آقا فرشاد موتور خود گلف نسل 2 میشه مشخصاتشو بگی؟
آقا فرشاد موتور خود گلف نسل 2 میشه مشخصاتشو بگی؟
به نظر من روا !!! پرايد ماشين جاده و مسافرت نيست !!! اگه توي شهر باشي ماشين خوبيه ولي جاده نه !
امیر عزیز یه نگاه به ابنجا کنید. خیلی چیزا متوجه میشید. اگه نیاز بود بگو تا خودم هم برات یه چیزایی از ذهنم بیارم و بتایپم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیز من از سال 83 تا حالا پراید سوارم اما همیشه گفتم ماشین خوبی نیست من تا چند وقت دیگه یک روا می گیرم چرخش به پراید می ارزه چون:
محکم تره
فضای بیشتری داره
تو سرعت بالا بهتر عمل می کنه
روآ پایداری خیلی بهتری نسبت به پراید داره
چسبندگیش به زمین بیشتره
تازه اگه یه موقع دلت خواست میتونی رینگ ولاستیکم براش بگیری که خوشگل تر میشه
منم می خوام لاستیک بزارم اما نمی دونم چه رینگ و لاستیکی خوبه؟
رینگش باید چه سایزی باشه؟ لاستیکش چه طور؟
بالاخره با کمک خانواده تونستم 2 میلیون به بودجه اضافه کنیم و بجای پراید 132 سراغ یه ماشین بهتر بریم برای خرید
-مد نظر خودم با توجه به شنیده ها و دیده ها که اکثرا از تندر 90 راضی هستن به نسبت بودجه قید شده تندر 90 مدلE0 هستش ولی مثل اینکه کولر و گرم کننده نداره!اینکه واقعا فاجعه است
اونم تو هوای خشک و کویری تهران بخصوص وقت دما تو سایه از 35 بزنه بالا
با توجه به اینکه الان یه قرون بیشتر از 10,500 نمیتونیم جور کنیم و بایدم تو این چند روزه ماشین بخریم: نمیشه بعدا رو تندر 90 E0 کولر خوب نصب کرد یعنی پیشبینی همچین موردی بصورت استاندار توش شده؟ دیگه چه ضعف فجیعی مثل مورد قبلی داره؟
*اگه میشه کولر استاندار بعدا براش خرید که آره هیچی و فقط تندر 90 E0 میگیریم ولی در غیر این صورت شما پیشنهاد بدید که تو این رنج چی بگیریم بهتره؟
مورد مصرف خانوادگی
رانندگی مداوم در تهران
سالی چند بار مسافرت بالای 300 کیلومتر
خرج کم
امنیت جانی
نو باشه بهتر
مدرن و امروزی بودن
کم قیمت ترین مدل 206 اس دی تیپ یکش هست که 13میلیون قیمت داره درسته؟
آیا ارزش خریدن داره در مقایسه با ماشینای هم قیمتش مثل تندر؟
چه فرقی با تیپ 3 اس دی داره که باعث شده تفاوت قیمتش چیزی حدود6 میلیون باشه؟
دوست عزیز من هم مثل شما دنبال چنین خودرویی بودم و شرایط برابر با شما دارم ام با این همه پیشنهاد میکنم خودروی کلاس E0 رو کنار بزاری و یک کلاس بالاتررو بگیری عکس مربوط به همین سایت در این موضوع را مشاهده کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)