نرم افزاری که تو پست بالا گذاشتم مشکلتو حل می کنه. البته باید راهنماشو بخونی!
نرم افزاری که تو پست بالا گذاشتم مشکلتو حل می کنه. البته باید راهنماشو بخونی!
سلام این اتفاق برای من افتاد. اگر آخرین ورژن Autorun virus remover را دانلود کنی مشکل حل میشه.
V3.0.BULID1116 . خودش اسکن میکنه و ردپا AUTORUN.INFO را پاک میکنه.کاسپر نتونست کاری کنه .الان تو PC من نصبه. ولی یادت نره آنتی ویروس ها بلافاصله کرکش را پاک می کنند . می بایست آنتی ویروسی که نصبه DISABLEکنی بعد کرکش کنی.این کرکش :
name :Team Lz0
serial : UIXQK
سایت دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویروسی که تازه به بازار اومده پوشه هارو شورت کات میکنه واصلشو معلوم نیس چکار میکنه
من خودم هنوز با این مشکل برنخوردم اما فک کنم احتمالا جواب میده
1-
start->Run->cmd
2- نوشته زیر رو تو CMD تایپ کنید
attrib -h -r -s /s /d h:\*.* 3-توجه کنید بجای :h شما درایو فلش خودتونو بنویسین
درنهایت پیشنهاد میکنم آنتی ویروس MALWARE BAYTE ANTI MALWARE را دانلود و اونو آپدیت کنید و یک اسکنم بزنید تا از شر این نوع ویروسا خلاص بشین
.................................................. ...........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما بعضی ها پرسیدن که پوشه ها hidden وتیک hidden کم رنگه و نمیشه برداشت من خودم با این مشکل برنخوردم من چند تا راه میگم شاید جواب بده
بالای درایو فلشتون مثلا درایوش :H باشه به شکل زیر جلوی آدرس اسم پوشه را بنویسین واینتر(این درمورد اون ویروس بود که پوشه اصلی رومخفی وبجاش یک پوشه با پشوند exe میذاشت هم عمل میکنه )
اسم پوشه ی مخفی شده\:H
خوب حالا فایلاتو cut بدین به پوشه ای سالم که خاصیت تیک hidden کم رنگم نیس
یک راهه دیگه
start->Run->cmd-1
attrib -h -r -s /s /d h:\*.* -2
3-توجه کنید بجای :h شما درایو فلش خودتونو بنویسین
....---++++---....
اگه بالایی جواب نداد
فایل زیر رو دانلود فقط 7کیلوبایت یک فایل bat توش هست نترسین خودم نوشتم اونو توی فلشتون ببرین (در واقع دایرکتوریش باید کنار پوشه هایدن باشه)
مثلا اگه تو درایو h شما یک پوشه مخفی شده داره که نمیشه تیکشو برداشت اینو ببرین همونجا بزارین و همونجا بازش کنین بعداگه اینتر خواست اینترو بزنین تا پوشه مخفی شدتون بیاد
راستی فایلرو یادم رفت از zip بیرون بیارید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by جاسم کدخدایی بنت; 02-01-2011 at 23:32.
از دوستان کسی نیست در رابطه با مشکل من بتونه راهنمایی کنه ؟؟؟ آخه خیلی برام معضل شده هرچی فولدر میریزم تو فلشم hidden میشه و اگر اسمش رو کامل بدونم میتونم از طریق نوار آدرس بهش دسترسی پیدا کنم
دیگه اون روشی هم که گفتم تو پست اول روش اعمال کردم جواب نمیده آنتی ویروس هی پاکش می کنه
سلام دوستان.دو تا سوال داشتم :
می خوام بدونم وقتی با کاسپر اسکای اسکن می کنید به طور متوسط چقدر طول می کشه؟من با اینکه به کامپیوترم چیز زیادی نصب نکردم تقریبا 3 ساعت طول میکشه اسکنش.
سوال دومم اینه که چرا فرضن پوشه ای رو که کلا 4 تا فایل توش هست (همراه با hiddenها و سوپر هیدن ها)تو properties اش 7تا فایل نشون میده؟.یعنی فایلهایی درون پوشه هست که با show hidden هم نشون داده نمیشه. کاسپر و ناد هم ویروسی نشون نمیده.ضمنا پوشه هیستوری و temporary internet filesهم هیدنه و تیک هیدنش کمرنگه که به هیچ عنوان تیکش برداشته نمیشه.
دوستان اگه اطلاعاتی در باره این ویروس دارین و میتونین کمکم کنید مشکلمو حل کنم خیلی ازتون ممنون میشم.
سلام دوستان ین اولین پست من هست
من با ویروس kazeroon sm مشکل دارم آنتی ویروز avira نصب و آپدیت هست اما فقط ائنئ بلوکه میکنه و کامل حذف نمیکنه لطفا راهنمایی کنید چجئری اونو کاملا از بین ببرم؟ احتمالا موبایل لپ تاپ و فلشم هم آلوده باشن !! پس باید طوری باشه که بتونم کلا از بینش ببرم
فایل هیدن = kazeroon.exe
ساختن فایل .txt همراه با نمایش در صفحه دسکتاپ
نمایش کامه کازرون و یا دریس در کنار ساعت و حتی پیام های ارسالی یاهوو و آفلاینها
قسمت بالای دسکتاپ ویندوز یکی از دوستان متنی نوشته شده با مضمون alexhack.blogfa که سبز رنگه( مثل همون نوار زردرنگ معروف که شعار بود و ...) ، چطور از بین ببرمش؟
در ضمن newfolder هم روی درایور و فولدرهاش ظاهر شده که ناد32 آپدیت هم نمینوته پاکش کن!
همراه new folder یک فایل autorun هم وجود داره که با newfolder ایجاد میشه...
Last edited by hraa; 17-01-2011 at 07:56.
دوستان یه برنامه معرفی کنید این Show Hidden Files رو درست کنه !
ممنون
نرم افزاری که تو چند پست قبلی گذاشتم به راحتی مشکلتو حل می کنه.
متاسفانه دوستان اصلا پستها رو نمی خونن. راهنمای فارسی هم داره.![]()
من از این برنامه استفاده کردم و بعد از استفاده کلا گزینه Folder Option نا پدید شد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)