منم با گفته های مسعود موافقم..
در مورد پیش بیش بینی..
اینجوری که تو گفتی، یعنی میخوای تاپیک جدیدی بزنی، درسته ؟
منم با گفته های مسعود موافقم..
در مورد پیش بیش بینی..
اینجوری که تو گفتی، یعنی میخوای تاپیک جدیدی بزنی، درسته ؟
مجتبي جباري:
گلهايم را به روح پدرم تقديم ميكنم
قـرار نبود در مقـابل ابومسلم بازي كنم
بـه دليل مسايـل شخصي بـه فرانسـه نـرفتم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
مجتبي جباري گفت: گلم را به روح پدرم تقديم ميكنم.
بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران كه يكي از دو گل تيم استقلال در بازي مقابل ابومسلم را به ثمر رساند در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من همواره در فوتبال به دنبال خوشحال كردن پدرم بودم و در هر بازي اين اميد را داشتم كه با عملكرد خوب او را راضي كنم. اكنون كه پدرم را از دست دادهام، باز هم تمام تلاش خود را انجام ميدهم تا روح او را شاد كنم و تمامي گلهايم را به روح پدرم و همچنين مادرم كه در خانه بازيهايم را ميبيند، تقديم ميكنم.
وي افزود: از تماشاگران استقلال كه به من انگيزه ميدهند، قدرداني ميكنم و بسيار خوشحالم كه توانستم با اين گل پاسخ محبتهاي آنها را بدهم.
جباري افزود: من روز سهشنبه بيمار بودم و قرار نبود مقابل ابومسلم بازي كنم. اما، متاسفانه اميد روانخواه مصدوم شد و من ناچار شدم به ميدان بروم. خدا را شكر ميكنم كه توانستم براي استقلال گلزني كنم و در نهايت نيز سه امتياز اين بازي را بدست آورديم.
وي دربارهي شرايط بازي نيز گفت: بازيكنان استقلال براي اين بازي انگيزهي زيادي داشتند اما، نفرات جوان و دوندهي ابومسلم نيز بسيار جنگنده كار ميكردند و تصور ميكنم استقلال در اين بازي محك بسيار جدي و خوبي خورد. ما در نيمهي اول چند موقعيت خوب گلزني را از دست داديم اما، در نيمهي دوم با شناخت بيشتر نسبت به ابومسلم توانستيم اين تيم را شكست دهيم.
مجتبي جباري دربارهي گل خود نيز به ايسنا گفت: ما در نيمهي نخست نيز موقعيتهايي داشتيم اما، گل من حاصل كار تمامي بازيكنان بود و من توانستم كار آنها را به نتيجه برسانم.
مجتبي جباري دربارهي علت نرفتنش به تيم فرانسوي نيز گفت: در جلسهاي كه با باشگاه استقلال داشتم، تصميم گرفتم تا در اين تيم بمانم. از سوي ديگر به دليل شرايط روحي خودم و همچنين نياز خانواده به من تصور كردم كه ماندنم در ايران بهتر است. در هر صورت مساله مالي نبود و من به دليل شرايط خودم تصميم گرفتم كه در ايران بمانم.
جباري خاطرنشان كرد: در هر صورت مسايل مالي براي تامين زندگي مهم است اما، هدف اصلي من پيشرفت در فوتبال است و تصور ميكنم با ماندنم در استقلال طي اين فصل و بازي در ليگ قهرمانان آسيا ميتوانم در آينده شرايط بهتري را پيدا كنم.
جباري در پايان گفت: استقلال بازي به بازي بهتر ميشود و ما ميتوانيم فصل موفقي را در ليگ برتر داشته باشيم.
انتهاي پيام
Last edited by FC Bayern; 06-08-2008 at 10:22.
من به شخصه با زدن تاپیک جدید موافق نیستم..
پیشنهادی رو که دادم، واسه رونق دادن به این تاپیک بود..
اگه تاپیک جدید بزنیم، در حقیقت پستامون رو دو بخش میکنیم.. به نظر من تو همین تاپیک نظرسنجی برگذار بشه خیلی بهتره..
آره، واسش قانون هم باید گذاشت..
اینجوری بهتر نیست مسعود جان ؟
مجتبی جباری بازیکن خیلی خوب و با اخلاقیه. خدا رو شکر که تو استقلال موندنی شد..
قلعه نویی: هنوز با استقلال ایده ال فاصله داریم استقلال از سپاهان دری عبرت گرفته است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
امير قلعه نويي گفت: بازيكنان ما به بلوغ تاكتيكي رسيدهاند اما هنوز تيم استقلال با شرايط ايدهآل فاصله دارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از برتري 2 بر صفر استقلال در بازي مقابل ابومسلم خراسان اظهار كرد: بايد از تمامي بازيكنانم تشكر كنم چرا كه بازي قابل قبولي انجام دادند. ما تمرينات خوبي را در تركيه پشت سر گذاشتيم و روزي 20 كيلومتر دويديم. با اين فشار تمرينات كمي ناهماهنگي در تيم طبيعي بود. شايد اين بازي به دليل آن كه بازي نخست هر دو تيم بود در ابتدا كيفيت چنداني نداشت اما اين بازي را بايد در دو نيمه متفاوت ديد. البته استقلال در نيه نخست نيز بازي بدي انجام نداد اما در نيمه دوم زماني كه شناختمان نسبت به ابومسلم كامل شد توانستيم اين تيم را شكست دهيم.
