جواب نبود؟
؟
جواب نبود؟
؟
کسی هست اینجا! اما کسی که جواب اینجور سوالارو بده کمه اینجا.(حداقل داخل تگ کد میزاشتی آدم رقبت کنه نگاه کنهکسی نیـست اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
شما (ها) از کدوم دانشگاه هستین؟ احتمالا یکی داخل دانشگاه گفته فلان انجمن پروژه دانشجویی مینویسن مفت و مجانی بعد همه شما کیف کردین و زود امدین تا پروژتونو براتون بنویسن.
کاربرایی که فقط 4 تا پست دادن که 3/5 از اونها سوال بوده و اگر به جواب برسن پست 5 ـمی در کار نیست و خداحافط انجمن تا ابد.
سلام
; آخر حلقه while به چه معناست.while();
همين كار رو ميتونيد با break انجام بديد هرچند در اين حالت ديگه نياز به نوشتن else نيست.
Mehrdad Sh.
For (i=0; ; i++)
{cin >>a;
B[i]=a;}
Mehrdad Sh.
يكي از روش هاي فوق سرّي براي مشاهده ي درستيبرنامه ي نوشته شده،بهاين صورته كه :
"اجراش كنيد ببينيد خروجي درست ميده يا نه"
موفق باشيد.
Mehrdad Sh.
چه پاسخ قانع کننده ای واقعــــــــــــــــااااا !!!
حالا چطور ماتریس سه در چهار رو تایپ کنم تو اون صفحه سیاه تا جواب بگیرم؟
جواب دیگه ای برای این سوال ندارید؟اصلا برای سی پلاس پلاس هست یا نه؟
خیلی واجبه فوری فوری
یعنی هیچ کاری نکنه. تا وقتی که این شرط برقراره همینجا بمونه.
همونطور كه از يك گاو انتظار ميره شير بده،از اين زبان هم انتظار ميره كه همچين كاري بكنه توي اون دنياي تاريك سياهِ جولوي چشم شما كه كدها مثل با باكتري مدام تكون ميخورن.(اگر كدي باشه!)
ببينيد،اولين كاري كه بايد براي نوشتن يك برنامه بكنيد اينه كه ببنيد چي ميخوايد و بعد اون الگوريتم ذهنتون رو براي اون برنامه بنويسيد و بعد سعي كنيد كه برنامه رو پياده سازي كنيد.
متاسفانه توي ايران ٢ تا نكته ي مهم اول رو بيخيال ميشن و مستقيم ميرن رو كد نويسي.
پيشنهاد من به شما:
سعي كنيد فلوچارت رو در مرحله ي اول خوب مسلط بشي.
و بعد اگر تسلط كافي رو قسمتهاي مبتدي برنامه نويسي داريد،فصل آرايه ها و اشاره گرها رو مطالعه بفرماييد جوابتون رو خودتون ميگيريد.هم با آرايه امكان پذيره هم اشاره گرها كه به نظر بنده اشاره گرها آسونتر ولي مبحث سختيه براي يادگيري.
شما به صورت خيلي فوري فوري اين كارها رو انجام بديد تا به صورت خيلي خيلي فوري به جوابتون برسيد.
موفق باشيد.
Mehrdad Sh.
سلامت باشید
خوشبختانه امروز خودم برنامم رو درستش کردم و به استادم تحویل دادم ودیگر نیازی به کمک شما نیست خوشبختانه...
بعدشم شما با هر کی سوال بپرسه اینجوری میزنید تو برجکش ,یه سوال پرسیدم که درسته یا نه هزار حرف شنیدم غیر از جوابش دیگه کم مونده بود ...
پس چطور اون بالا نوشتید:نام تاپيک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!! منم یسوال پرسیدم دیگه!
البته یکی از خانمای اینجا خ داده بود که راهنماییم کنه که خوشبختانه برنامم رو امروز خودم درستش کردم
به هرحال ممنون که وقت گذاشتید واین همه تومار برام نوشتید!: )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)