[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
را بايد از دختر بچه ها ياد گرفت. آنها در مقابل محبتي كه به عروسك خود مي كنند از او انتظار محبت متقابلي ندارند آنها بدون هيچ توقعي عروسكشان را دوست دارند و دوست داشتن واقعي يعني همين
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود
از گذشته عبرت بگير اکنون را درياب و به آينده فکر کن
ميدوني فرق تو با عزراييل چيه ؟؟؟؟ . . . . عزراييلو ببينم ميميرم ، تورو نبينم ميميرم
دلم گرفته از آدم هايي که مي گن دوست دارم اما معني شو نمي دونن از آدم هايي که مي خوان مال اونا باشي اما خودشون مال تو نيستن از اونايي که زير بارون برات مي ميرن و وقتي آفتاب مي شه همه چيز يادشون ميره
هيچ کس اشکي براي ما نريخت هر که با ما بود از ما مي گريخت چند روزي هست حالم ديدنيست حال من از اين و آن پرسيدنيست گاه بر روي زمين زل مي زنم گاه بر حافظ تفاءل مي زنم حافظ ديوانه فالم را گرفت يک غزل آمد که حالم را گرفت: ما زياران چشم ياري داشتيم خود غلط بود آنچه مي پنداشتيم
گر با غم دوريت نسازم چه کنم / با ياد تو گر عشق نبازم چه کنم / چون در نظرم فقط توي ماييه ناز / گر من به تو اي دوست ننازم چه کنم
ميخوام به سردي شبهام بخندم ...ميخوام به پوچي فردام بخندم ... وقتي ميبينمت با ديگروني...تواوج گريه هام ميخوام بخندم ...ميخوام داد بزنم تنهاي تنهام ... ميخوام وقتي ميگم تنهام بخندم
خورشید، آرزوی دیدن ستارگان را به گور خواهد برد
خدا جون وقتی مرا نقاشی می کردی زیبا نقاشی ام کردی ممنون!!! سالم نقاشی ام کردی باز هم ممنون... با غرور نقاشی ام کردی باز هم ممنون... ولی آخه خدا جونم چرا تنها نقاشی ام کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
می گن یه ماه تو آسمونه
یه فرشته روی زمین!
عزیزم خسته نمیشی دو شیفت کار می کنی؟
سلاخی زار میگریست ..... عاشق قناری کوچکی شده بود
چه مغرورانه اشك ريختيم، چه مغرورانه سكوت كرديم، چه مغرورانه التماس كرديم، چه مغرورانه از هم گريختيم. غرور هديه شيطان بود و عشق هديه خداوند. هديه شيطان را به هم تقديم كرديم، هديه خداوند را از هم پنهان كرديم.
در زندگي بارون نباش که فکر کنند با منت خودتو به شيشه مي کوبي ابر باش تا منتظرت باشن که بباري
می دونی فرق تو با فرغون چیه؟فرغون گِل می بره ولی تو دل می بری