وي افزود: البته بايد به هادي برگيزر سرمربي ابومسلم تبريك بگويم چرا كه او با توجه به فرصت بسيار كم، تيم خوبي را آماده ساخت و از هماكنون ميگويم كه ابومسلم يكي از تيمهاي خوب ليگ هشتم خواهد بود.
قلعهنويي ادامه داد: ما با توجه به درگيري در جام حذفي، يك ماه فرصت بدنسازي را از دست داديم اما با كار جسماني در اردوي تركيه شرايط تيم بهتر شد و هر چه به جلو برويم استقلال بهتر ميشود.
سرمربي تيم استقلال در پاسخ به اين سوال كه مهاجمان تيم حريف چندان خط دفاع استقلال را آزار ندادند، گفت: اگر ابومسلميها حمله نكردند، به دليل قدرت تاكتيكي استقلال بود. تيم ما در سالي كه قهرمان ايران شد كمترين باخت و گل خورده را داشت. بازيكنان ما به بلوغ تاكتيكي رسيدند و ساختار دفاع و حمله استقلال بسيار خوب است. با اين حال هنوز تيم ما با شرايط ايدهآل فاصله دارد. البته قبول دارم كه فشار چنداني بر روي خط دفاع ما نبود اما اين موضوع از شايستگي ابومسلم كم نميكند چرا كه همين خط حمله در آينده براي تيمهاي ليگ برتري دردسر ساز ميشود.
قلعهنويي در باره تعدد مهاجمان استقلال نيز گفت: اين تعدد مهاجمان ميتواند يك حسن باشد ما از وضعيت تيم سپاهان در فصل گذشته تجربهي خوبي به دست آورديم و اساس يارگيريمان نيز در اين فصل طبق همين تجربه بود. در هر صورت ما از تمامي مهاجمان خود استفاده ميكنيم البته اين استفاده چرخشي نيست بلكه با توجه با تاكتيك تيم در هر بازي از اين مهاجمان استفاده خواهيم كرد.
وي افزود: در بازي مقابل ابومسلم مهاجم هدف ما عليزاده و مهاجم دوم تيم اكبرپور بود.
سلام
کسی هست که لیست کامل بازی های استقلال رو تا اخر نیم فصل برام بزاره
پیشاپیش از کمکتون ممنون هستم
به امید قهرمانی دوباره
علیزاده که معمولاً تو فصل قبل فقط اوت پرتاب میکرد، تو این فصل، از اولین بازی تو ترکیب ثابت بود و خداییش خوب بازی کرد. معلومه که واقعاً متحول شده.. بازیش تو اولین بازی، امیدوار کننده بود..
نه عماد جان قرار نیست تاپیک جداگانه ای زده بشه کلا این عمل برای رونق این تاپیک هستش واین طرحی که شمادادی من هیچ وقت بدون رضایت واجازه شما چنین کاری رو نمی کنم من فقط به شما کمک میکنم
حالا اون قوانینی که نوشتم اگر مورد قبول شما هست ویا اگر کمبودی داره تکمیل کنید تا حداقل تا امشب برای
پیش بینی بازیهای استقلال تصمیمی گرفته بشه واگر قراره ثبت نامی برای این کار صورت بگیره از امشب شروع بشه
سلام
این علیزاده شاید بازیکنه فوق العاده ای نباشه .اما من بدلیل کم حاشیه بودن و سادگی که داره دوستش دارم
با تمام سوتی هایی که میده جلوی دروازه اما از خیلی های دیگه با کمک اوت هایی که میندازه برای استقلال بیشتر امتیاز جمع کرده![]()
هفته اول :
استقلال تهران 2 - 0 ابومسلم مشهد
هفته دوم :
پگاه گيلان - استقلال تهران
هفته سوم :
استقلال تهران - سپاهان اصفهان
هفته چهارم :
مس کرمان - استقلال تهران
هفته پنجم :
استقلال تهران - برق شيراز
هفته ششم :
صباباتري قم - استقلال تهران
هفته هفتم :
استقلال تهران - استقلال اهواز
هفته هشتم :
استقلال تهران - راه آهن
هفته نهم :
پرسپوليس - استقلال تهران
هفته دهم :
استقلال تهران - مقاومت سپاسي شيراز
هفته یازدهم :
پاس همدان - استقلال تهران
هفته دوازدهم :
استقلال تهران - پيکان
هفته سیزدهم :
استقلال تهران - ذوب آهن اصفهان
هفته چهاردهم :
ملوان بندرانزلي - استقلال تهران
هفته پانزدهم :
استقلال تهران - فولاد خوزستان
هفته شانزدهم :
سايپا کرج - استقلال تهران
هفته هفدهم :
استقلال تهران - پيام خراسان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)