله بخاطر جذر و مد بالاتر یا پایینتر هست و اگر بی احتیاطی کنی بعد از چند بار سوار و پیاده شدن بخاطر فشاری که به گیربکس و محور ها میاد اسیب میبینن،راستی ما چند سال تو خط چارک و افتاب به کیش بودیم،دبیه یه سطح مسطح فلزی دوجداره هست که فضای وسطش از هوا پر شده و برای جابجایی بار استفاده میشه.(برای خودرو و کامیون خطر ناکه)

2. این کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قرار نیست که ماشین از پله بالا بره که گیربکس خراب بشه موقع سوار شدن یه سطح محرک رو روی لبه اسکله و دب یا کشتی قرار میدن که با بالا و پایین رفتن اب شیب اون لبه تغییر میکنه و هیچ فشاری به ماشین وارد نمیشه.
    ماشین هم مثل اجسامی که حمل میشن یه بار محسوب میشه و روی دب سوارش میکنن تا حمل بشه از کارکنان اونجا که پرسیدم میگفتن فقط یه بار هوا خیلی طوفانی بوده و ماشین ها از روی دب به داخل اب میفتن ولی این اتفاق خیلی نادره
    بارگیری هم حدود ساعت 2 3 شب انجام میدن که اب بالاترین سطح خودش رسیده

4. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

شما چند بار رو کشتی یا دبه سوار شدی که میگی به گیربکس فشار نمیاد؟اکثر ماشینهای که تو خط دایم دریا هستن هر ۳یا ۴ماه دستگاه تریلی رو یه سرویس کامل میکنن از جمله بلبیرینگ هاش و فنرها برای شکستگی و بادگیری و فول دستگاه برای کج شدن.
    وقتی اب دریا خیلی بالا هست پدر ماشین در میاد تا عقب عقب بره تو کشتی.
    دبه مخصوص حمل بار برادر من،نه کامیون با رانندش،چون از نظر ایمنی صفر هست،حدودا دو سال پیش برای چندتا از هم سرویس هامون اتفاق بدی افتاد و داخل هوای طوفانی دریا طناب یدک کش پاره میشه و اون یدک کش برای اینکه خودش هم غرق نشه دیگه از اتصال دوباره طناب بیخیال میشه و اونها رو به امون خدا ول میکن.چند ساعت بعد یه کشتی اونها رو پیدا میکنه و میارتشون ساحل،اگر جون ادمها مهم نباشه ماشین ها هم به عنوان بار روی دبه هستن برادر من.

اطلاعات غلط ندید لطفا
    Last edited by javadk123; 02-01-2014 at 21:04.

6. 2 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

وقتی اسکله شلوغ باشه ۲۴ساعته بارگیری هست،کاری به سطح اب دریا ندارن.

8. این کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما چند بار رو کشتی یا دبه سوار شدی که میگی به گیربکس فشار نمیاد؟اکثر ماشینهای که تو خط دایم دریا هستن هر ۳یا ۴ماه دستگاه تریلی رو یه سرویس کامل میکنن از جمله بلبیرینگ هاش و فنرها برای شکستگی و بادگیری و فول دستگاه برای کج شدن.
    وقتی اب دریا خیلی بالا هست پدر ماشین در میاد تا عقب عقب بره تو کشتی.
    دبه مخصوص حمل بار برادر من،نه کامیون با رانندش،چون از نظر ایمنی صفر هست،حدودا دو سال پیش برای چندتا از هم سرویس هامون اتفاق بدی افتاد و داخل هوای طوفانی دریا طناب یدک کش پاره میشه و اون یدک کش برای اینکه خودش هم غرق نشه دیگه از اتصال دوباره طناب بیخیال میشه و اونها رو به امون خدا ول میکن.چند ساعت بعد یه کشتی اونها رو پیدا میکنه و میارتشون ساحل،اگر جون ادمها مهم نباشه ماشین ها هم به عنوان بار روی دبه هستن برادر من.

