تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 241 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

يه فلش به لپ تاپ من زدن نميدونم چه ويروسي هست كه داخل فولدر ها فايل اضافه ميكنه يه سريش عكس دار هستن و به صورت Hiddein آنتي ويروس كسپراسكاي 2011 هم نصب كردم و آپديت ميه مرتب ولي اصلا ويروسي تو سيستم نميشناسه نميدونم چيكار كنم؟؟؟ مثلا تو فولدر موزيك ميرم يه سري فايل اضافه كرده و يه فايل desktop.ini هم به صورت مخفي هستش. البته قبلا يه ويروسي بود كه desktop.ini و folder.htt بود كه زياد ميشد ولي اين نميدونم چيه؟؟؟ از كجا بفهمم سيستم ويروسي هست؟
    نرم افزاری که تو پست بالا گذاشتم مشکلتو حل می کنه. البته باید راهنماشو بخونی!

2. 2 کاربر از omid.sarmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hofman1970's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

11 این اتفاق برای من افتاد

سلام این اتفاق برای من افتاد. اگر آخرین ورژن Autorun virus remover را دانلود کنی مشکل حل میشه.
    V3.0.BULID1116 . خودش اسکن میکنه و ردپا AUTORUN.INFO را پاک میکنه.کاسپر نتونست کاری کنه .الان تو PC من نصبه. ولی یادت نره آنتی ویروس ها بلافاصله کرکش را پاک می کنند . می بایست آنتی ویروسی که نصبه DISABLEکنی بعد کرکش کنی.این کرکش :
    name :Team Lz0
    serial : UIXQK
    سایت دانلود :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از hofman1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال جاسم کدخدایی بنت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    بلوچستان

پيش فرض مشکلات پنهان شدن و یا شرت کات شدن پوشه ها در فلش

ویروسی که تازه به بازار اومده پوشه هارو شورت کات میکنه واصلشو معلوم نیس چکار میکنه

من خودم هنوز با این مشکل برنخوردم اما فک کنم احتمالا جواب میده

1-
    start->Run->cmd

2- نوشته زیر رو تو CMD تایپ کنید

attrib -h -r -s /s /d h:\*.* 3-توجه کنید بجای :h شما درایو فلش خودتونو بنویسین

درنهایت پیشنهاد میکنم آنتی ویروس MALWARE BAYTE ANTI MALWARE را دانلود و اونو آپدیت کنید و یک اسکنم بزنید تا از شر این نوع ویروسا خلاص بشین

کد:
    .................................................. ...........

اما بعضی ها پرسیدن که پوشه ها hidden وتیک hidden کم رنگه و نمیشه برداشت من خودم با این مشکل برنخوردم من چند تا راه میگم شاید جواب بده

بالای درایو فلشتون مثلا درایوش :H باشه به شکل زیر جلوی آدرس اسم پوشه را بنویسین واینتر(این درمورد اون ویروس بود که پوشه اصلی رومخفی وبجاش یک پوشه با پشوند exe میذاشت هم عمل میکنه )

اسم پوشه ی مخفی شده\:H

خوب حالا فایلاتو cut بدین به پوشه ای سالم که خاصیت تیک hidden کم رنگم نیس

یک راهه دیگه

start->Run->cmd-1

attrib -h -r -s /s /d h:\*.* -2

3-توجه کنید بجای :h شما درایو فلش خودتونو بنویسین

....---++++---....

اگه بالایی جواب نداد

فایل زیر رو دانلود فقط 7کیلوبایت یک فایل bat توش هست نترسین خودم نوشتم اونو توی فلشتون ببرین (در واقع دایرکتوریش باید کنار پوشه هایدن باشه)

مثلا اگه تو درایو h شما یک پوشه مخفی شده داره که نمیشه تیکشو برداشت اینو ببرین همونجا بزارین و همونجا بازش کنین بعداگه اینتر خواست اینترو بزنین تا پوشه مخفی شدتون بیاد

راستی فایلرو یادم رفت از zip بیرون بیارید

کد:
    موفق باشید
    Last edited by جاسم کدخدایی بنت; 02-01-2011 at 23:32.

