تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 231 از 581 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 5810

نام تاپيک: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

موضوع استخدام پیچیده است و خارج از محدوده تاپیک.
    موضوع قبلی هم حل میشه.

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قسمتی که توی پروفایل مربوط به گروه هایی که عضوشون هستیم....خب...ماکزیمم باید چند تا گروه باشند که گروه ها رو با تصویرشون نشون بده؟....آخه اگر گروه های زیادی عضو باشی از یه تعدادی بیشتر فقط اسم گروه ها رو می زنه!
    امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

قسمتی که توی پروفایل مربوط به گروه هایی که عضوشون هستیم....خب...ماکزیمم باید چند تا گروه باشند که گروه ها رو با تصویرشون نشون بده؟....آخه اگر گروه های زیادی عضو باشی از یه تعدادی بیشتر فقط اسم گروه ها رو می زنه!
    امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم
    سلام دوست عزیز تا 12 تا گروه عکس نشون میــده بالاتر دیگـــه اسم میزنــــه
    پروفایل بنده رو ببینید اگه یه گروه دیگه عضو بشم برام اسم میزنــــه
    موفق باشید!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

من یه سوال دیگه داشتم بیشتر به گله میاد .

این دکمه الکی هستش ؟

بار ها دیدم کاربرانی توهین میکنند حتی بعضیاشون کلمات +18 هم استفاده میکنند . هی اینها رو ریپورت میدم ولی فرداش میام میبینیم انگار نه انگار . نه اخطاری نه بنی نه چیزی .
    انگار دیگه توهین خلاف قوانین نیستش .
    هر چقدر میخوام جلوی خودمو بگیرم جوابشونو ندم و ریپورت بدم ولی میبینم انگار نه انگار . و اونام می بینند که اخطار نگرفتند یا بن نشدند به فحاشی ادامه میدند.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه سوال دیگه داشتم بیشتر به گله میاد .

این دکمه الکی هستش ؟

بار ها دیدم کاربرانی توهین میکنند حتی بعضیاشون کلمات +18 هم استفاده میکنند . هی اینها رو ریپورت میدم ولی فرداش میام میبینیم انگار نه انگار . نه اخطاری نه بنی نه چیزی .
    انگار دیگه توهین خلاف قوانین نیستش .
    هر چقدر میخوام جلوی خودمو بگیرم جوابشونو ندم و ریپورت بدم ولی میبینم انگار نه انگار . و اونام می بینند که اخطار نگرفتند یا بن نشدند به فحاشی ادامه میدند.
    چرا اتفاقا کارایی داره...
    ولی بیشتر توی بخش ورزشی فعال هست...بخش های دیگه هم کار می کنه ولی دیر عمل می کنه....
    توی بخش ورزشی تا بزنی مسئولش میاد می خونه بعد اگر از دید او کوچکترین توهینی شده بود پست رو پاک می کنه...
    اخطار هم که خوب می دن اتفاقابن شدن هم انقدرا هم الکی نیست ! شما اگر بهتون فحش دادند گزارش بدید فقط و فقط اون پست رو می آیند و پاک می کنند نهایتش طرف اخطار می گیره و شما هم می تونید برید توی پروفایلش بهش یه حالی بدید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

شما پروفایل منو بخون مثلا .
    یه کاربری بود به کل یه تاپیک توهین کرد . یه بار با دوستان ریپورتش دادیم چند ماه پیش سریع بن شد . الان دوباره اومده به همه باز توهین کرده ولی یه اخطارم نگرفته . جالب اینه پستشم پاک نشده .

فحش مادر هم داده بود .

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با صرف نظر از نادرست بودن فعل صورت گرفته ؛ شما وقتی اختیار حذف و عدم تایید نمایش پستها در پروفایل رو دارید به نظر من درست نیست اون ادبیات رو در معرض دید عموم قرار بدید ، اگر گزارش تخلف هم جوابگو نبود با پیغام خصوصی با رده های بالای مدیریتی مطرح کنید ، مطمئن باشید پیگیری می شه .

پی نوشت : اوضاع عجیبی در این روزها بوجود اومده ، یادداشتهای جناب شیپور !!! در پروفایل ها و حالا هم این مدل ادبیات ( که ظاهرا در حال فراگیر شدن در فروم هم هست).

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

پی نوشت : اوضاع عجیبی در این روزها بوجود اومده ، یادداشتهای جناب شیپور !!! در پروفایل ها و حالا هم این مدل ادبیات ( که ظاهرا در حال فراگیر شدن در فروم هم هست).
    این شیپور کی هست ؟ جریانش چیه ؟

والا با vm و پ.خ هم بار ها گزارش اینجور مسائل رو دادم . ولی انگار نه انگار کسی نیستش که رسیدگی کنه .

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ویــــــرایـــــش شــــد
    --------------------------------------------
    Last edited by SNOW PATROL; 19-11-2010 at 21:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با صرف نظر از نادرست بودن فعل صورت گرفته ؛ شما وقتی اختیار حذف و عدم تایید نمایش پستها در پروفایل رو دارید به نظر من درست نیست اون ادبیات رو در معرض دید عموم قرار بدید ، اگر گزارش تخلف هم جوابگو نبود با پیغام خصوصی با رده های بالای مدیریتی مطرح کنید ، مطمئن باشید پیگیری می شه .

آقا سروش یادته راجع به فرهنگ سازی صحبت می کردم که آقا بابک به من گفتند شما می خوای فکر کردن رو به عهده ی کسی دیگر بیندازید .....
    خیلیا چون ظاهرشون در این دنیای مجازی دیده نمی شه هر کاری می خوان می کنند....
    این ادبیات های نامتعارف از سایت هایی مثل یوتیوب شروع شد حالا به اینجاها داره کشیده می شه...
    و من مطمئن هستم اگر اقدامی صورت نگیره اوضاع از این بدتر هم خواهد شد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •