تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 416 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اون سپر اسمش" آینه باتا" هست...که تمام حملات فیزیکی رو دفاع میکنه...حتی شینرا تنسه پین رو...ساسکه احتمالا بااین جفت چشمهای ایتاچی که پیوند زده هم شمشیر توتسکا وهم آینه باتا رو میتونه کامل استفاده کنه...
    قدرت های ایتاچی همه قدرت های خدایان ژاپن هستش .. هم تسوکایومی .. هم سوسانو و هم آماتراسو ... منتها این سه خدا هر سه تاشون فرزندان دو خدای مطلق ژاپن یعنی اینازاگی و اینازامی هستند که هر دوی این قدرت ها رو گویا مادارا در اختیار داره ... اون شمشیر و سپره هم چیزی بود که لرد اوروچیمارو همیشه دنبالش بوده اما چون زورش به ایتاچی نرسید رفت سراغ ساسوکه !!!!

من تا حالا فکر میکردم کاگه ها قدرتمندترین آدمهای دهکده ها هستند.
    کاگه ها رو این افراد انتخاب می کنند ( رجوع شود به انیمه قسمت 179 زمان رای گیری برای کاگه بعدی که دانزو خودش رو پیشنهاد می کنه و اون زنه حاکم هم تایید می کنه !! ) بعد در مجمع جونین ها برای صلاحیت کاگه ها رای گیری می شه !!! اگه رای بیاره کاگه ها انتخاب می شن ...مثل انتخاب وزرا در مجلس !!!

ساسکه احتمالا بااین جفت چشمهای ایتاچی که پیوند زده هم شمشیر توتسکا وهم آینه باتا رو میتونه کامل استفاده کنه...
    اینها مانگیکو شارینگان ایتاچی بوده باید دید مانگیکو خود ساسوکه چجی هستش !!!! راستی اون جایی که ساسوکه رو بردند تا چشماش رو پیوند بزنن همش پر بود از چشم های خندان ایتاچی ها ...مادارا این همه چشم رو از کجا گیر آورده ... تازه فقط ایتچی مانگیکو داره و کاکاشی و خود مادارا ... ساسوکههم تازه اضافه شده .. بقیه خاندان ایتاچی که مانگیکو نداشتند ...میخواد چی کار این همه چشم !!! می ترسم برای چشم های ساسوکه هم نقشه داشته باشه آخه روی ماسکش جای یه چشم خالیه !!!

2. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

اونها چشمهای عادی شارینگان بودن که بعد از قتل عام اوچیها ورشو داشت...
    برای خود ساسکه نقشه داره ...
    جائی خوندم این مطلبو هرچند دقیق یادم نیست...!ساسکه با نفرت وقدرت تاریکی داره میتونه دروازه ای رو برای توبی باز کنه که با اون توبی میتونه بر جهان مسلط بشه...درست مثل اون صحنه ای که روی دانزو میخواست سوسانو بزنه یادتونه چه سیاهی دورشو گرفته بود...یه چیزی تو همین مایه هاست مطمئنا...توبی هیچ نیتی به جز سواستفاده از ساسکه نداره...
    خیلیها میگن اون سوراخ سومی روی ماسک هم یک چشمه که هنوز توبی رو نکرده ...بااین حال اینا همش فرضیست...

4. 4 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

خیلیها میگن اون سوراخ سومی روی ماسک هم یک چشمه که هنوز توبی رو نکرده ...بااین حال اینا همش فرضیست...
    دوست عزیز به نظر شما انسان سه چشم وجود داره؟؟!!مادارا دو تا چشم بیشتر نداره و نباید بیشتر داشته باشه بالاخره در ظاهر که انسان هست.یه چشمش شارینگان یه چشم دیگش رانینگان.با تشکر

6. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

متاسفانه همه همین جوری هستند ...اونهایی هم که ازاد هستند لینک های تاریخ گذشته دارن ...اگه درست درمون بخوای همون لیمیت ها هستند که گویا روزی 4 تا دانلود می تونی بکنی از شون ..... می گم اگه کامل می خوای یه نگاهی به تورنت بنداز ...شاید چیزی پیدا کنی...
    هرکی هر قسمتش . . .رو میخواد بیاد به من بگه براش میذارم . .
    +
    من دیگه مانگا نمیخونم . . .
    این رایکاگه با کسی مبارزه میکنه ؟

