دومی بهتره ولی یا Fatal1ty یا از اون بهتر GTS رو بردار
دومی بهتره ولی یا Fatal1ty یا از اون بهتر GTS رو بردار
8600GTS ارزش خرید نداره 3850 و 9600GT جای این کارت رو گرفتند.دومی بهتره ولی یا Fatal1ty یا از اون بهتر GTS رو بردار
با سلام
برای کارت گرافیک 8800GT 512mb چه برندی رو پیشنهاد می دین ؟ رنج قیمت هم در حدود 290 تومن. مدل مادربوردم هم هست : MSI K9N Neo v2
می خواستم نظرتون رو راجع به NX8800GT-T2D512E-OC MSI هم بپرسم. قیمت فعلی این قطعه چه قدره؟
با تشکر
Last edited by Mahdi.M; 29-03-2008 at 02:54.
یکی از دوستان میشه در مورد سری wide بگه فرقش با بقیه چی ؟
راستی می خواهم lcd چی پیشنهاد میکنید ؟
یکی از بچه ها SAMSUNG LCD 19" 1931CW رو پیشنهاد داده
واید پهناش از پهنای مانیتورهای معمولی بیشتره همینیکی از دوستان میشه در مورد سری wide بگه فرقش با بقیه چی ؟
راستی می خواهم lcd چی پیشنهاد میکنید ؟
یکی از بچه ها SAMSUNG LCD 19" 1931CW رو پیشنهاد داده
کلا اگه بازی زیاد میکنی بدردت نمیخوره چون اکثر بازیها پشتیبانیش نمیکنند بیشتر بدرد طراحان وانیمیشن سازها میخوره
برعکس ! مانیتورهای واید مناسب ترین مانیتور برای Game هستن. به دلیل ارائه ی تصاویر در سایز 16.9 و 16.10 تصاویر عریض و پهن بوده و در نتیجه زاویه ی دید بیشتری رو برای کاربر فراهم می کنند. تمام بازی های امروزی هم از مانیتور های واید کاملا پشتیبانی می کنند. همونطور که دوستمون فرمودند برای کارهای گرافیکی هم مناسب هست. اگه زیاد اهل فیلم هستی این رو هم در نظر داشته باش که الان قریب به نود درصد کمپانی های فیلم سازی جهان (البته از قدیم هم همینطوره) از سایزهای واید برای فیلم هاشون استفاده می کنند.
تنها نکته ی ضعفی که در این مانیتور ها هست اینه که برای نرم افزارهایی که در کار با اون ها فاکتور ارتفاع زیاد مطرح هست شاید یه کم دردسرساز بشه چون همونطور که از اسمش پیداست Wide هست. موفق باشید.![]()
اکثر بازی های امروزی سایز تصویر مانیتور واید را دارند و بازی با مانیتور واید بسیار جذاب می باشد
سلام
لطفا من رو از سرگردونی در بیارید
من 7600gt دارم ولی میخوام گرافیک بهتری بخرم که خیلی بهتر از این کارتم باسه بازی ها جواب بده
نمی دونم hd 3850 بخرم یا gt9600 ....
نمیخوام بیشتر از 250 تومن بدم
اصلا این دو تا در مقاسه با 7600 gt ارزش داره 250 تومن بدم
منظورم اینه که کارایی این دو تا اونقدر از 7600 gt بالاتر هست که 250 تومن صرف یکشون بشه؟
کلا راهنمایی کنید و من رو از این گیجی در بیارید
ارزو می کنم سال خوبی در انتظار همتون باشه
Last edited by takotok; 29-03-2008 at 17:40.
بله دوست عزیز این دو کارت در مقایسه با کارت قبلیتون خیلی قوی تر هستند ولی با قیمتهای که در حال حاضر دارند فعلا دست نگه دارین تا قیمت ها کمی بهتر بشن
از بین 3850 و 9600GT هم 100 درصد 9600 رو بگیرین
کارت X300 با کدومیک از کارتهای Geforce برابری میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)