اطلاعات غلط ندید لطفا
    اولا که شما باید بدونی کلا ماشین کشنده هدف از ساختش کشیدن بار هست و وقتی طراحی میشه فکر این که قراره از کجاها بره رو میکنن
    دوما بر اثر بالا یا پایین رفتن از یه سطح صاف ماشین کشنده خراب نمیشه اگر قرار بود خراب بشه با چند بار بالا و پایین رفتن ماشین ها باید هرروز تو جاده گیربکس باز میکردن ماشین هایی که گیربکس ضعیفی دارن ممکنه با سنگینی بار و فشار اوردن بهش خراب بشه ولی برای رفتن بالا یا پایین از همچین سطح هایی هیچ کشنده ای خراب نمیشه
    اصطحلاک ماشین در این موارد بالاتر میره و ممکنه با 10 بار بالا رفتن و پایین اومدن و فشار وارد کردن امکان داره خراب بشه ولی اینجوری که شما موضوع رو بزرگ جلوه دادی نیست
    این که دستگاه تریلی رو باز میکنن و تعمیرات انجام میدن هیچ ارتباطی به کشتی و... نداره هر ماشینی در هر جایی کار میکنه این کار رو انجام میده پدر خوده من هر 2 3 سرویس بازدید چرخ ها محور ها و غیره رو انجام میده
    درسته دب کلا ساختش و منطقش بر اساس چیزه دیگه ای بوده اما دلیل اون حادثه ایمنی بوده اگر یدک کش برای نصب دوباره طناب به دب نزدیک بشه به خاطره گرداب هایی که موتورش در پشتش ایجاد میکنه باعث غرق شدنش میشه برای همین مورده که طناب بلندی رو متصل میکنن به دب
    وقتی اسکله شلوغ باشه ۲۴ساعته بارگیری هست،کاری به سطح اب دریا ندارن.
    وقتی اسکله شلوغ باشه مجبورن به اضافه کاری
    یه نکته دیگه هم در سوار کردن در شب هستش که فرار از کار در گرمای روز جنوب هست.

10. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

خانم اکتروس سوار در اتوبان نیایش(عکس چند دست چرخیده )

12. 7 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

بنده فرمودم فشار به گیربکس و محورها میاد،نه خرابی و تعمیر و سرویس،این دو با هم تفاوت دارن و قرار نیست بعد از ۳بار سوار و پیاده شزن گیربکس پیاده بشه و تعمیر بشه.
    شما دیدتون فقط به امار و ارقام هست،در حالی که واقعیت چیز دیگه ای هست،کشنده رو ساختن واسه حمل بار،حالا هر بار و هر مکان و هر جایی و هر راه و هر شرایطی باشه اون باید بار رو بکشه و اخ هم نگه،دوست من واقعیت چیز دیگه ای هست،بازدید چرخ و بال بیرینگ ها و رول بیرینگها یه کار همیشگی و منظم هست،ولی تعمیر اونها به نحوه کار و میزان و نحوه ی استفاده از اونها بستگی داره.
    در ضمن درب بارج که سوار و پیاده میشی سطح صافی نیست ،شما یا ندیدین یا اطلاعات درستی ندارین،کشنده دیدم که هنگام بالا رفتن از درب به علت شیب زیاد و فشار زیاد به مندل و فنرها شاه فنر شکسته شده.از نظر شما چون اسمشون کشنده هست باید همه جا و همه وضعیتی بتونن بار رو جا بجا کنن.خیر اشتباه هست،
    بنده خودم سوار بارج طوفان دریا رو دیدم و بارجی که ۱۲تا کشنده رو با خودش حمل میکرد و موتور با اون قدرت توانایی مقابله با موج ها رو نداشت،و از موتور جهت فقط رد کردن موج از زیر بارج و کم کردن اثرات اون استفاده میکرد.شما میفرمایید جریان متلاطم ایجاد شزه توسط پروانه یدک کش دبه را غرق میکرد؟اون جریان توسط امواج دریا خنثی میشه.
    فشار کاری بیش از حد به هر قطعه و دستگاهی عمر اون رو کم میکن.
    بنظر شما کشنده ای که در مسیر بوشهر تهران کار میکنه و کشنده ای که فقط کارش رو دریا هست و سوار و پیاده شدن از کشتی هست باید عمر قطعاتشون یکسان باشه،چون ۲تاشون کشنده هستن.
    Last edited by javadk123; 06-01-2014 at 19:09.

14. این کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

وقتی یک شرکت تولید بتون کیش بتون میخره و لندینگ گراف رو هم اجاره میکن دیگه کاری به روز و شب و گرما و سرما و سطح اب درون اسکله نداره،هرکس فکر منافع خودش هست،هم شرکت هم صاحب لندینگ گراف،پس مجبوری سر ساعت برسی اسکله و بارگیری انجام بشه دوست من،فاکتور گرما تاثیری نداره

