جائی خوندم این مطلبو هرچند دقیق یادم نیست...!ساسکه با نفرت وقدرت تاریکی داره میتونه دروازه ای رو برای توبی باز کنه که با اون توبی میتونه بر جهان مسلط بشه...درست مثل اون صحنه ای که روی دانزو میخواست سوسانو بزنه یادتونه چه سیاهی دورشو گرفته بود...یه چیزی تو همین مایه هاست مطمئنا...توبی هیچ نیتی به جز سواستفاده از ساسکه نداره...
فکر کنم این متن رو خودم گذاشتم توی همین تاپیک که در مورد ساسوکه و شش راه تاریکی و دروازه بود که ساسوکه تونسته بود با نفرتی که کینه ای که در دلش برای انتقام وجود داشته دروازه های تاریکی رو برای خودش باز کنه ....اینجا یه توضیحی داده بودم ..
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز به نظر شما انسان سه چشم وجود داره؟؟!!مادارا دو تا چشم بیشتر نداره و نباید بیشتر داشته باشه بالاخره در ظاهر که انسان هست.یه چشمش شارینگان یه چشم دیگش رانینگان.با تشکر
با این اشخاصی که من توی این انیمه دیدم اگه انسان 10 چشم هم نشون بدن تعجب نمی کنم !!!! نمونش همین کیسامه که واقعا شبیه کوسه بود و روی صورتش فکر کنم آبشش داشت !!!!! حالا بقیه بمانند ....
این رایکاگه با کسی مبارزه میکنه ؟
چرا توی همین متینگ که کاگه ها دور هم جمع شدن و وراجی می کنن هم ساسوکه خودش رو نشون میده هم مادارا و رایکاگه هم یه دستش رو از دست می ده توی نبرد با ساسوکه فکر کنم ... توی قسمت های بعدی انیمه می بینیم ...
داشت یادم میرفت...اگه توبی یه انسان عادی بود نمیتونست بعد از همه مبارزه هاش که توش دست وپا ونوک دماغش کنده میشد تو قسمت بعد مثل شاخ شمشاد برگرده!!!
بابا همین که یهو ظاهر میشه خودش کلی عجیبه ... عجیب تر از اون هم اینه که اول ماسکش و قبل از ماسکش هم اون چشمش که شارینگان داره ظاهر میشه !!!!! حالا که سه تا چشم بگیره دیگه خودش انتهای عجایب هستش ....
راستی یه سوال کسی عکسی از 10 دم نداره !!! توی مانگا یه عکس ازش گذاشتند که یه نوع حیوان هستش که فقط اون دانای بزرگ نینجاها می تونسته احضارش کنه اما اون هم با اون عظمتش نمی تونسته کنترلش کنه برای همین هم اون رو جایی مهر می کنه و از باقی مونده چاکراهاش این موجودات دم دار پدیدار میشن ...!!!
حالا مادارا چه جوری می خواد کنترلش کنه خدا می دونه !!!!