6. این کاربر از جاسم کدخدایی بنت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام.

دوستان تو صفحه اول تو پست 5 یک روشی ارائه شده برای جلوگیری از ویروسی شدن . من این روش رو روی فلشم اجرا کردم اما نمیدونم چه ویروسی میگیره که وقتی با نود اسکن میکنم میگه فولدر desktop.ini آلوده هست و exe شده . باید چی کار کنم ؟

یه مشکل دیگه هم اینگه من یه سری فولدر هام hidden شده و جالب اینجاست که رو بعضی سیستم ها این فایل هارو بهم نشون میده اما نمیتونم خاصیت hidden رو از روش بردارم . اینم راهنمایی کنید ممنون میشم .
    از دوستان کسی نیست در رابطه با مشکل من بتونه راهنمایی کنه ؟؟؟ آخه خیلی برام معضل شده هرچی فولدر میریزم تو فلشم hidden میشه و اگر اسمش رو کامل بدونم میتونم از طریق نوار آدرس بهش دسترسی پیدا کنم

دیگه اون روشی هم که گفتم تو پست اول روش اعمال کردم جواب نمیده آنتی ویروس هی پاکش می کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان.دو تا سوال داشتم :
    می خوام بدونم وقتی با کاسپر اسکای اسکن می کنید به طور متوسط چقدر طول می کشه؟من با اینکه به کامپیوترم چیز زیادی نصب نکردم تقریبا 3 ساعت طول میکشه اسکنش.
    سوال دومم اینه که چرا فرضن پوشه ای رو که کلا 4 تا فایل توش هست (همراه با hiddenها و سوپر هیدن ها)تو properties اش 7تا فایل نشون میده؟.یعنی فایلهایی درون پوشه هست که با show hidden هم نشون داده نمیشه. کاسپر و ناد هم ویروسی نشون نمیده.ضمنا پوشه هیستوری و temporary internet filesهم هیدنه و تیک هیدنش کمرنگه که به هیچ عنوان تیکش برداشته نمیشه.
    دوستان اگه اطلاعاتی در باره این ویروس دارین و میتونین کمکم کنید مشکلمو حل کنم خیلی ازتون ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان ین اولین پست من هست
    من با ویروس kazeroon sm مشکل دارم آنتی ویروز avira نصب و آپدیت هست اما فقط ائنئ بلوکه میکنه و کامل حذف نمیکنه لطفا راهنمایی کنید چجئری اونو کاملا از بین ببرم؟ احتمالا موبایل لپ تاپ و فلشم هم آلوده باشن !! پس باید طوری باشه که بتونم کلا از بینش ببرم

فایل هیدن = kazeroon.exe
    ساختن فایل .txt همراه با نمایش در صفحه دسکتاپ
    نمایش کامه کازرون و یا دریس در کنار ساعت و حتی پیام های ارسالی یاهوو و آفلاینها

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

قسمت بالای دسکتاپ ویندوز یکی از دوستان متنی نوشته شده با مضمون alexhack.blogfa که سبز رنگه( مثل همون نوار زردرنگ معروف که شعار بود و ...) ، چطور از بین ببرمش؟
    در ضمن newfolder هم روی درایور و فولدرهاش ظاهر شده که ناد32 آپدیت هم نمینوته پاکش کن!
    همراه new folder یک فایل autorun هم وجود داره که با newfolder ایجاد میشه...
    Last edited by hraa; 17-01-2011 at 07:56.

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

دوستان یه برنامه معرفی کنید این Show Hidden Files رو درست کنه !
    ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نرم افزاری که تو چند پست قبلی گذاشتم به راحتی مشکلتو حل می کنه.
    متاسفانه دوستان اصلا پستها رو نمی خونن. راهنمای فارسی هم داره.

13. این کاربر از omid.sarmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

نرم افزاری که تو چند پست قبلی گذاشتم به راحتی مشکلتو حل می کنه.
    متاسفانه دوستان اصلا پستها رو نمی خونن. راهنمای فارسی هم داره.
    من از این برنامه استفاده کردم و بعد از استفاده کلا گزینه Folder Option نا پدید شد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •