خب شما توي ورد معمولا با زبان فارسي كار ميكني پس بهتره اينم مورد روي همون فارسي بمونه و در هنگام نياز دستي تغيير كنه
خب شما توي ورد معمولا با زبان فارسي كار ميكني پس بهتره اينم مورد روي همون فارسي بمونه و در هنگام نياز دستي تغيير كنه
سلام
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
البته من بعيد ميدونم بشه اينكارو كرد
چون اينكه به ورد چطوري فهمانده بشه كه اين توضيح مربوط به اين جدول هست و اون يكي توضيح مربوط به فلان جدول و .... بسيار كار سختي هست
در اين مورد خودتون فكري كرديد كه مشخص بشه چطوري اينكارو كرد
موفق باشيد
سلام به بچه های گل نرم افزار ...
آقا من با این نرم افزار های office یه مشکل خیلی ساده اما درد سر ساز دارم ! اونم این که متونی که هم کلمات انگلیسی داره هم فارسی به هم میریزن یعنی کلمات سر جای خودشون قرار نمیگیرن مثلا :
یک متن Text در ورد
به این صورت نوشته میشه :
یک متن درtext ورد
کلمات انگلیسی متن رو به هم میریزن !
متوجه شدید ؟
مشکل از کجاست ؟
ممنون...
از 2003 استفاده میکنی یا 2007 ؟سلام به بچه های گل نرم افزار ...
آقا من با این نرم افزار های office یه مشکل خیلی ساده اما درد سر ساز دارم ! اونم این که متونی که هم کلمات انگلیسی داره هم فارسی به هم میریزن یعنی کلمات سر جای خودشون قرار نمیگیرن مثلا :
یک متن Text در ورد
به این صورت نوشته میشه :
یک متن درtext ورد
کلمات انگلیسی متن رو به هم میریزن !
متوجه شدید ؟
مشکل از کجاست ؟
منم با این مشکل برخورد کرده بودم.
یه دقتی به RIGHT TO LEFT و Right ALIGMENT بکن.
از 2007 استفاده میکنم . با 2003 این مشکل رو نداشتماز 2003 استفاده میکنی یا 2007 ؟
منم با این مشکل برخورد کرده بودم.
یه دقتی به RIGHT TO LEFT و Right ALIGMENT بکن.
اون ها که گفتی هم مشکلی ندارن
سلام از ورد 2003 استفاده میکنم
وقتی ورد را باز میکنی صفحه سفیدی که وجود داره به صورت افقی هست چطوری این صفحه نوشتن عمودی میشه تا روی کاغذ A4 با قسمتی که پهن تره نوشته بشه
سلام
شما از منوي file گزينه Page setup رو انتخاب كن و از همون سر برگ اول ميتوني متناسب با كاري كه ميخواي بكني گزينه Portrait يا Landscape رو بزني
موفق باشي
به به اقا شهرام
خوش اومدي
مطمئني اونايي كه دوستمون اشاره كرد مشكلي نداره
يه نمونه از فايلي كه حاوي متن خراب هست رو آپلود كن و بذار تا چك كنم
موفق باشي
با درود فراواندوستان کسی نمی دونه چطوری می تونم اندازه ی مصرع های شعر رو توی برنامه ی ورد آفیس به طور اتوماتیک تنظیم کنم مثلا کاری کنم که مصرع های زوج با هم هم طول باشند اگه به دوبیت شعر زیر دقت کنید می بینید که طول مصرع اولی از مصرع سومی بیشتر است و این از زیبایی متن می کاهد بعضی وقتها مصرعی با 10 کلمه زیر مصرعی با 5 کلمه قرار می گیره و بدون تغییر فونت و یا اندازه ی کلمات دقیقا دو مصرع باهم برابر هستند من چطور می تونم این کار و انجام بدمآتش است این بانگ نا ی و نیست باد
هر که این آتش ندارد نیست بادآتش عشق است کاندر می فتاد
جوشش عشق است کاندر می فتادالبته من از آفیس 2007 استفاده می کنمپیشاپیش متشکرم
ارادت عزیز ...به به اقا شهرام
خوش اومدي
مطمئني اونايي كه دوستمون اشاره كرد مشكلي نداره
يه نمونه از فايلي كه حاوي متن خراب هست رو آپلود كن و بذار تا چك كنم
موفق باشي
ما خیلی مخلصیم !
این هم عکس :
متنش هم این بوده : متن آزمایشی کار با نرم افزار word 2007 برای مشکل یابی توسط انجمن p30
ممنون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)