8. 3 کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوست عزیز به نظر شما انسان سه چشم وجود داره؟؟!!مادارا دو تا چشم بیشتر نداره و نباید بیشتر داشته باشه بالاخره در ظاهر که انسان هست.یه چشمش شارینگان یه چشم دیگش رانینگان.با تشکر
    دوست عزیز اولن این یه انیمه وداستانه...بعدشم شما توبی رو با هیچ احدی مقایسه نکن...!اگه اینطور باشه ازاین چیزای عجیبتر دیدیم تو این انیمه...!پس زیاد با واقعیات ذهنتو مشغول نکن...!
    داشت یادم میرفت...اگه توبی یه انسان عادی بود نمیتونست بعد از همه مبارزه هاش که توش دست وپا ونوک دماغش کنده میشد تو قسمت بعد مثل شاخ شمشاد برگرده!!!
    Last edited by D,Freeman; 25-02-2011 at 21:20.

10. 3 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

جائی خوندم این مطلبو هرچند دقیق یادم نیست...!ساسکه با نفرت وقدرت تاریکی داره میتونه دروازه ای رو برای توبی باز کنه که با اون توبی میتونه بر جهان مسلط بشه...درست مثل اون صحنه ای که روی دانزو میخواست سوسانو بزنه یادتونه چه سیاهی دورشو گرفته بود...یه چیزی تو همین مایه هاست مطمئنا...توبی هیچ نیتی به جز سواستفاده از ساسکه نداره...
    فکر کنم این متن رو خودم گذاشتم توی همین تاپیک که در مورد ساسوکه و شش راه تاریکی و دروازه بود که ساسوکه تونسته بود با نفرتی که کینه ای که در دلش برای انتقام وجود داشته دروازه های تاریکی رو برای خودش باز کنه ....اینجا یه توضیحی داده بودم ..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این اشخاصی که من توی این انیمه دیدم اگه انسان 10 چشم هم نشون بدن تعجب نمی کنم !!!! نمونش همین کیسامه که واقعا شبیه کوسه بود و روی صورتش فکر کنم آبشش داشت !!!!! حالا بقیه بمانند ....

این رایکاگه با کسی مبارزه میکنه ؟
    چرا توی همین متینگ که کاگه ها دور هم جمع شدن و وراجی می کنن هم ساسوکه خودش رو نشون میده هم مادارا و رایکاگه هم یه دستش رو از دست می ده توی نبرد با ساسوکه فکر کنم ... توی قسمت های بعدی انیمه می بینیم ...

داشت یادم میرفت...اگه توبی یه انسان عادی بود نمیتونست بعد از همه مبارزه هاش که توش دست وپا ونوک دماغش کنده میشد تو قسمت بعد مثل شاخ شمشاد برگرده!!!
    بابا همین که یهو ظاهر میشه خودش کلی عجیبه ... عجیب تر از اون هم اینه که اول ماسکش و قبل از ماسکش هم اون چشمش که شارینگان داره ظاهر میشه !!!!! حالا که سه تا چشم بگیره دیگه خودش انتهای عجایب هستش ....
    راستی یه سوال کسی عکسی از 10 دم نداره !!! توی مانگا یه عکس ازش گذاشتند که یه نوع حیوان هستش که فقط اون دانای بزرگ نینجاها می تونسته احضارش کنه اما اون هم با اون عظمتش نمی تونسته کنترلش کنه برای همین هم اون رو جایی مهر می کنه و از باقی مونده چاکراهاش این موجودات دم دار پدیدار میشن ...!!!

حالا مادارا چه جوری می خواد کنترلش کنه خدا می دونه !!!!

12. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

فکر کنم این متن رو خودم گذاشتم توی همین تاپیک که در مورد ساسوکه و شش راه تاریکی و دروازه بود که ساسوکه تونسته بود با نفرتی که کینه ای که در دلش برای انتقام وجود داشته دروازه های تاریکی رو برای خودش باز کنه ....اینجا یه توضیحی داده بودم ..
    ...خدائیش هرچی فکرکردم یادم نیومد کی این صحبتو کرده بود وگرنه کپی رایت رو رعایت میکردم حتما!

