مودم من ASUS AM 602 هستش که Combo Router هستش یعنی یک LAN و یک USB داره
من به تازگی یه سیستم دیگه گرفتم که در اتاق دیگه گذاشتم
و حالا قصد دارم که اون سیستم هم از اینترنت من استفاده کنه
از لحاظ نرم افزاری مشکلی ندارم و خودم می تونم تنظیمات مودم رو بر روی NAT و PPPOE قرار بدم
و کلاینت رو هم تنظیم کنم
از لحاظ سخت افزاری اطلاعاتی ندارم...میخواستم بدونم چطوری این کار رو انجام بدم ؟
مقرون به صرفه ترین راه چیه؟
البته سیستم من اکثر اوقات روشنه و مشکلی بابت سرور کردنش ندارم
مبارک باشه دوست عزیز
خوشبختانه شما تنظیمات نرم افزاری رو کامل بلد هستین شبکه کردن براتون راحته ... اما در مورد سخت افزاری برای استفاده همزمان اینترنت برای 2 تا کامپیوتر و مودمی که دارین میشه روشهای مختلف رو بکار برد.یه روش اینه که یه کابل شبکه بخرین و کارت شبکه 2 تا کامپیوترتون رو به روش کراس مستقیم به هم وصل کنین.معمولا هم کابل شبکه تا فاصله کم خوب جواب می ده و اگه فاصله 2 تا کامپیوتر خیلی بشه افت کیفیت داره... حالا کامپیوتر سرور میتونه بوسیله پورت usb به مودم وصل بشه. تنظیمات کانکشن رو تو خود مودم انجام بدین و کامپیوتری که به پورت usb وصله رو بعنوان سرور تنظیم کنید.با این روش هر زمان که کامپیوتر سرور و مودم روشن میشه جفت کامپیوترها به اینترنت وصلن .این ارزانترین و ساده ترین راهه برای شما ! اما بدیهایی هم داره چون شبکه کردن با این روش ممکنه باعث افت سرعت و ... بشه و کلا خیلی جالب نیست ... یه راهه دیگه که کمی هزینه بیشتر داره اینه که شما یه دونه هاب ( سوئیچ ) میتونید بخرید که مدلهای 4 پورته بین 15 الی 20 تومنه و چون مودمتون روتر هم هست به آسونی می تونید از سوئیچ استفاده کنید . خیلی راحت خروجی مودم رو به سوئیچ وصل می کنید و به تعداد پورتهای موجود روی سوئیچ ( حداقل 4 تا کامپیوتر ) میتونید از اینترنت استفاده کنید . مزیتش هم اینه که دیگه لازم نیست کامپیوتر سرور دائم روشن باشه دردسر شبکه کردن هم نداره . تعداد کامپیوتر بیشتری هم می شه وصل کرد و اگه از سوئیچ استفاده کنید میتونید از طول کابل شبکه بلندتر هم برای کامپیوترهاتون استفاده کنید ( فکر می کنم 20 الی 30 متر بدون مشکل جواب میده )... روشهای دیگه هم هست اما بهتره اینجا بحث نکنیم تاپیک منحرف نشه .. تو همین سایت تو قسمت شبکه اساتید مختلف تشریف دارن هر سوال سخت افزاری داشته باشین خیلی خوب جواب می دن .
یه نگاهی به این تاپیک بندازین دوستان خیلی بهتر و بطور کامل روشهای مختلف رو راهنمایی کردن :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشین.