آخرین مرحله کمی گیج کننده هست.ولی آسان هست.من با توجه به اینکه نزدیک به 18 بار این بازیو تموم کردمدیگه الان تو این بازی شونصد نفر هم بریزن سرم هیچ کاری نمیتونن بکنن. نه اتفاقا مرحله آخرش هم آسون بود اصلا کاری ندشات. آب خوردن. 2 سوت رد میشه.
![]()
آخرین مرحله کمی گیج کننده هست.ولی آسان هست.من با توجه به اینکه نزدیک به 18 بار این بازیو تموم کردمدیگه الان تو این بازی شونصد نفر هم بریزن سرم هیچ کاری نمیتونن بکنن. نه اتفاقا مرحله آخرش هم آسون بود اصلا کاری ندشات. آب خوردن. 2 سوت رد میشه.
![]()
دوستان مگه این بازی بر روی pc چه سیستمی میخواد.
مرحله آخرش گیج کننده هست. ولی من تا استاده میافتاد زمین همه جا سفید میشد دگه puase رو میزدم یه کم دورو برش معلوم میشد بعد میدیدم استادش پشتشه فوری مچرخیدم میزدمش. اینم یه جورشه دیگه.
سلام
مثل اینکه بازی خیلی خفنی باید باشه من که از فیلم و عکسشو دیدم فیلم رو تو youtube دیدم عکس هم اینجا گذاشته بودین خیلی حال کردم.
چند سی دی یا dvd هست؟
دو تا دی وی دیه
بازیش که خیلی جالبه کلا بازی تاریخی به این خوبی ساخته نشده!
دوستان من رسیدم به Memory 4 ! هر 3 نفر در 3 شهر رو کشتم و حالا هیچ ماموریتی ندارم. راستشو بخواید چون با 360 با تلوزیون بازی میکنم رو نقشه یک متنی نوشته شده که انگار باید در شهر اورشلیم انجام بدیم ولی چون کیفیت تلوزیون پایینه نمی تونم بخونمش !
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر، Dark Prince
باید بری به علامتی که تو نقشه نشون میده احتمالا اگر مموری چهار باشی و طبق روال بری باید یه صلیب باشه علامت
سلام من ازه بازی رو گرفتم می خواستم بدونم چه جوری میشه کف زد؟ shifto که م گیرم هلش میده
اگه منظورت اون تیغه مخفیه که با کلیک چپ ماوس
قبلش با کلید 2 اونو انتخابش کن
تا حالا با تیغه مخفی جنگیدید من دیروز این جوری کردم سربازه اومد حمله کنه تیغو کرد تو شیکمش در اورد با مشت زد تو شیکمش دوباره تیغو کرد توش بعد درآور پرتش کر رو زمین همش در عرض 3 ثانیه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)