16. این کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنده فرمودم فشار به گیربکس و محورها میاد،نه خرابی و تعمیر و سرویس،این دو با هم تفاوت دارن و قرار نیست بعد از ۳بار سوار و پیاده شزن گیربکس پیاده بشه و تعمیر بشه.
    شما دیدتون فقط به امار و ارقام هست،در حالی که واقعیت چیز دیگه ای هست،کشنده رو ساختن واسه حمل بار،حالا هر بار و هر مکان و هر جایی و هر راه و هر شرایطی باشه اون باید بار رو بکشه و اخ هم نگه،دوست من واقعیت چیز دیگه ای هست،بازدید چرخ و بال بیرینگ ها و رول بیرینگها یه کار همیشگی و منظم هست،ولی تعمیر اونها به نحوه کار و میزان و نحوه ی استفاده از اونها بستگی داره.
    در ضمن درب بارج که سوار و پیاده میشی سطح صافی نیست ،شما یا ندیدین یا اطلاعات درستی ندارین،کشنده دیدم که هنگام بالا رفتن از درب به علت شیب زیاد و فشار زیاد به مندل و فنرها شاه فنر شکسته شده.از نظر شما چون اسمشون کشنده هست باید همه جا و همه وضعیتی بتونن بار رو جا بجا کنن.خیر اشتباه هست،
    بنده خودم سوار بارج طوفان دریا رو دیدم و بارجی که ۱۲تا کشنده رو با خودش حمل میکرد و موتور با اون قدرت توانایی مقابله با موج ها رو نداشت،و از موتور جهت فقط رد کردن موج از زیر بارج و کم کردن اثرات اون استفاده میکرد.شما میفرمایید جریان متلاطم ایجاد شزه توسط پروانه یدک کش دبه را غرق میکرد؟اون جریان توسط امواج دریا خنثی میشه.
    فشار کاری بیش از حد به هر قطعه و دستگاهی عمر اون رو کم میکن.
    بنظر شما کشنده ای که در مسیر بوشهر تهران کار میکنه و کشنده ای که فقط کارش رو دریا هست و سوار و پیاده شدن از کشتی هست باید عمر قطعاتشون یکسان باشه،چون ۲تاشون کشنده هستن.
    اول این که هر وسیله ای رو که میسازن خصوصا شرکت های معتبر اون وسیله در شرایط اب هوایی و فیزیکی که شامل پستی بلندی ها حتی گیر کردن در گل و لای میشه رو تست میکنن
    دوم این که در هر صنعتی اگر قراره به صورت کارشناسانه به قضیه نگاه کنن رجوع به آمار میکنن و میزان درستی یا خرابی رو با امار مورد سنجش قرار میدن
    سوم اگر هر کشنده ای رو مطابق با کاربرد اون و شرایط مناسب کاریش استفاده کنن هیچ گاه خرابی های نظیر شکستن شاه فنر و غیره به وجود نمیاد درضمن این که یه بلبرینگ در شرایط کاری سخت باید زودتر تعمیر یا تعویض بشه نه تنها در کشنده ها بلکه در تمامی صنعت ها واجبه و تعمیرات دوره ای برای پیش گیری از خرابی های بیشتر صورت میگیره.این که میگین سطح صافی برای عبور ماشین از اسکله به کشتی وجود نداره جای تعجب داره چون دقیقا اون سطح رو صاف و برای عبود ماشین میسازن حالا مطابق با میزان اب موجود در مخزن ها و سطح اب دریا محل عبور شیب هایی هم خواهد داشت که البته این موارد فقط در کشور ما رایجه و در کشور های پیشرفته سعی بر یکسان بودن محل بارگیری با کشتی رو رعایت میکنن.در مورد غرق شدن دب و گرداب هایی که حاصل از گردش پره های یدککش هست میتونید مطالعه کنید و به کسایی که در مورد وسایل حمل و نقل ابی اطلاعات دارن پرس و جو کنید چون در این مورد من تحقیقاتی داشتم
    چهارم من گفتم سوار ماشین روی دب رفتم و بارگیری رو کامل نگاه کردم هم دب هم کشتی، دب که به هیچ وجه موتوری نداره و فقط نقشش شناور بودن روی اب هستش
    درمورد اجاره کردن کشتی دب و ... هم به دلیل هماهنگی ها و موضوعاتی که به ایمنی و عبور و مرور در دریا میشه باید یه چیزایی رو رعایت کنن تا ترافیک های دریایی به وجود نیاد.در مورد همه این موارد من پرس و جو و مطالعاتی داشتم حالا خیلی تخصصی نبود ولی جواب سوالات خودم گرفتم.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ببخشید یه سوال این دب چیه میشه یه عکس ازش بزارید
    بعد برای جلو گیر از یخ زدن گازئیل راهی چیزی هست

19. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •