ببخشید من باید برم ولی فردا میام حتما
خیلی دوست دارم کمکم کنید دوستان
ببخشید من باید برم ولی فردا میام حتما
خیلی دوست دارم کمکم کنید دوستان
تا اونجایی که من میدونیم معدل و دانشگاه بودن محل تحصیل از همه مهمتره.وقتی شا مدرک رو میدی ترجمه اون مهر وزارت مهمه هیچ کاری هم ندارن که شما فردوسی مشهد بود یا مجازی علی اباد
در کل اگه مشکل شهریه ندارید آزاد شهرهای اصلی ایران 100 تا علمی کاربردی هست شک نکنید
شهریه ثابت رو بده ببین با مرخصیت موافقت میکنن یه ترم مرخصی بگیری و یا یک هفته هم مهلت بگیری برای واریز شهریه به بهانه ای شاید بشه
اگه برای خارج از کشور میگید بله معدل از همه ی اینها مهم تره
سلام دوستان میشه به منم کمک کنید
منم خیلی دلم میخواد برم دانشگاه درس بخونم و لیسانس بگیرم
ولی هم شاغلم هم خانه دار و اصلا وقت درس خوندن ندارم
من خیلی دوست دارم درس بخونم ولی چه جوری بخونمو و چه جوری شرکت کنم و نمیدونم
کی بود میخواس اقدام کنه برای ادامه تحصیل آلمان ؟!!! ( Y! : alijustboy )
لطفا با من تماس بگیره ...
منم تقریبا دارم همین شرایط و میگذرونم اما 6-7 ماهی معطلم تا آلمانی و انگلیسیم تکمیل شه ...
سلام
خیلیا هستن که شرایط شما رو دارن و دانشجوهای موفقی هم هستن.( مثلا چند از همکلاسی های خودم )
شما اول باید تصمیم بگیرید ...
بعد ببینید کدوم دانشگاه میخواید برید، آزاد ، سراسری ، علمی کاربردی ، پیام نور...
بعد هم ببینید ثبت نامش کی هست و ثبت نام کنید و کنکور بدید
برای شرایط شما من علمی کاربردی رو پیشنهاد میکنم چون هم به شاغلین سهمیه میده و هم میتنید به همه ی کاراتون همزمان با درس خوندن ، برسید
رشته و آخرین مدرکی که دارید چی هست؟؟ و به چه رشته ای علاقه دارید؟
/
ترجیحا بهتره بری کلاس کنکور معتبری ثبت نام کنی تا هم یادآوری بشه هم رتبه بهتری بتونی بگیرید ...
و بقیه راهنمایی ها رو که اساتید گفتن ...
علمی کاربردی پودمانی برای شاغلین بهترین دانشگاهه چون معمولا یسری کلاس مخصوص شاغلین میزارن که معمولا بعد از ظهر ها برگزار میشه و روزهای تعطیل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)