ب
    ابا همین که یهو ظاهر میشه خودش کلی عجیبه ... عجیب تر از اون هم اینه که اول ماسکش و قبل از ماسکش هم اون چشمش که شارینگان داره ظاهر میشه !!!!! حالا که سه تا چشم بگیره دیگه خودش انتهای عجایب هستش ....
    راستی یه سوال کسی عکسی از 10 دم نداره !!! توی مانگا یه عکس ازش گذاشتند که یه نوع حیوان هستش که فقط اون دانای بزرگ نینجاها می تونسته احضارش کنه اما اون هم با اون عظمتش نمی تونسته کنترلش کنه برای همین هم اون رو جایی مهر می کنه و از باقی مونده چاکراهاش این موجودات دم دار پدیدار میشن ...!!!

حالا مادارا چه جوری می خواد کنترلش کنه خدا می دونه !!!!
    از جیوبی عکس واضحی تا الان نشون ندادن جز یه عکس که تو مانگاست...فردا اگه تونستم میگردم پیداش میکنم...فقط همینون بدونین که اینطور که از اون عکی وظواهر امر پیداست جیوبی یک چشم داره ...!
    توبی هم میخواد که با استفاده از چاکرای بیجوها چشم خودش رو به حد قدرت چشمی که برابر با قدرت چشمی ریکودو هست برسونه...با چاکرای فراوون اونها میتونه شارینگان ورینگانش رو بغییر بده...ودرنهایت جیوبی رو کنترل کنه...چون جیوبی با شارینگان خالی مثل کیوبی قابل کنترل نیست...

14. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان منم 90 درصد با جناب footballist موافقم.درسته انیمه تا حالا چیزای عجیب زیاد داشته ولی این مورد دیگه فرا عجیبه.

اگه کیشیموتو بخواد 3 چشمیش کنه دیگه به نظر من خیلی مسخره میشه.من یکی که دیگه ازش نا امید میشم.ولی بازم 10 درصد احتمال میدم که چنین اتفاقی بیفته

راستی مانگا این هفته به نظرم بد نبود مخصوصا همکاری تیمی شیکامارو و اینو و چوجی.من انتظار نداشتم اینو بتونه به این راحتی گینکاکو رو کنترل کنه.ناروتو رو هم که نشون داد احتمالا تو 2-3 تا مانگای بعدی دیگه باید سر و کلش پیدا بشه.

عکس بیجو 10 دمم تو قسمت 467 مانگا صفحه 14 و قسمت 510 صفحه 11 هست.هیچکدومش البته واضح نیست.

16. 3 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نمی دونم والا.ولی 3 چشم شدن مادارا به خاطر اوچیها بودن حداقل برای من قابل قبول تر هستش تا ریننگان دار شدن ناروتو!! تا همین الان هم به خاطر شخصیت اصلی بودن کیوبی رو از دست ندادن برام غیر قابل تحمله!! یه جا هم خونده بودم که یکی گفته بود این دانای شش طریقت دارای 3 قدرت چشمی بوده! خب مادارا هم روش!!

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نمی دونم والا.ولی 3 چشم شدن مادارا به خاطر اوچیها بودن حداقل برای من قابل قبول تر هستش تا ریننگان دار شدن ناروتو!! تا همین الان هم به خاطر شخصیت اصلی بودن کیوبی رو از دست ندادن برام غیر قابل تحمله!! یه جا هم خونده بودم که یکی گفته بود این دانای شش طریقت دارای 3 قدرت چشمی بوده! خب مادارا هم روش!!
    ناروتو که ریننگان نداره فقط تر کیب چشم خودش و کیوبی یجور میشه تو حالت وزغی هم یه جور دیگه میشه .دانای شش طریقت که عکسش خیلی تو مانگا اومده ولی 2 تا چشم بیشتر نداشته.فکر کنم منظورشون این بوده که کسی که ریننگان داره قابلیتهای شارینگان و بیاکوگان رو هم داره.

کیوبی رو هم که خوب هنوز کسی به ناروتو حمله نکرده که از دستش بدن.ناروتو رو گذاشتن واسه آخر کار

19. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •