تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 231 از 1174 اولاول ... 131181221227228229230231232233234235241281331731 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,301 به 2,310 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

کاسانو در سمپ می ماند .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل مدیر ورزشی سمپدوریا یکبار دیگر تاکید کرد که با او به توافق رسیده است و تا دو - سه هفته دیگر با این بازیکن مذاکره می کند .

عملکرد شگفت انگیز کاسانو در سمپ موجب شده که مدیران این تیم تصمیم بگیرند که قرارداد او را در تابستان تمدید کنند .
    وی گفت : ما با کاسانو به توافق رسیدیم . حالا با دو - سهفته صبر خواهیم کرد و سپس با مدیران رئال مادرید ملاقات خواهیم داشت .
    کاسانو حاضر شده که از ۵۰ درصد دستمزد ۴.۵ میلیون یورویی خود در مادرید گذشت کند تا در جنوآ بماند .
    رئال مادرید ۵.۵ میلیون یورو برای فروش این بازیکن درخواست کرده است اما مدیر ورزشی سمپ اعتقاد دارد که می تواند این مبلغ را کاهش دهد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

شوستر : نگران بارسا نيستم .

برند شوستر پس از برد دیشب رئال برابر مورسیا از شاگردان خود راضی است . وی گفت :
    حدس می زنم که می توانیم بگویم که این سه امتیاز وقتی که بازیهای سختی را پشت سر گذاشتیم بسیار مهم بود . این پیروزی یک گام کوچک دیگر برای قهرمانی در پایان فصل بود . هر چیزی می توانست امشب رخ دهد . وقتی که یک بازیکن زود از بازی اخراج می شود همه چیز پیچیده می شود . می توانیم با هم بحث کنیم که این کارت قرمز داشت یا نه .
    من زیاد نگران داور نبودم نمی توانید او را مقصر این بازی بدانید . من به تیمم اعتقاد دارم که این می تواند هر راهی را باز کند . آنها با ۱۰ مرد به سوی برد هجوم بردند . ما شانسهای خوبی پس از اخراج تورس داشتیم . مهم ترین چیز آن بود که به شانسهایمان اعتقاد داشته باشیم .
    پیدا کردن فضاهای حمله بسیار سخت تر شده بود . فکر می کنم که ما شایسته ی این برد بودیم اما دوست داشتم که این بازی متفاوت تر باشد .
    نگران بارسا یا تیمهای دیگری که در راه قهرمانی هستند نیستم . مهمترین چیز بردن هر بازی در وقت خودش است و تلاش برای همان بازی . این چیزی است که برای آن تلاش می کنیم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

رونالدينيو می خواهد به رئال بيايد !

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از تریبال فوتبال رئال مادرید به رونالدینیو ستاره ی بارسلونا پیشنهاد داده است .
    دیاریو اسپورت گزارش داد که روبرتو ده آسیس وکیل و برادر رونالدینیو به اطلاع مسئولان رئال رسانده است که رونالدینیو تمایل دارد تا در آخر فصل راهی رئال مادرید شود .
    فعلا رئال جوابی نداده است و مسئولان گفته اند که فعلا در فکر قهرمانی این فصل هستند . هنوز چیزی از انتقال این ستاره ی بزریلی در پایان فصل روشن نشده است .
    میگم اینو باشین ها عجب علاقه ای داره به رئال ولی بدکم نمیشه اگه بیاد رئال لااقل از نگاه پول و تبلیغات واسمون مفید هست و شخصآ راضی هستم که بیاد رئال شما چطور؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

منم دوست دارم بیاد رئال ...
    لااقل یه بازیکن ناراضی بارسایی رو گرفیم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ولی میشه دوباره به خودش یه تکونی بده و مث رونالدو کم کم به روزهای اوجش برگرده ویا اینکه هنوز در اون اون خلاقیت همیشگی اون باشه و کلآ امیدورام که بیاد ولی فک نکنم به این راحتی بارسا بدتش به ما....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اره این هم هست ...
    ولی اگه بشه مثل ساویلا چی ؟؟؟
    خیلی بد میشه ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

نه وحید جون اینو قبول ندارم اخه به این بدبخت بعد 2 ماه بازی داد و اونم گل زد و بعدش هم 3 ماه بعد تو بازی با مایورکا اومد که مصدوم شد بدبخت دقیق مث سولدادو اخه باید به جونا بیشتر فرصت بدن دیگه..
    همین من وقتی که بازی فوتبال تو کامپیوتر بازی میکنم تو بازی همیشه نیمه دوم رو از جونا استفاده میکنم ....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

نه وحید جون اینو قبول ندارم اخه به این بدبخت بعد 2 ماه بازی داد و اونم گل زد و بعدش هم 3 ماه بعد تو بازی با مایورکا اومد که مصدوم شد بدبخت دقیق مث سولدادو اخه باید به جونا بیشتر فرصت بدن دیگه..
    همین من وقتی که بازی فوتبال تو کامپیوتر بازی میکنم تو بازی همیشه نیمه دوم رو از جونا استفاده میکنم ....
    فقط پایین 23 سال رو می خرم ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ولی باید تو بازیها چند با تجربه باشند یا نه؟
    تو مستر لیگ که تا وقتی خودبازیکنا خدافظی نکن دست از سرشون بر نمیدارم و کلآ روش جالبی دارم من یه هفته از بازیکنای اصلی و نسبتآ ترکیبی از جونا و با تجربه ها رو میذارم و هفته بعد تیم دومم رو که نسبتآ همشون جون هستند و اینکه هیچ وقت دیگه نیازی به تعویض ندارم و همیشه اونا هفته قبل رو استراحت کردند و میتونند کامل واس من بازی کنند...جالبه نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ولی باید تو بازیها چند با تجربه باشند یا نه؟
    تو مستر لیگ که تا وقتی خودبازیکنا خدافظی نکن دست از سرشون بر نمیدارم و کلآ روش جالبی دارم من یه هفته از بازیکنای اصلی و نسبتآ ترکیبی از جونا و با تجربه ها رو میذارم و هفته بعد تیم دومم رو که نسبتآ همشون جون هستند و اینکه هیچ وقت دیگه نیازی به تعویض ندارم و همیشه اونا هفته قبل رو استراحت کردند و میتونند کامل واس من بازی کنند...جالبه نه
    من همه رو می ندازم بیرون کاری به اسمشون ندارم ...

کاپل به خاطر علاقه رئال به او،به خودش افتخار می کند.

کاپل بازیکن با استعداد و جوان سویا از هرگونه پیشنهاد رئال استقبال می کند.

او می گوید:باعث افتخار من است که مورد توجه رئال قرار گرفته ام.خانواده ام همه طرفدار رئال هستند و من هم از بچگی طرفدار رئال بودم.ولی فعلا من یک سویایی هستم و باید برای موفقیت تیم تلاش کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •