البته منظورت قلع و قمع بود دیگه=))هی نگید عکس که بابک یهو با یک حرکت انتهاری میاد منحدم میکنه میره![]()
راس میگه بنده خدا....با همین دستاش اومد بهمون بستنی داد (البته پولشو بابک داد این رفته بود کمک)باور کن با همین دستهای خودم آوردم![]()
البته منظورت قلع و قمع بود دیگه=))هی نگید عکس که بابک یهو با یک حرکت انتهاری میاد منحدم میکنه میره![]()
راس میگه بنده خدا....با همین دستاش اومد بهمون بستنی داد (البته پولشو بابک داد این رفته بود کمک)باور کن با همین دستهای خودم آوردم![]()
سلام
من الان رسیدم خونه .( خونه نیومدم دیشب و دسترسی به نت هم نبود ) ای دی مهران رو هم اون پایین میبینم که یعنی رسیده .
دیدار خوب بود . اما استخر پارک خشک بود و مایو من بکار نیومد . میبرم پس میدم .
دو سه نفر از دوستان چند بار هم آی دیشون رو گفتن من نفهمیدم. موفق به کشف چند کاربر جدید هم شدم که تا حالا ندیده بودمشون
. یه سر بیاین متفرقه اسپم بدین تا من باهاتون آشنا بشم
درباره عکس قرارشد عکس ها بدون عنوان بیاد تو فروم . به شرط اینکه همه حاظرین موافق باشن .
موافقین ؟
سلام
بلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــه![]()
من موافقم...
حــــــــــــــــــــــــ ــــلــــــــــــــــــــ ــــــــه....
![]()
منم موافقمدرباره عکس قرارشد عکس ها بدون عنوان بیاد تو فروم . به شرط اینکه همه حاظرین موافق باشن .
موافقین ؟
بابک خوان نگفتی چرا لباس نارنجیتو نپوشیدی . بهت میومد
منم موافقمدرباره عکس قرارشد عکس ها بدون عنوان بیاد تو فروم . به شرط اینکه همه حاظرین موافق باشن .
موافقین ؟
اگه بخواین عکسهای مخفی بزارم از پشت لم و لوار
چطور بستنی ها رو تنهایی خوردین![]()
Last edited by befermatooo; 11-07-2008 at 10:13.
با اجازه بزرگترها...درباره عکس قرارشد عکس ها بدون عنوان بیاد تو فروم . به شرط اینکه همه حاظرین موافق باشن .
موافقین ؟
پدرم مادرم
عمه خاله
دائی
عمو
پسرعمو
دخترخاله
.....
بلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــه
منم موافقم
بابا عکسو بزارید ببینم از سال پیش بچه ها چقدر بزرگتر شدن ...
راستی فرزاد جان....دیشب راحت رسیدی خونه؟؟؟ گم که نشدی؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)